Αφιερωμένο στο Νίκο και την Έλενα!!

Γεια χαρά!Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Κι εγώ καλά είμαι αλλά έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό και μου έχει λείψει πολύ η παρεούλα μας.Ο λόγος της απουσίας μου είναι οι πολλές δουλειές που έχω λόγω αλλαγής της  εποχής και με ότι αυτό συνεπάγεται...Συν το σχολείο,συν η δουλειά μου,συν...συν...ε μιλάμε για πολύ κούραση...!
Τα βράδια που  ησυχάζει το σπίτι, μπαίνω στα κλεφτά και μαθαίνω τα νέα σας αλλά δεν μπορώ ν' αφήσω σε όλους το σχόλιο μου.Υπόσχομαι όταν τακτοποιηθώ και βάλω τα πράγματα σε μια τάξη, να είμαι πιο συνεπής!

Δεν έχω κάποια κατασκευή να μοιραστώ μαζί σας  σήμερα ,αν και έχω τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου που θέλω να φτιάξω και ανυπομονώ να κάνω πράξη...
Θα σας μιλήσω για ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο που περάσαμε στην Αθήνα,πηγαίνοντας στον γάμο ενός πολυαγαπημένου μας ζευγαριού,του Νικόλα και της Έλενας!!
Τα κορίτσια μου ντύθηκαν και οι τρεις για πρώτη φορά παρανυφάκια και ήταν πανέμορφες,σαν μικρές νυφούλες!!!


 Ο στολισμός ήταν με θέμα τους ηλίανθους και μες στο καταπράσινο δάσος που βρισκόταν το μικρό εκκλησάκι,φάνταζε από μακριά το κίτρινο χρώμα τους.Κρίμα που δεν έχω φωτογραφίες από εκεί για να σας δείξω ,μια ιδέα όμως σας δίνει ο στολισμός του αυτοκινήτου.
 Το πιο ιδιαίτερο ,ξεχωριστό και άκρως οικολογικό ήταν η μπομπονιέρα τους η οποία μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν την είχα ξαναδεί!

 Διαβάστε τι γράφει το σημείωμα που κρεμόταν πάνω στο πουγγάκι.
 Τα πουγγιά μέσα περιείχαν σπόρους από ηλίανθους έτοιμους για φύτεμα και με την πρώτη ευκαιρία που θ' ασχοληθώ με το μπαλκόνι και τα λουλούδια μου,θα τους φυτέψω!!
Βρήκα εξαιρετική  την ιδέα τους και την προτείνω στα ζευγάρια που ετοιμάζονται αυτήν την εποχή για γάμο ως μια  εναλλακτική πρόταση, που συνάμα έχει να προσφέρει και στο περιβάλλον!

" Νικόλα  και Έλενα,
να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη,γεμάτη γέλια και χαρές!!
Με το καλό το νέο μέλος που έρχεται ,για να γεμίσει και να ολοκληρώσει την ευτυχία της καινούριας σας ζωής!Σας αγαπάμε πολύ!!!"

23 σχόλια

  1. Γλυκύτατη ανάρτηση,Λαμπρινή! Εξαιρετική η ιδέα του ζευγαριού, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία και τι καλύτερο απ' το να φυτευτούν δέντρα στη θέση μιας μπομπονιέρας που οι περισσότεροι πετούν τα κουφέτα της.Όσο για τις μικρές σου, έχω να πω πως είναι τρία κουκλιά και από τα λίγα παρανυφάκια που δείχνουν πως είναι παιδιά και όχι "μικρομέγαλες νύφες"! Η κομψότητα και η ποιότητα κρύβεται μέσα στην απλότητα.
    Εύχομαι το αγαπημένο σας ζευγάρι να ριζώσει γερά σαν τα δέντρα που θα φυτευτούν στην Πεντέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κόρες σου είναι ΚΟΥΚΛΕΣ!!!
    Ο γάμος φαίνεται φανταστικός! Μπράβο στα παιδιά για τις επιλογές τους! Με το καλό και το παιδάκι τους!!! Η ζωή τους να είναι γεμάτη ευτυχία, χαρά και υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανέμορφες οι κόρες σου !
    έχω κάτι για σένα εδώ
    http://deco-candles.blogspot.com/2011/05/1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κουκλίτσες νυφούλες!!! Να τις χαίρεσαι Λαμπρινή μου και να τις καμαρώσεις κι ευτυχισμένες νυφούλες και τις ίδιες!!!

    Ο γάμος πρέπει να ήταν πραγματικά ξεχωριστός κι η πράξη του ζευγαριού ο καλύτερος οιωνός για την αρχή της κοινής τους ζωής! Ας τους φωτίζει το δρόμο πάντα ήλιος λαμπερός και να είναι γεροί κι αγαπημένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαίρεσαι τις κούκλες σου που είναι πραγματικά πανέμορφες!!! Να ζήσει επίσης το ζευγάρι!! Βρίσκω την ιδέα με τη μπομπονιέρα καταπληκτική πραγματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταπληκτική μπομπονιέρα!!!!.Συγχαρητήρια σε όσους τη σκεφτηκαν!!! .Έξαιρετική πρόταση Λαμπρινούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κούκλες οι μικρές σου, να τις χαίρεσαι!!Πολλυ καλή η ιδέα των παιδιών με τους σπόρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πραγματικα πολυ πρωτοτυπη η ιδεα τους...ειχα ακουσει για δωρεες σε διαφορα ιδρυματα αλλα για την δεντροφυτευση πρωτη φορα...το βρισκω καταπληκτικο...μπραβο στους φιλους σας,ειναι πολυ"προχωρημενοι"για τα δεδομενα της πατριδας μας...μακαρι ολοι να σκεφτομασταν ετσι...Λαμπρουκα,οι κορουλες σου ειναι υπεροχες και καρμπον εσυ η μου φαινεται???να τις καμαρωσεις και νυφουλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαμπρούκα γειά σου, μας έλειψες πολύ... Τα κοριτσάκια σου κουκλιά... σωστά αγγελούδια , να τα χαίρεσαι!!!! Να ζήσουν οι φίλοι σας και να είναι η ζωή τους ηλιόλουστη!!! Όσο για τις μπουμπουνιέρες πραγματικά θαυμάσιες... συνηθίζεται, αλλά βάζουν συνήθως γλαστράκια με Ελιές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαμπρινή μου να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου. Τρεις νεραϊδούλες είναι. Γλύκες είναι.

    Ωραία ιδέα η μπουμπουνιέρες και πρωτότυπες. Δείχνει ευαισθησία.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανέμορφα τα κοριτσια σου! Να ζησουν οι φιλοι σου, οσο για την μπομπονιέρα , μπραβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέμορφος γάμος οι ήλιοι είναι το κάτι άλλο αλλά οι πιο όμορφοι και λαμπεροί ήλιοι είναι οι μικρές πριγκίπισσες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λαμπρούκα κορίτσι μου , τι να πρωτοπώ! Για τα πανέμορφα κορίτσια σου?!!! Το όλο θέμα και στυλ του γάμου?!!! ¨Ηρθε και το δωράκι μου!!!!! Τι δωράκι δηλαδή, τόσα πράγματα!! Με την πρώτη ευκαιρία θα τα δοκιμάσω! Ευχαριστώ και πάλι! Να χαίρεσαι τις ομορφιές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βίο ηλιανθόσπαρτο λοιπόν στο φιλικό σου ζευγάρι!!!!!! Τα κορίτσια σου είναι πανέμορφα!!!!!!! Φτου! Να μην τις ματιάξουμε κιόλας!!!!! Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΣΑΝ ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!!να τα χαιρεσαι και να ειναι παντα ευτυχισμενα!!!!!
    Τι εγινε Λαμπρουκα?...θα αφησεις τις δουλειες και τα ξεσκονισματα?????γυρνα πισωωωωω...μας λειπεις!
    φιλακια πολλαααααα Χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλέ αυτές οι κούκλες θα κλέψαν την παράσταση , καλορίζικο το ζευγάρι και να χαίρεσαι τ βλαστάρια σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πραγματικά δεν έχω λογια! Έιχα καιρό να μπω και να δώ δουλειές σου αλλά αυτό που αντίκρυσα δεν μπορώ να το πιστέψω..Μα τι όμορφες ανιψιές που έχω Χριστέ μου!!! Συγνώμη που το θέμα που είναι η ιδέα και ο γάμος του Νίκου και της Έλενας το περνάω σε δεύτερη μοίρα (να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή μαζί!) αλλά τα κορίτσια μου που έχω να τις δω τόόόόσο καιρό έχουν ομορφύνει τόσο μα τόσο πολύ. Νομίζω πως πολύ το ανέβαλλα. Τρίτη πρωί θα πιείς καφεδάκι με το αδερφό σου. ΤΈΛΟΣ! Τα φιλιά θα σας τα δώσω απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είπες κάτι για έκπληξη αλλά αυτό είναι πραγματικά μοναδικό για μας!! Σε ευχαριστούμε για την ανάρτηση αυτή! Να ξέρεις ότι μας συγκίνησες πολύ!! Σε έχουμε μέσα στην καρδιά μας!!! Όσο για τα κορίτσια σου να ξέρεις ότι δε θα υπάρξουν ομορφότερες νεράιδες κι εμείς δε θα βρούμε ομορφότερη εικόνα να θυμόμαστε από αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής μας!! Νικόλας - Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πανέμορφες οι κορούλες, εντυπωσιακός στολισμός και μπομπονιέρα! Να ζήσουν τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανέμορφες οι κόρες σου!
    ...φοβερή η ιδέα των παιδιών με τους σπόρους!

    Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι μικρές σου είναι υπέροχες, να τις χαίρεσαι και να τις καμαρώσεις όπως επιθυμείς.
    Να ζήσουν οι νεόνυμφοι μια ευτυχισμένη ζωή.
    Τέλεια η ιδέα αυτή της μπομπονιέρας, κρίμα που έχω παντρευτεί...
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tέλεια η μπομπονιέρα!!! Να ζήσουν οι νεόνυμφοι! Οι κόρες σου τρεις κούκλες να τις χαίρεσαι!!! Σε φιλώ και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα σου Λαμπρινή.Σε ευχαριστούμε και οι δύο για τα καλά σου λόγια και για το "σερφάρισμα" στο μλόγκ μας!!Επίσης καιεγώ με την πρώτη ευκαιρία έκανα τη βόλτα μου στο μαγικό σου "τόπο"! Ξετρελάθηκα με την δημιουργικότητα σου και όλα αυτά που φτιάχνεις.Ο δίσκος ο ανοιξιάτικος με ξετρέλανε και γιάυτό επέλεξα να τον αναρτήσω με την ηλεκτρονική σου διεύθυνση, στη σελίδα με τα μπλογκ που αγαπάμε....Μα πιο πιο πιο πολύ από όλα ξετρελάθηκα με τα κορίτσια σου.Ο γάμος αυτός πρέπει να ήταν πολύ ιδιαίτερος και μπράβο στο ζευγάρι για την ιδέα με τους σπόρους...Οι κοπέλες σου είναι υπέροχες,πανέμορφα παρανυφάκια!!Να σου ζήσουν περήφανη μαμά που τόσο τυχερή που τις έχεις! φτου φτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή