Kαδράκια με νεράιδες

Γεια σε όλη την μπλογκοπαρέα!!!Μπορεί να μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά και να έχουμε ξεμυαλιστεί όλοι με την θάλασσα και τις βόλτες αλλά όλα κι όλα...Κάνουμε και τις καλλιτεχνίες μας!!!Και λέω κάνουμε γιατί τα καδράκια που θα σας δείξω σήμερα τα έφτιαξαν τα κορίτσια μου , η Γεωργία και η Αγγελίνα!Πρέπει να πω ότι βοήθησα κι εγώ λίγο,παίρνοντας φυσικά κάποιες ιδέες από όλους εσάς που έχετε δείξει καδράκια,όμως τον μεγαλύτερο λόγο τον είχαν τα κορίτσια!Ιδού λοιπόν....

Καδράκια για διακόσμηση παιδικού δωματίου

Για να ανακυκλώσουμε τους παλιούς καμβάδες ζωγραφικής που είχαμε, τους έβαψα με ροζ λαδομπογιά και τους άφησα να στεγνώσουν καλά. Μετά ανέλαβαν δράση τα παιδιά!
Συνδύασαν διάφορα υλικά για να τους διακοσμήσουν εκτός από την ζωγραφική.

Καδράκια που έφτιαξαν τα κορίτσι μου για το δωμάτιό τους

Κόλλησαν πάνω στα καδράκια χαρούμενα αυτοκόλλητα και άλλα διάφορα υλικά για να δώσουν μια πιο ζωντανή εικόνα. Και φυσικά πολλή χρυσόσκονη! Χωρίς χρυσόσκονη δεν δείχνει τίποτα λαμπερό και φανταχτερό οπότε τα κορίτσια μου του έδωσαν και κατάλαβε!

Καδράκια με νεράιδες από τα χεράκια των κοριτσιών μου

καδράκια από παιδικά χεράκια

καδράκια με νεράιδες για κοριτσίστικο δωμάτιο

Δώστε στα παιδιά σας καμβάδες ζωγραφικής, μια κόλλα και διάφορα υλικά όπως χάντρες, χρυσόσκονες, αυτοκόλλητα ακόμα και υφάσματα. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό τους να φτιάξει και να περάσουν πολλές ώρες δημιουργίας και διασκέδασης!



8 σχόλια

  1. ΣΥγχαρητήρια στα κορίτσια, λοιπόν.
    Κατα μάνα κατά κύρη πάει το βασίλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπράβο κορίτσια πολύ όμορφα τα καδράκια σας!
    Τα καλοκαιρινά μεσημέρια είναι ότι πρέπει για καλλιτεχνικές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχα!!!!! συγχαρητηρια σε ολες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις κούκλες και εσύ.Δηλαδή τέσσερις κούκλες.Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι και οι δημιουργιές τους θα είναι κουκλίστικες.Τι να πώ!Το ένα καδράκια καλύτερο από το άλλο.Συγχαρητήρια στις μικρές και πολλά υποσχόμενες καλλιτέχνιδες, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.Συγχαρητήρια και στην μαμά, για το παράδειγμα που δίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μοναδικά τα καδράκια σου !!! μΠράβο μου αρέσει που έχεις χρησιμοποιήσει διάφορα υλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ομορφα τα καδρακια σας κοριτσια
    μπραβο μαμα που εχεις βρει εναν τοσο δημιουργικο τροπο να απασχολεις τις μικρουλες
    να εισαστε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΡΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ν'ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ...ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ!ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ!

    ΡΕΝΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ!!ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΑΖΕΥΩ ΠΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ!!

    apinkdreamer,Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!

    erifili,Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!

    Maria Z,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ,ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!

    Ειρηνη Σ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στα κορίτσια και στη μαμά όμως!! Πραγματικά πολύ ωραία ασχολία αυτή! Και μένα τρελαίνονται με τα πινέλα, δεν τις αφήνω όμως συχνά γιατί είναι μικρές ακόμα και τα κάνουν χάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή