Χρόνια Πολλά!

Χριστός Ανέστη φίλοι μου και Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία!
Ήθελα πριν από μέρες να κάνω μια ανάρτηση και να σας πω τα νέα μας ,πως περάσαμε το Πάσχα,αλλά αφού πέρασαν αυτές οι γιορτινές μέρες σκέφτηκα ν' ανοίξουμε και κανά βιβλίο γιατί κοντεύει και το άνοιγμα των σχολείων και τελικά είχαμε πολύυυυυ διάβασμα και επαναληπτικές ασκήσεις (μα να μην χαλαρώνουν τα παιδιά ούτε στις γιορτές???)και σήμερα βρήκα τον χρόνο που ήθελα για να τα πούμε λιγάκι!!!!Από Δευτέρα ξανά στο πρόγραμμά μας και στην ρουτίνα μας αλλά είναι από τώρα ξεσηκωμένες και για τις εκδρομές τους που πλησιάζουν και άντε να τις μαζέψω!!!Είναι και ο καιρός υπέροχος ,καθαρά ανοιξιάτικος και πως να μαζευτούν αφού κι εμείς οι μεγάλοι,είμαστε ξεσηκωμένοι και όλο έξω θέλουμε να είμαστε!!!
Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ που περάσατε και μου ευχηθήκατε για το Πάσχα και για την γιορτή μου!Εύχομαι σε όλους να είστε καλά και χαρούμενοι αλλά όπως λέω και παραπάνω,και αισιόδοξοι!Νομίζω ότι πρέπει σε όλα τα πράγματα να βλέπουμε την θετική τους πλευρά γιατί  αυτό θα μας δώσει δύναμη και θετική ενέργεια για να προχωρήσουμε και ν'αντισταθούμε σε κάθε αρνητικό που μπορεί να μας συμβεί!

Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι από την Κυριακή του Πάσχα!
Ήμασταν όλη μέρα στην εξοχή ,ψήσαμε τ' αρνάκια μας, φάγαμε του σκασμού και ευχαριστηθήκαμε πολύ αφού και ο καιρός ευτυχώς δεν μας τα χάλασε!



 Είχαμε και γεννητούρια!Δύο γατούλες μας γέννησαν ,σύνολο 7 γατάκια,και το αξιοσημείωτο είναι ότι  οι μάνες πάνε εναλλάξ και τα θηλάζουν όλα μαζί,σαν να είναι δικά τους!Δεν είναι υπέροχο αυτό?!!
 Τα κουνελάκια μας μεγάλωσαν!Όταν ξαναγεννήσει η κουνέλα θα σας δείξω και τα μικρούλικα!!Είναι μια γλύκα!
 Κι εδώ είναι τα ακόμα μεγαλύτερα !Μιλάμε για μεγάλη κουνελοπαρέα!!
 Η Σαββίνα δεμένη για να μην φάει καμιά περαστική  κοτούλα!!

Εδώ σας καλώ να πάρετε ένα μεζέ ...!!!!
Αύριο Πρωτομαγιά,έχει γενέθλια ο άντρας μου και λέμε να το επαναλάβουμε το σούβλισμα,έτσι για να χτυπήσει κόκκινο η χοληστερίνη μας χαχαχαχα!!!
Θα φτιάξουμε και τα στεφανάκια μας και θα περάσουμε άλλη μια υπέροχη μέρα στην εξοχή!
Όσοι μπορείτε να το κάνετε φίλοι μου και να περάσετε καλά!
Ελπίζω αύριο να καθίσω το βράδυ να σας δείξω νέες φωτογραφίες και να περάσω από τα μπλοκάκια σας να μάθω και τα δικά σας νέα!
Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που κάνω για το σετ περιποίησης και την κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα στις 2 Μαΐου το βράδυ!
 Σας φιλώ γλυκά με αγάπη και εύχομαι
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 
σε όλους!!!

16 σχόλια

  1. Χρονια Πολλα και σε σενα Λαμπρινη!!!και του χρονου...ναι τωρα θα γυρισει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά Λαμπρούκα!!! Να έχεις πάντα τόσο ευτυχισμένες στιγμές με αυτούς που αγαπάς!!! Με το καλό και η αυριανή μέρα!!! Να τα χιλιάσει ο αντρούλης σου!!!! Καλή Πρωτομαγιά και καλά ψησίματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε σένα και στη οικογένεια σου!!!! Τι ωραίες φωτογραφίες μπράβο φαίνεται πως περάσατε καταπληκτικά!!!Είστε υπέροχοι!Ετσι να περνάτε πάντα γλυκά και όμορφα!!!!Γατακια και κουνελακια πανεμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά....Α πολύ ωραία περάσατε....κ του χρόνου να είστε καλά!!!Κουνελάκιααααααααα.....κ τα γατάκια μ'αρέσουν! Καλή Πρωτομαγιά να έχετε να χαίρεσαι κ τον άντρα σου!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είσαι καλά Λαμπρινή μου!
    Πάντα με χαρά και υγεία να ανταμώνεται!
    Καλή Πρωτομαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα χιλιάσει ο γατούλης σου!!! Καλό μήνα και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!!! Να σας βλέπουμε και να χαιρόμαστε και εμείς με τη χαρά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Και του χρονου ευχομαι να περασετε το ιδιο καλα.Πολλες ευχες και για τον αντρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονια πολλά Λαμπρινή μου! Δεν περασα νωρίτερα λόγω κάποιων περιπετειών που είχαμε.
    Τα ζωάκια σας είναι γλύκα, φαντάζομαι ότι τα κορίτσια θα ξετρελαίνονται μαζί τους!
    Καλή Πρωτομαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μμμμ πεντανοστιμο μου φαινεται το αρνακοκατσικακι σας(δεν ξερω τι ειναι γι αυτο το αποκαλεσα ετσι)...καλα ψησιματα και αυριο...πολυ ομορφο το μερος..μου αρεσει η θεα στην θαλασσα...ανοιγει την ορεξη...χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρονια πολλά Λαμπρινουλα!
    Να χαίρεσαι τον αντρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλο μηνα κ καλη Πρωτομαγια Λαμπρινη μου...να χαιρεσαι τον αντρα σου...τι ομορφες φωτο ζεστες και οικογενειακες...πολυτιμες στιγμες κ ανεκτιμητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια Πολλά Λαμπρινή, καλό μήνα και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!
    Καλά να περάσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λαμπρινούλι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ & να τον χαίρεσαι!
    Πολύ κουκλί το κοριτσάκι στη φωτό με τ αρνιά ντε,αδελφούλα σου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να χαίρεσαι τον άντρα σου Λαμπρινή να τα εκατοστήσει και να χαίρεται τις 4 γυναίκες του!!!!Πόσο όμορφες οι φωτογραφίες ,τα αρνιά ζηλευτά,τα γατάκια πανέμορφα (είδες ανιδιοτέλεια τα ζωάκια;!),τα κουνελάκια αν τα δείξω τα παιδιά μου δε θα ξεκολλάνε κι εσύ (καλά δε λέω εσύ είσαι στις φώτο;)πολύ γλυκειά όπως σε περίμενα!Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χρονια πολλα λαμπρινη χριστος ανεστη και καλο μηνα!!!ολες οι γιορτες μαζι!!!να περνατε παντα καλα και χαρουμενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη. Καλό μήνα με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή