Ζωγραφική για παιδικό δωμάτιο!

Θυμάστε που πριν από καιρό σας είχα δείξει το δωμάτιο της Στεφανίας με τις ρίγες?
Εκείνο το διάστημα η Στεφανία μου ζητούσε συνέχεια να της ζωγραφίσω ή να της κολλήσω πεταλούδες. Ήρθε λοιπόν η ώρα και έκανα την επιθυμία της πραγματικότητα!
Ήταν μια πολύ εύκολη,γρήγορη και διασκεδαστική δημιουργία και σας την δείχνω με πολύ χαρά για να δώσω και σε σας αυτήν την ιδέα, για την διακόσμηση παιδικού δωματίου.

Έτσι ήταν πριν το ζωγραφίσω. Ήταν σίγουρο ότι κάτι του έλειπε και με κάποιο τρόπο έπρεπε να" δέσω "τις ρίγες με τον υπόλοιπο τοίχο. Μια λύση ήταν να κολλήσω μια μπορντούρα με σχέδια αλλά ήταν κάτι που το είχα κάνει παλιότερα και τώρα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό.(Και πιο οικονομικό!!)
Αυτά που χρειάστηκα ήταν ένα μολύβι, με το οποίο σχεδίασα πρώτα τα κλαριά και επιπλέον ότι άλλο ήθελα και ακριλικά χρώματα για να τα ζωγραφίσω.
Την ιδέα για τα πουλάκια την πήρα από κάποιο ξένο blog,μην φανταστείτε ότι είμαι τόσο καλή στο σχέδιο...!Με κέφι,υπομονή και λίγη φαντασία μπορούμε να κάνουμε ένα δωμάτιο πολύ χαρούμενο αλλά ακόμα πιο χαρούμενα και τα παιδάκια μας που περνάνε πολλές ώρες μέσα σ' αυτό!
Σας αφήνω να δείτε τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει για σας και περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας.
Φιλιά!!











23 σχόλια

  1. Είναι φανταστικό! Χαρούμενο και ζωντανό! Μπράβο σου! Καμία σχέση η γιρλάντα σου με τις μπορντούρες του εμπορίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρινή μου εκανες εκπληκτικη δουλεια μπραβο σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο είναι!!! Πολύ πολύ καλύτερο από μια μπορντούρα!!! Μπράβο σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όνειρο τώρα πια είναι ασυναγώνιστο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική δουλειά!!! Μπράβο σου, υπέροχα τα πουλάκια!! Τώρα έγινε τέλειο το δωμάτιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα χεράκια σου είναι μαγικά Λαμπρινή μου!!!! Είναι πανέμορφο!! Ονειρικό!!! Ιδανικό για πριγκίπισσες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετική δουλειά,πολύ χαρούμενο δωμάτιο,ευτυχισμένα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι καταπληκτικη η μεταμορφωση και πολυ πολυ καλη η δουλεια σου!!!!!!!
    πανεμορφο...κουκλιστικο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mα πραγματικά έχεις δώσει ρεσιτάλ !!! Ανέδειξες όλο το δωμάτιο με αυτό τον τρόπο!!!! Είναι καταπληκτικό !! Χίλια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tαιριάζει απόλυτα με το χώρο, ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις, άλλαξε όλο το δωμάτιο, του έδωσες ζωή,μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ...γι αυτη την παραδεισενια οαση που εφτιαξες...respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τυχερή η Στεφανία! Εντυπωσιακό το έκανες, μπράβο σου! Λεπτομέρια που μου άρεσε η νεραιδούλα!

    Ε.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλές μου φίλες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τα καλά σας λόγια και για το θάρρος που μου δίνετε να συνεχίζω να δημιουργώ πράγματα!!Παίρνω ιδέες και μαθήματα και από εσάς που είστε πάντα πρόθυμοι να μοιράζεστε κι εσείς με αγάπη τα έργα σας.Ας συνεχίσουμε έτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΌΜΟΡΦΟ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΕΙΚΌΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ, ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. einai teleio to dwmatio tis stefanias !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα, σε ''γνώρισα στο blog της Αντριαν και είπα να κάνω μια επίσκεψη. Και μπήκα σε αυτήν την κατασκευή σου. Μπήκα στο δωμάτιο το παιδικό γιατι η πινακίδα έγραφε ''Στεφανία''! ίδιο όνομα με της κόρης μου! Και συνεχίζοντας προσπαθούσα να καταλάβω αν είναι δικό σου σχέδιο ή όχι...Μπράβο κούκλα μου! Υπέροχη η ιδέα σου και καταπληκτικό το αποτέλεσμα! Ελπίζω να τα λέμε. Εγω είμαι καινούρια στην γειτονιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι υπεροχα που στεφανωθηκαν οι ριγες.... Εδειξε πολυ! Και τα σχεδια ειναι μια χαρα!
    Μπραβο,Λαμπρινουλα...!!! ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελειο το δωματιο.πες μου που μπορω να βρω τις εικονες με τα πουλια σε παρακαλω παρα πολυ.θελώ να φτιαξω το δωματιο ετσι ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ανώνυμε.
      Τα σχέδια δεν τα εκτύπωσα από κάπου,απλά τα έβλεπα και τα σχεδίασα πάνω στον τοίχο...Γράψε -σβήσε,τελικά τα κατάφερα.Σου δίνω τον σύνδεσμο που "έκλεψα"την ιδέα αλλά δεν θα δεις κάτι παραπάνω από τις δικές μου φωτογραφίες!!http://designdazzle.com/pages/GirlsRoom449.htm
      Δεν είναι εικόνες για εκτύπωση.Αν θες μεγέθυνε τς δικές μου,εκτύπωσε τες και μετά ξεπατίκωσε πάνω στον τοίχο σου μ'ένα καρμπόν!
      Θα περιμένω να μάθω πως τα πήγες!!Καλή επιτυχία!!


      Διαγραφή
  19. Πολύ όμορφη δημιουργία!!! Μπράβο σου και πάλι Λαμπρινή μου!!! Να προτείνω κι εγω κάτι μιας και την ζωγραφική στον τοίχο την έκανα πολλές φορές κι εγω, λόγω της κόρης μου. Οταν ο τοίχος είναι στοκαρισμένος, δηλαδή λείος, και με ξυλομπογιές μπορείς να φτιάξεις υπέροχα σχέδια με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις και γόμα ή σκέτο νεράκι για να διορθώσεις, κάτι που δεν γίνεται εύκολα όταν χρησιμοποιείς πινέλο! Ετσι ενω με το πινέλο πρέπει να είσαι τρομερα προσεκτικός, με τις ξυλομπογιές μπορείς να δουλεύεις πολύ χαλαρα. Ασε που μπορεί και το ίδιο το παιδί σου να συμμετέχει κι εσύ απλά να κάνεις κάποιες "κρυφές" διορθωσούλες για να αναδείξεις το ταλέντο του χωρίς καν να το πάρει μυρωδιά! "Είμαστε καλλιτεχνική ομάδα" θα λες μετά και θα είστε όλοι ευτυχισμένοι!!! Επίσης μπορείς να ξακρίσεις τα σχέδια με λίγο glitter, να βάλεις χρυσόσκονη όπου θές ανταύγιες κ.α. πολλά κατα την φαντασία σου και την όρεξη σου! Φιλιά και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σας κορίτσια! Καλά έχω πάθει με αυτό που έχεις κάνει κ επειδή έχω πάρει μια χαζοταινία εμπορίου για το δωμάτιο της μικρής όπου κάθε τόσο την ΞΑΝΑκολλάμε θέλω τη βοήθειά σου μήπως το κάνω κ εγώ αυτό!
    Ερώτηση.. τι χρώματα χρησιμοποίησες? Δηλαδή βλέπω ότι είναι ακρυλικά αλλά είναι πχ της βιβεχρωμ ειδικά για τοίχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή