Ένα κουτάκι αναμνήσεις!

Σήμερα αποχαιρετήσαμε την δασκάλα του νηπιαγωγείου που πηγαίνει η Στεφανία.Και φυσικά θα μου πείτε ότι αυτό γίνεται συνήθως στο τέλος της σχολικής χρονιάς...Κι εγώ αυτό ήξερα...Όμως όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και γρήγορα και η κυρία μας αναγκάστηκε να φύγει,χωρίς να το θέλει κανείς(το κανείς είναι σχετικό),ούτε καν η ίδια...Ανωτέρα βία...Θα μας λείψει πολύ γιατί αγάπησε τα παιδιά μας και είχε πολύ όρεξη και μεράκι να κάνει πολλά πράγματα γι' αυτά!
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να της χαρίσω για ενθύμιο ήταν ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το νήπιο και με στιγμές που είχαν περάσει εκεί. Με όσες φωτογραφίες είχα μαζέψει(λίγες βέβαια γιατί δεν προλάβαμε...)έφτιαξα το παρακάτω κουτάκι που καθώς το ανοίγεις,ξεδιπλώνονται από μέσα οι σελίδες με τις φωτογραφίες τις οποίες διακόσμησα με διάφορα υλικά. Εύκολη κατασκευή αν φανταστείτε πως δεν το έχω ξανακάνει και το τελείωσα μέσα σ΄ένα πρωινό.
"Κυρία Πηγή,με ευχαρίστησες για όλα...ΕΜΕΙΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!"














23 σχόλια

  1. Τελικά είναι πολύ εύκολο να δώσεις χαρά σε κάποιον. Θα έπρεπε να το σκεφτόμαστε και να το κάνουμε συχνότερα. Μπράβο για την ιδέα και τη διάθεση που είχες να την πραγματοποιήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι να πω!! Μόνο οτι αν ήμουν στη θέση αυτής της δασκάλας σίγουρα θα έκλαιγα για πολύ καιρό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι πραγματικά τέλεια ιδέα!σίγουρα η κυρία θα το χαρεί πολύ,καθώς και εξωτερικά είναι ένα όμορφο διακοσμητικό και εσωτερικά γεματο αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Λαμπρινή! Καλώς σε βρήκα στο μπλοκάκι σου! Είναι φανταστικό......κ πολύ γλυκό!!!
    Πολύ καλή ιδέα! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπεεεεεροχη ιδεα!!!!! πτυσσομενο αλμπουμ με αμπαλαζ μαζι..χαχαχα τεεεεεεεεεελειοοοοοοο!!!!Λαμπρουκα μας.......ζωγραφισες παλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όντως πολύ δύσκολο γι'αυτές τις ηλικίες να αποχωρίζονται τη δασκάλα τους και να μπαίνουν στη διαδικασία να συνηθίσουν μια καινόυργια στη μέση της χρονιάς!!Πάντως η ιδέα σου είναι εξαιρετική και ως ιδέα και ως υλοποίηση!Κι εγώ αν ήμουν στη θέση της ακόμη θα έκλαιγα!!!Χίλια μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πω,πω!!!! Τι όμορφο που είναι!!!!!!! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι από μένα Λαμπρινή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο δίκιο έχεις με αυτό που της έγραψες!!! Κρίμα που οι άνθρωποι είμαστε τόσο αδύναμοι για να κάνουμε το καλό και τόσο δυνατοί για να καταστρέψουμε ανθρώπους και συναισθήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φοβερη ιδεαααα τελειο το αποτελεσμα μπραβοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την αγάπη σου και το καταπληκτικό σου δώρο φαντάζομαι δεν θα τα ξεχάσει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέρασε όποτε μπορείς και απο το ιστολογιό μου σε περιμένει ένα βραβείο!!!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...έχετε απόλυτο δίκιο, ακόμα κλαίω με το δώρο της Λαμπρινής, το οποίο είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας για μένα...η πρωτοτυπία, το μεράκι, η φαντασία, η δημιουργικότητα και η αγάπη της είναι αρετές που διαθέτει στο μέγιστο βαθμό... να χαίρεσαι την οικογενειά σου, έφυγα με ένα κουτάκι αναμνήσεις ή μάλλον με το καλύτερο κουτάκι θυμήσεων...δεν θα σας ξεχάσω ποτέ..σας αγαπώ!!!!μπες στο mail σου...πηγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχετε ένα πολύ όμορφο χώρο εδώ και οι ιδέες σας είναι επίσης πολύ όμορφες..
    Το ιστολόγιό σας το έχουμε καταχωρήσει στη σελίδα μας στο θεματικό πεδίο της χειροτεχνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 'Ελα μια βολτίτσα από μένα!Σου 'χω κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΥΤΙ!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!!!ΛΑΜΠΡΙΝΗ!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειναι υπεροχο!Αν θελεις περνα απο το σπιτικο μου εχω κατι για εσενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πολυ ομορφη και συγκινητικη η χειρονομια σου!
    σου εχω δωρακι στο μπλογκ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαμπρινή πανέμορφο,πέρνα από εμένα . . .. .. έχεις βραβείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MONAΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΟΟΟΟΟ!
    ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα κουτια σου ειναι απιθανα για δωρο εχω παθει πλακα!!Φιλεναδα εισαι απιστευτη.Φανταζομαι τι χαρα θα ενιωσε η μικρή σας φιλη.Εννοειται πως καποια στιγμη ισως κανω και γω ενα για καποιον.Απο που μπορω να παρω τετοια χαρτια?Τα πουλανε σε βιβλιοπωλεια ή σε μαγαζια με ειδη χαρτιου?Φιλακια και να συνεχισεις να μας χαριζεις τετοιες δημιουργιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ συγκινητικά τα λόγια σας κοριτσάκια μου,όπως και η κατάσταση που ζούμε στο νηπιαγωγείο μας...Μας λύπει πολύ η κυρία μας και θέλει τον χρόνο του μέχρι να συνηθήσουμε τις νέες καταστάσεις...Και κυρίως τα παιδιά.
    Σε ότι αφορά την κατασκευή του κουτιού,έχω σκοπό να φτιάξω κι ένα άλλο(μετά από αυτό με τις πεταλούδες που είδη έχω αναρτήσει) με οδηγίες και φωτογραφίες για να δείτε κι εσείς πόσο εύκολο είναι για να μπορέσετε να το φτιάξετε.
    sweet dreams,τα χαρτιά είναι από βιβλιοπωλείο.Είναι κάπως χοντρά ,σαν χαρτόνι και σε μεγάλες διαστάσεις.Συγνώμη,δεν ξέρω να σου πω πως λέγεται αυτό το χαρτί αλλά θα το βρείς σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή