Πρόσκληση γενεθλίων για καλοκαιρινό πάρτι

Τα προσκλητήρια για τα γενέθλια των κοριτσιών μου ήταν με θέμα το καλοκαίρι μιας και τα γιορτάσαμε στην θάλασσα και κάναμε το πάρτι τους εκεί. Είναι πολύ εύκολα στην κατασκευή τους και μπορείτε να τα ετοιμάσετε με βοηθούς τα παιδιά σας.

Πρόσκληση γενεθλίων για καλοκαιρινό πάρτι.

Τα κορίτσια μου με βοήθησαν πολύ να τα φτιάξουμε! Τους αρέσει να ασχολούνται με κατασκευές, βλέπουν και την μαμά συνέχεια να ασχολείται.. ε, δεν θέλει και πολύ για να μου μοιάσουν!

Σχεδιάσαμε λοιπόν πάνω σε αφρώδες χαρτόνι ομπρέλες, φοίνικες και ήλιους και τους κόψαμε.
Κόψαμε χρωματιστά χαρτιά, εκτύπωσα το κείμενο στο μικρότερο χαρτί και τα κολλήσαμε μεταξύ τους. Πάνω εκεί κολλήσαμε τα σχέδια από το αφρώδες χαρτόνι.
Βάλαμε χρυσόσκονη και κολλήσαμε και μερικά κοχυλάκια. Τόσο απλά.

Φτιάξε μόνος σου προσκήσεις για καλοκαιρινά γενέθλια

Ήταν λίγο χρονοβόρα η διαδικασία γιατί είχαμε πολλά να φτιάξουμε, βλέπετε ήταν διπλά τα γενέθλια, όμως δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Ίσα-ίσα που ήταν μια πολλή ευχάριστη διαδικασία και χαλαρωτική. Το σημαντικότερο ήταν η ικανοποίηση των κοριτσιών που με βοήθησαν για τα γενέθλιά τους και φτιάξαμε τα ομορφότερα προσκλητήρια γενεθλίων για το καλοκαιρινό πάρτι τους!

Θυμηθείτε και τις τούρτες λίμνη των κύκνων και βυθός της θάλασσας για να πάρετε ιδέες για καλοκαιρινό πάρτι στην παραλία!



8 σχόλια

  1. Χαρά στην υπομονή σας! Αλλά αναμφισβήτητα άξιζε ο κόπος. Ολα λοιπόν ηταν μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!!!
    Πανέμορφα απο τα προσκλητήρια μέχει την διακόσμηση και τις ΤΟΥΡΤΕΕΕΣΣΣ!
    Και πάλι να τις χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο προσκλητήριο,φαντάζομαι τι θα επικρατούσε στο σπίτι όταν τα φτιάχνατε χαμός,έτσι κάναμε κι εμείς όταν ήταν πιο μικρά,πλάκα είχε,να τις χαίρεσαι τις κούκλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oυάου μπράβο. Ολο το προσκλητήριο είναι απο αφρώδες υλικο? Είναι τέλειο (θέλει πολύ κόπο να το κόψεις σωστά ε?)

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γενεθλια υπερπαραγωγη και ολα τελεια.και του χρονου τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ.ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!

    ΡΕΝΑ, ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ!ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΛΑ ΚΑΤΩ!!!Ε ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ...(ΧΑ,ΧΑ)

    ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ,ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΙΣΑ-ΙΣΑ,ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΆΥΤΕΣ!!!


    MARIA Z,ΑΠΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΆΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ,ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ,(ΗΛΙΟ,ΦΟΙΝΙΚΑ).ΤΟ ΡΟΖ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ Α4 ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ(ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ !

    meanan,ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου...να ειναι καλοτυχα και γερα!!!Υπεροχα τα γενεθλια τα κανατε ,ολα τελεια το μερος οι τουρτες τα προσκλητηρια!!! Ενα μεγαλο μπραβο και στις 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχου!!! φαινονται όλα υπέροχα!!! να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! οι τούρτες άπαιχτες!!χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το δικό μας προσκλητήριο μας το χρωστάτε!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή