Μεταμόρφωση κομοδίνου.

Γεια χαρά σε όλους!
Έχω καιρό να κάνω ανάρτηση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάαααααθομαι...!
Κάνω πολλά και διάφορα!Μαζί με το στρώσιμο των χαλιών και την σχετική καθαριότητα,κατασκευάζω και δημιουργώ ταυτόχρονα πολλά πράγματα και έχω πολύ χαρά που θα σας τα δείξω!!
Σιγά σιγά βέβαια,όχι όλα μαζί!!!
Όταν το σπίτι ντύνεται με τα ζεστά του,αλλάζουν τα πάντα όψη.Ξεκινάει μια νέα εποχή,που κι αυτή έχει την ομορφιά της,όπως όλες βέβαια.Έτσι λοιπόν,κάθε τέτοια εποχή,τα πάντα στο σπίτι αλλάζουν,δεν μένει τίποτα στην θέση του.Μετακομίζω τα έπιπλα,τα πάω από δω,τα πάω από κει..Πλάκα έχει όταν κάποιος έρχεται σπίτι,στέκεται πρώτα στην είσοδο και λέει,μα τι έκανες πάλι...που το βρίσκεις το κέφι...
Κι όμως φίλες μου,είναι ,δυστυχώς ,από τα λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε πια για ν' αλλάξουμε λίγο την καθημερινότητά μας...Πάντως η ψυχολογία μας έστω και λίγο φτιάχνει προς το καλύτερο με τέτοια μικρά πραγματάκια...!
Για την διακόσμηση του σαλονιού θα σας μιλήσω άλλη μέρα.
Σήμερα θα σας δείξω ένα κομοδίνο που μεταμόρφωσα  για το δωμάτιο των κοριτσιών.


Το είχαμε αγοράσει όταν παντρευτήκαμε μαζί με ένα κρεβάτι ,στα ίδια χρώματα,του ξύλου και μπλε.
Μπλε???Τι είχαμε καταλάβει...δεν ξέρω!!!Πάντως από τότε το χρώμα μπλε δεν ξαναμπήκε σ' αυτό το σπίτι.Σε ότι αφορά τα κορίτσια εννοείται γιατί έχουμε και έναν άντρα βρε παιδιά!!!
Λοιπόν,έβαψα το κομοδίνο με λευκή λαδομπογιά.Το πέρασα μόνο ένα χέρι.Δεν έτριψα με γυαλόχαρτο,ούτε έκανα καμιά προετοιμασία στο ξύλο γιατί βαριόμουν και βιαζόμουν να το ολοκληρώσω!!Δείτε πως έγινε...
Σε κάποια σημεία δεν έπιανε η μπογιά και έκανε γραμμές.Μου έδωσε την αίσθηση του παλιού και έτσι το άφησα.

Προχώρησα κολλώντας χαρτοπετσέτα.

Μέχρι εδώ όλα καλάαααα...
Από εκεί και πέρα άρχισαν τα δύσκολα.Πως να ενσωματώσω την χαρτοπετσέτα πάνω στο κομοδίνο και να δέσουν όλα μεταξύ τους για να μην δείχνουν σαν ξεχωριστά κομμάτια...?
Να γιατί σας θαυμάζω όλες εσάς που ασχολείστε με το είδος...και όχι μόνο με το  ντεκουπάζ αλλά και με την ζωγραφική γενικότερα...Δεν είναι παράξενο που χωρίς να γνωριζόμαστε από κοντά και προσωπικά, να σας σκέφτομαι στην καθημερινότητά μου και όχι μόνο όταν πιάνω τον υπολογιστή??
Έχοντας στο μυαλό μου τα έργα σας,προσπάθησα κι εγώ με τα χρώματα.Πήρα ακρυλικά  και ταμπονάριζα μ' ένα σφουγκαράκι...Δεινοπάθησα...Δεν μου άρεσε,το έσβηνα και ξανά...Ξεκίνησα μεσημέρι με τον ήλιο εκεί πάνω και νύχτωσα στο μπαλκόνι...Κάπου κατέληξα και νομίζω ότι έτσι μου άρεσε περισσότερο.Δείτε το.

(Στα σημεία που φαίνεται η κόλα γύρω από την χαρτοπετσέτα,αργότερα πρόσθεσα και λίγο λευκό αλλά δεν είναι σ' αυτές τις φωτογραφίες που σας δείχνω.)
Έφτιαξα με πηλό τριανταφυλλάκια,
τα έβαψα και τα κόλλησα πάνω στα πομολάκια των συρταριών.(Δεν ξέρω πόσο θ' αντέξουν!!!)
Για το συρτάρι ακολούθησα τις ίδιες διαδικασίες και μπορώ να πω ότι αυτό μου βγήκε πιο γρήγορα.Ίσως γιατί είναι πιο μικρή η επιφάνεια ή γιατί ήξερα αυτήν την φορά πως να χειριστώ τα χρώματα...Που βέβαια ακόμα δεν ξέρω αν ο τρόπος που το έκανα είναι και ο σωστός...εσείς θα μου πείτε!!
Στο τέλος πέρασα τρία χέρια ματ βερνίκι νερού για να γίνει εντελώς λείο και πιο ανθεκτικό.




Εννοείτε πως περιμένω τα σχόλιά σας με αγωνία και δέχομαι ευχαρίστως τις συμβουλές σας για να μάθω περισσότερα και να αποφύγω λάθη και ταλαιπωρία την επόμενη φορά!!!
Θα επιστρέψω με μεταμόρφωση φωτιστικού για κορίτσια...τι πρωτότυπο!!!!!
Φιλάκια!

51 σχόλια

  1. ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ ΜΟΥ, ΕΓΡΑΨΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΖΩΓΡΑΦΗΣΕΣ!!!!!!
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΩΣΤΟ;
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!
    ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ!!!!!!!!!!!
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρινή μου δεν ξέρω αν ταλαιπωρήθηκες αυτο που ξέρω είναι ότι το αποτέλεσμα βγήκε εκπληκτικόοοο!!! Μου θύμισες εμένα...! Δεν ξέρω πολλά για κάποια τεχνική αλλα προσπαθώ, προσπαθώ και κάτι βγάζω στο τέλος..! Βιάζομαι και εγω να τελειώσω να δω το αποτέλεσμα! Έτσι γίνονται τα καλά! Μπράβο σου γλυκιά μου! Πολύ καλό! Όσο αφορά τις συμβουλές δυστυχώς και εγω δεν εχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφο!!!Έγινε πολύ τέλειο!!!Κι οι σκιάσεις του μ'αρέσουν!!Δε φαίνεται ότι πρώτη φορά το έκανες!Δείχνει πολύ επαγγελματικό!!!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα μαρεσει πολύ το αποτέλεσμα !!!μπράβο!!! πρωτα που τολμησες να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή,μπραβο γιατι εγινε καταπληκτικό για μενα που δεν γνωρίζω ντεκουπαζ αλλα απο αυτό που βλέπω ,ενθουσιαστηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαμπρούκα μου το έκανες υπέροχο!!! Πολλά Μπράβο! Τα τριαντάφυλλα μαζί με το ροζ είναι ένας συνδυασμός που λατρεύω!!!

    ΥΓ: Δεν προλαβαίνω καθόλου να πάω στο ταχυδρομίο κ γι αυτό φαντάσου έστειλα το αγόρι μου να πάει αύριο!! Του έδωσα το χαρτάκι κ την ταυτότητα μου κ λογικά αύριο θα χω το πανέμορφο δωράκι σοΥ! Χίλια συγνώμη που δεν ευκαίρησα να πάω νωρίτερα!!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη δημιουργία δεν υπάρχει λάθος ,δεν υπάρχουν όρια αλλά αποτέλεσμα !!Και μένα μου αρέσει αυτό που βλέπω!!!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμπρινή μου!!! Έγινε τέλειο παιδάκι μου!!! Σίγουρα κουράστηκες λιγάκι αλλά τώρα έχεις να περηφανεύεσαι για το κομοδίνο!!!! Μπράβο σου!!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έγινε πολύ όμορφο! Καμία σχέση με το πως ήταν πριν, όπου εδώ πρέπει να σου πω ότι στο δικό μας σπίτι είναι όλα μπλε και πράσινα, αλλά εγώ αντιστέκομαι σε ό,τι αφορά τα δικά μου πράγματα χεχε
    Μπράβο λοιπόν! Τα κορίτσια φαντάζομαι το χάρηκαν πολύ ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαμπρούκα μου, τέλειο το έκανες καλέ!!!και πανέμορφο!!!Τόσο δημιουργικό κορίτσι!!! μπράβο σου! φιλάκια πολλά και καλές δημιουργίες!!!

    Επίσης μου άρεσαν πολύ όλες οι προηγούμενες δημιουργίες σου!!! τρέλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάρα πολύ όμορφο! Μ αρέσει που συνεχώς ψάχνεις και δοκιμάζεις τεχνικές και ιδέες και έχεις δημιουργική φαντασία. Συγχαρητήρια!
    Και όπως είπε και η Rena, περιμένουμε να δούμε και το φωτιστικό!

    Greetings from http://rooflab.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά έκανες καταπληκτική δουλειά... τα χερούλια τριανταφυλλάκια είναι πανέμορφα!!! Τι καλά που αλλάζεις διακόσμηση και ανανεώνεις την διαθεση όλων σας...καλό ξεμπέρδεμα με την ανακατωσούρα...τυχερά τα κορίτσια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πω Λαμπρούκα μου!!! Κάθε φορά είσαι και μια έκπληξη!!! Εκανες πάρα πολύ καλή δουλειά!!! Λίγη φωτοσκίαση θα ήταν οτι έπρεπε ακόμα (λίγο πιο σκούρο χρώμα σε μερικά σημεία γύρω απο τα μοτίφ σου για να φαίνονται σαν σκιές και να ενσωματωθουν πλήρως) . Κι έτσι να ξέρεις οτι είναι μοναδικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λαμπρινούλι μου η σημερινή μου ανάρτηση, όλως τυχαίως, ερχεται σ απάντηση των δικών σου ανασφαλειών.
    Πίστεψε,οτι κάθε φορά που ξεκινάω κάτι έχω απίστευτο άγχος,ξεχνάω τεχνικές,ξεχνάω πως είχα κάνει κάποιο παρόμοιο,αρχίζω τα λάθη, συγχίζομαι,πελαγώνω...
    Το παν στο ντεκουπαζ είναι να σου στρώσει χωρίς ζάρα η χαρτοπετσέτα απο εκεί και πέρα η ενσωμάτωση και οι φωτοσκιάσεις είναι πονεμένη ιστορία και για μένα.Να πετύχεις τους σωστούς και κοντινότερους στο μοτίβο χρωματικούς συνδυασμούς να μην πασαλείψεις το μοτίβο να "σβήσουν" ωραία να μην σου ξεφύγει η πατίνα γιατί δε διορθώνεται. Ολα αυτά που κι εγω το παλεύω και δε το κρύβω, τα μαθαίνεις με την εμπειρία και την εξάσκηση,αρκεί αυτό που κάνεις να το πιστεύεις, να τ αγαπάς. Πρώτα εσένα πρέπει να ικανοποιεί τ αποτέλεσμα και τότε σίγουρα θα αρέσει και στους άλλους.
    Κι εσένα το κομοδινο σου δέιχνει οτι τ αγάπησες και κανένας δε πιστεύει οτι είναι η πρώτη σου προσπάθεια. Μ άρεσαν πολύ και τα πόμολα-τριανταφυλλάκια!
    Μπράβο σου κοριτσάκι, σε χειροκροτώ με ενθουσιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αχ...εμένα μου αρέσει παρα πολύ!!! περιμένω να πέσουν στα χέρια μου τίποτα καλές χαρτοπετσέτες για να επιχειρήσω κάτι τέτοιο... το αποτέλεσμα πάντως ειναι πολύ πολύ όμορφο...δενέρχεσαι μια βόλτα και από εδω γιατι από ντεκουπάζ... γρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ ομορφο βγηκε! Για πομολο θα μπορούσες να κανεις τριανταφυλακι απο fIMO που ειναι ανθεκτικό.
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λαμπρινή μου έγινε καταπληκτικό.... τέλειο... όταν προσπαθείς νέες ιδέες και τεχνικές πάντα κάτι καλό θα γίνει... Δεν κάνουν λάθη μόνο αύτοί που δεν κάνουν τίποτα.. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πολυ ομορφο. παντα να ανταμειβεις τον εαυτο σου με ο,τι κι αν φτιαχνεις γιατι ξερεις οτι προσπαθησες, εβαλες τη φαντασια σου, τον κοπο σου, το χρονο σου και προπαντων την καρδια σου!
    αγγελικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαμπρίνη μου έγινε καταπληκτικό μπράβο σου!!!
    Μπορεί να παιδεύτηκες αλλά τώρα με το που το κοιτάς δεν χαίρεσαι περισσότερο που το έφτιαξες με τα χεράκια σου????
    Αχ τι μαζοχισμός είναι αυτός!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεινοπάθησες, αλλά έκανες τέλεια δουλειά!!!! Υπέροχη η ενσωμάτωση, υπέροχα χρώματα στις σκιές, υπέροχα τα πομολάκια!! Φοβερή μεταμόρφωση!!!
    Για να σου βάλω όμως λίγη δουλειά ακόμη, δε σκέφτεσαι μήπως να το κάνεις ολόκληρο έτσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πάρα πολύ όμορφο!καμία σχέση, αγνώριστο έγινε!τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φανταστικό!!!!!!!
    Καλύτερο δεν γίνετε να έβρισκες ούτε στο καλύτερο κατάστημα επίπλων!!!!
    Τα πόμολα όλα τα λεφτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα καταφερες μια χαρα και παρολο τις δυσκολιες μπραβο αν και θα συμφωνησω με την ανεραιδα μηπως να το εκανες ολο ετσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΙ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ , ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ.ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΥΣΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λαμπρινή το έκανες καταπληκτικό,πραγματική μεταμόρφωση πολύ ωραία δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εκανές εξαιρετική δουλειά Λαμπρινή μου!! Δεν ξέρω να σου πω για τεχνικές, ξέρω ότι η λαδομπογιά είναι δύσκολο υλικό και πιστεύω ότι θα σε ταλαιπώρησε. Η Μαγια πάντως στο σεμινάριο μας είχε πει ότι αν θέλουμε να βάψουμε μεγάλες επιφάνειες κι επιπλα να ζητάμε από το χρωματοπωλείο ακρυλική ριπολίνη νερού. Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι είναι, ίσως κι αυτό να είναι είδος λαδομπογιάς, αλλά σου το λέω κι ίσως βρεις εσύ την άκρη...
    Φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ! Η ΖΕΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λαμπρούκα μου, άλλη μια υπέροχη δημιουργία σου!!! Η μεταμόρφωση είναι φανταστική, μου άρεσε πάρα πολύ, μπράβο σου!!! Φιλάκια πολλάαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αχ αυτές οι φωτοσκιάσεις ... εμένα να δεις πως μου δυσκολεύουν τη ζωή!!!! Πάντως έγινε υπέροχο....Πιο χαρούμενο ,πιο κοριτσίστικο...Αν και στο δικό μου σπίτι είναι όλα μπλε ...2 αγόρια και ο μπαμπάς 3...Που χώρος για ροζζζ.... φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα!!!!Πολύ όμορφο το έκανες!!!!!!
    Είσαι φοβερή και στις μεταμορφώσεις!!!!!
    Καλό βράδυ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!!ΟΜΟΡΦΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΩΡΑΙΑ ΜΟΤΙΒΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΑΙΔΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΗΛΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΜΟΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GERNIT ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τέλεια αλλαγή. Πολύ όμορφο - ρομαντικό έγινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μονο συμβουλες δεν μπορω να δωσω αφου ειμαι ασχετη εντελως απο αυτα.μπορω να σου πω μονο οτι εντυπωσιαστηκα απο το αποτελεσμα.τελειο.φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα,τέτοιο κομοδίνο κι εγώ θα το ήθελα στο δωμάτιό μου!Δε μπορώ να σου πω αν είναι "σωστές" οι φωτσκιάσεις γιατί δεν έχω καθόλου πει΄ρα στο θέμα, ωστόσο είναι πανέμορφο αισθητικά το αποτέλεσμα,δε νομίζω λοιπόν ότι τίθεται θέμα σωστού και λάθους.Η μεταμόρφωση του κομοδίνου ήταν απίστευτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να ξέρατε πόσο χαρούμενη με κάνατε...δεν φαντάζεστε!!!Δεν έχω λόγια, πιστέψτε με!!Κρατώ τις συμβουλές σας,τα καλά σας λόγια και την αγάπη σας και συνεχίζω με μεγαλύτερη σιγουριά και χαρά!
    Θα επαναλάβω μόνο αυτό που μου είπε η Δέσποινα..
    "Δεν κάνουν λάθη,αυτοί που δεν κάνουν τίποτα...!"
    Ευχαριστώ για την συμβουλή με το fimo,δεν το είχα σκεφτεί και θα το δοκιμάσω!
    Μην μου βάζετε δύσκολα να το βάψω όλο το ίδιο...δεν θα το αντέξω!!
    Με λαδομπογιά έβαψα μόνο την βάση και αφού στέγνωσε χρωμάτισα με ακρυλικά χρώματα...δεν μου κολλούσε αλλά θα δοκιμάσω και την ριπολίνη νερού την επόμενη φορά!
    Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου, πολύ και για όλα!!
    Σας φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν και δεν ακολουθησες την πεπατημενη οδο ...τα καταφερες!Το αποτελεσμα αρκετα καλο!!!
    ειναι σημαντικο να δοκιμαζουμε χωρις φοβο γιατι ετσι ανακαλυπτουμε και αν... κανουμε λαθος ..θα μαθουμε απο αυτο!!!!!!
    Παντως για την επομενη φορα δοκιμασε τριψιμο και μετα ριπουλινη νερου, ασταρι γιατι θα ειναι πιο ευκολο να δουλευτει....
    φιλια πολλα και αγκαλιες Χ2 !!!!
    Να εχεις μια ομορφη καιιιι
    ξεκουραστη εβδομαδα!!!!misirlou k maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια στα χερια σου, μια χαρα το μεταμορφωσες το κομοδινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χωρίς να ξέρεις (όπως λες) κατάφερες να του δώσεις παλαιομένη όψη, να ζωγραφίσεις ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα σε αποχρώσεις ροζ, με ντεκουπαζ να κάνεις συννεφάκια γεμάτα τριανταφυλλάκια (μάλλον θα τα άφησαν εκεί κάποια αγγελάκια) και συν όοοολα αυτά έφτιαξες με πηλό τριανταφυλλάκια-πομολάκια!!!! Δεν μπορώ να φανταστώ τί θα έκανες αν ήξερες!!!!!
    Είναι υπέροχο κοπέλα!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λαμπρινη μου καλως σε βρηκα!
    Αν και δεν γνωριζω πολλα για το ντεκουπαζ, ομολογω οτι η κατασκευη σου ειναι υπεροχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλό μήνα κοριτσάκι μου όμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λαμπρινή μου, τι είναι αυτό καλεεεεεεεεεεεεεεε? Αααα, και εγώ θέλω να ξεκινήσω αυτή την τεχνική και όλο το αναβάλω, που θα μου πάει όμως?
    Υπέροχη προσπάθεια, θα συμφώνησω με τις κοπέλες που είπαν να το φτιάξεις όλο έτσι, απο την άλλη, καταλαβαίνω οτι θα ήταν κουραστική όλη η προσπάθεια και δη ως πρώτη.. Είμαι σίγουρη οτι τα κορίτσια θα έχουν ενθουσιαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλο μηνα κουκλα μου ειναι πολυ ομορφο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λαμπρίνα, φανταστικό κομοδίνο! Φαντάζομαι τη χαρά των κοριτσιών και τη χαρά τη δική σου βλέποντάς τα. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μιά χαρά τα κατάφερες !! Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φανταστική αλλαγή!!!Μου αρέσουν πολύ αυτά τα λουλούδια και όλο μαζί έγινε τέλειο!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όταν βλέπω τέτοιου είδους αλλαγές...κολλάω!! Πολύ ωραίο!!!Μπράβο Λαμπρινή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τέλεια δουλειά !!!Μπράβο!!!!Καλώς σε βρήκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. σχολιαζω μετα απο 2 χρονια κ δεν ξερω σε τι επιπεδο εχεις φτασει στην τεχνικη σημερα αλλα το κομοδινο ειναι υ-πε-ρο-χο!!!εγω εκανα το ιδιο σ ενα παλιο επιπλο (σαν κομοδινο, πιο μεγαλο, της γιαγιας μου)κ σ ενα κομματι ξυλο που εγινε το πανω μερος σε τραπεζακι.καταρχην υπαρχει ειδικη κολλα για ντεκουπαζ γιατι με την ατλακολ αν μετα απο καιρο ξεχαστεις κ πεσει νερο πιθανον να χαλασει αλλα σκασιλα μας. ουτε ξερω ποσα κουτια των 500 γραμμαριων ατλακολ εχω τελειωσει....!!επισης με την ειδικη κολλα ή την ατλακολ, αν στο τελος περασεις ολο το επιπλο, δεν χρειαζεται να περασεις βερνικι, η κολλα λειτουργει απο μονη της σαν βερνικι-γυαλιστικο-προστατευτικο.
    ετσι απλα τριψε καλα με γυαλοχαρτο το επιπλο πριν κ μολις τελειωσεις περασε το ολο μια στρωση κολλα. (προσωπικα δεν την διαλυω καθολου με νερο, δε μ ενοχλουν οι γραμμες)
    ντεκουπαζ, πιθανον να γνωριζεις, μπορεις να κανεις κ με χαρτι εχτος απο χαρτοπετσετα. στο δικο μου επιπλο πηρα μοτιβα με λουλουδια κ επειδη το χαρτι γυρω τους ηταν μπεζ δεν εκοψα ακριβως γυρω γυρω τα λουλουδια για να φαινεται το μπεζ.επειτα με πολυ πολυ υπομονη εκαψα με αναπτηρα το καθε μοτιβο γυρω γυρω. τελος εμοιαζαν με παλια κιτρινισμενα χαρτια, που γλυτωσαν απο καποια πυρκιαγια κ κλειστηκαν για πολλα χρονια σ ενα μπαουλο χιχιχι!! θα το φωτογραφισω συντομα.

    φιλια καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ !!!!!!!! ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΛΕΞΩ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή