Τα καλύτερα...και η κλήρωση!

Κοιτάζω τις φωτογραφίες που τράβηξα τις μέρες που πέρασαν,τις βάζω σε μια σειρά και παρατηρώ ότι είναι λίγες σχετικά...Χαμογελώ γιατί βλέπω ότι έχω "αιχμαλωτίσει"αγαπημένες εικόνες και σκέφτομαι ότι οι καλύτερες στιγμές που πέρασα,βρίσκονται εδώ,μπροστά μου.
Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι κάθε χρόνο στο ίδιο τραπέζι με τα παιδιά σου και να φτιάχνεις τα πασχαλινά κουλουράκια,να μυρίζει το σπίτι φρέσκο βούτυρο και βανίλια και να ακούς στο τέλος"Μαμά τα κουλούρια μας έγιναν τέεεεελεια!"
Δεν υπάρχει καλύτερο μετά από την κούραση όλης της μέρας να σου ετοιμάζει το μικρό σου πλάσμα ένα τοστάκι-πύργο-έκπληξη και να είναι το πιο νόστιμο βραδινό που έφαγες ποτέ!

Δεν υπάρχει καλύτερο από το βράδυ της Ανάστασης να είσαι με την οικογένεια σου όλη μαζεμένη,να βλέπεις την ανυπομονησία των παιδιών να ανάψουν τις λαμπάδες τους,να ντύνεται το τραπέζι με όλα τα καλά του και να ξεκινάει το τσούγκρισμα για να δεις ποιος θα σπάσει τα περισσότερα αυγά!
Και την άλλη μέρα,την Κυριακή του Πάσχα,δεν υπάρχει καλύτερο από το να βρίσκεσαι στην εξοχή,πάλι με αγαπημένους ανθρώπους για ακόμα μια χρονιά χωρίς να λείπει κανείς και να είναι όλοι χαρούμενοι!

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να μπορείς κάθε χρόνο να ακολουθείς τα έθιμα,αυτά που γνώριζες πάντα από παιδί στον τόπο σου,να σουβλίζεις και να απολαμβάνεις γεύσεις νέες και παλιές ειδικά αν έχεις και τους καλύτερους ψήστες!

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να είσαι κάθε χρόνο την ίδια μέρα στο ίδιο σημείο και να παρακολουθείς άλλο ένα έθιμο,το κάψιμο του Ιούδα,μαζί με τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους  και κάθε χρόνο να ακούς τα βαρελότα και τις κόρνες από τις βάρκες,να χειροκροτάς από χαρά και να φωνάζεις ααααααα βλέποντας τα βεγγαλικά να σκάνε ψηλά στον ουρανό!

Στιγμές και εικόνες που έχω από παιδί στην μνήμη μου και που γίνονται κάθε χρόνο οι καλύτερες αναμνήσεις για τα δικά μου παιδιά!

Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερο από το να γιορτάζεις εκείνη τη μέρα και να γεμίζει η αγκαλιά σου λουλούδια.Λουλούδια του αγρού από τα κορίτσια σου και ένα υπέροχο μπουκέτο τριαντάφυλλα από την πεθερά σου!

Κι αν όλα τα δώρα σου ήταν υπέροχα και ακριβώς ότι θα ήθελες,υπάρχει καλύτερο από το να σου χαρίζουν δώρα ακόμα και άγνωστοι άνθρωποι?Άνθρωποι τόσο γενναιόδωροι που απλά διαβάζουν το blog σου και θέλησαν να σου δώσουν χαρά,όπως η "άγνωστη"Αθηνά που μου έστειλε τα καλούπια για  σοκολατένια αυγά και λαγουδάκια...
Αχ Αθηνά μου,με συγκίνησες πραγματικά!

Και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερο από το να σου χαμογελά η τύχη γιατί κέρδισες σ' ένα διαγωνισμό κάτι που σου άρεσε πολύ και ανυπομονείς να φτάσει το δέμα στα χέρια σου για να στολίσεις τις καρέκλες του σπιτιού σου!
Ευχαριστώ Χριστινάκι!

Βλέπω τις φωτογραφίες μου και σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει καλύτερο από το να γιορτάζει το μεγάλο σου παιδί και να σου ζητάει να φτιάξεις το πετυχημένο γλυκό που είχες φτιάξει πριν τρεις μέρες αλλά στην δική του γιορτή να μην είναι τόσο εμφανίσιμο και να το βλέπει καλύτερο από το πρώτο!
Να νιώθει υπεύθυνο και να θέλει να υποδεχτεί μόνο του τους φίλους του γιατί η μαμά δουλεύει και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερο από το να γυρνάς στο σπίτι και να το βρίσκεις σε άψογη κατάσταση!

Και για το τέλος,άφησα το καλύτερο για σας αγαπημένοι μου αναγνώστες γιατί έκανα την κλήρωση για τα γενέθλια της Λαμπρούκας μου και 4 βραχιολάκια θα φορεθούν στα δικά σας χέρια!
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για τα υπέροχα σχόλιά σας,τις ευχές σας και την υποστήριξή σας!Οι νικήτριες είναι οι:






Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές μου,οι καλύτερες αναμνήσεις από αυτές τις μέρες που πέρασαν και συνεχίζουμε αγαπημένοι μου!

Χρόνια πολλά σε όλους,σας εύχομαι τα καλύτερα!!

26 σχόλια

  1. και του χρόνου Λαμπρινή μου!!! και χρονια πολλά για τη γιορτή σου!! πάντα τυχερή να είσαι!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφες στιγμές. Και του χρόνου Λαμπρούκα. Φιλάκια
    Συγχαρητήρια στους τυχερούληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη Λαμπρινή μου !!!!
    Πολύ όμορφη ,γεμάτη αγάπη ,με τέλειες εικόνες .....ανάρτηση !!!
    Χρόνια Πολλά να είσαι γερή ,πάντα ευτυχισμένη, η χαρά να πλημμυρίζει το σπιτάκι σου !!!!!
    Φιλιά Πολλά να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου Λαμπρινή (συγνώμη για την καθυστέρηση), χρόνια πολλά και για τις μέρες! Η αγάπη που έβαλες στις φωτογραφίες σου φτάνει ως τα μάτια μου... Φαίνεται πόσο όμορφα περάσατε! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και του χρόνου κοπέλα μου!
    Να περνάς πάντα τέτοιος όμορφες στιγμές!
    Και Χρόνια σου Καλά και Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά και του χρόνου και πάντα τέτοια ευχάριστα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά Λαμπρινάκι!!!! Δεν κατάφερα να περάσουμε τελικά :-(
    Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε το Πάσχα σας και να χτίζετε αναμνήσεις με τα κορίτσια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονια πολλα!!!! Παντα να γεμιζουν οι μερες σου με στιγμες ευτυχιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά χαρούμενα και ευτυχισμένα . Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από όσα μας μετέφερες οικογένεια, αγάπη , λουλούδια , δώρα , γενέθλια!!!Τι άλλο να ζητήσει κάποιος !!! Να είσαι καλά με αγάπη , ευτυχία και χαμόγελα//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια Πολλά!
    Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαμπρινη μου χρονια πολλα!!!!Χαιρομαι που κερδισαααα!!!Εσβησα κατα λάθος το mail που μου στειλες!!!Ειναι ευκολο να μου το ξαναστειλεις??
    Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια σου πολλα Λαμπρινη και να χαιρεσαι την οικογένειά σου! Η μεγαλυτερη ευλογία ολων μας ειναι οι αγαπημενοι μας οι δικοι μας ανθρωποι! Αυτοι κανουν ξχωριστες τις γιορτές αλλα κ την καθημερινότητά μας! Καλό ΣΚ!πάντα να περνάτε μοναδικά! Βέρα Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά! Τι όμορφα που αποτύπωσες τις στιγμές σου...
    Εύχομαι να περνάς κάθε μέρα σου έτσι, με υγεία και κοντά στους αγαπημένους σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αααα!! κέρδισα???Ευχαριστώ πολύ!!! Χρόνια Πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια Πολλά και του χρόνου!!! Να είστε καλά οικογενειακός!!
    Πολλά φιλιά Λαμπρινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χριστός Ανέστη Λαμπρινή μου και πολύχρονη για την ονομαστική σου εορτή! Να'είσαστε καλά όλοι μαζί και του χρόνου να γιορτάσετε όπως φέτος! Να γεμίζεις το κουτί των αναμνήσεων σου με υπέροχες φωτογραφίες όπως αυτές που μοιράστηκες μαζί μας!
    Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χριστός Ανέστη!
    Χρόνια πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και χαρά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη Λαμπρινή, πολύ όμορφες και σημαντικές οι στιγμές αυτές με την οικογένεια μας...είναι αυτές που δημιουργούνε τις αναμνήσεις γεμάτες χρώματα και αρρώματα!!
    Απίστευτο είδα ότι κέρδισα και ένα από τα βραχιολάκια σου, σε ευχαριστώ πολύ!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και του χρόνου να είσαστε καλά με υγεία .Συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ όμορφα όλα.
    Χριστός Ανέστη με υγεία.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χριστός Ανέστη, Λαμπρινή μου! Χρόνια πολλά!!
    Να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται!!!!
    Υπέροχη η ανάρτησή σου!
    Φιλάκια και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να τους χαιρεσαι ολους κ να σε χαιρονται!!! Κ για πολλα πολλα χρονια να απολαμβανετε με τον ιδιο τροπο τα αγαπημενα σας εθιμα! ;-)
    Χριστος Ανεστη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και του χρόνου με υγεία και να χαίρεσαι τα υπέροχα καθίσματά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και του χρόνου με υγεία, Λαμπρινή μου!! Χρόνια σου πολλά, με υγεία, χαρά και αγάπη!!
    Να τα χαρείς τα δωράκια σου, πάντα τυχερή να'σαι! Οσο για το πόσο υπέροχα πέρασες τις ημέρες που πέρασαν , αυτό φαίνεται από το ύφος όλης της ανάρτησης : γεμάτη χαρά, ανεμελιά, ξεγνοιασιά και προπαντός με μια μεγάααλη αγκαλιά που να χωράει όλους όσους αγαπάς !!!! Φιλάκια πολλά!! Καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή