Μπορεί κανείς να μου πει γιατί...?

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ψυχή μέσα τους?
Πώς ρίχνουν δηλητήριο σ' ένα κομμάτι κρέας για να πάρουν την ψυχή ενός ζωντανού?
Πώς πέφτουν την νύχτα να κοιμηθούν και τι λένε στον εαυτό τους...?
"Ωραία...σκότωσα άλλον έναν σκύλο σήμερα..."??
Συγνώμη αλλά αυτοί δεν είναι άνθρωποι,δεν θα κρίνω εγώ τι είναι και δεν θα τους χαρακτηρίσω...ας τους κρίνει ο Θεός.
Σήμερα άκουσα ειρωνικά"θερμά συλλυπητήρια"...
Δεν τους αδικώ...δεν καταλαβαίνουν,δεν ξέρουν πως χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας,ένα κομμάτι της ζωής μας,δεν μπορούν να νιώσουν την θλίψη μας...εύχομαι μόνο να μην το νιώσουν οι ίδιοι ποτέ.
Το αγόρι μας,ο Ρήνος μας έφυγε για πάντα από την ζωή μας ...






69 σχόλια

  1. Ουτε εγώ ΛΑμπρινή μου μπορώ να καταλάβω τι ψυχές κουβαλανε κάποιοι που για μένα δεν λέγονται άνθρωποι και επιτρεψέ μου να τους χαρακτηρίσω έτσι.. γιατί υπάρχουν Ζώα πολύ καλήτερα απο πολλους (άνθρώπους)!!! το ποσο λυπάμαι..!!!!!!σε καταλαβενω γιατί εχουμε και εμεις στην οικογένεια ενα σκυλακι...και μονο φωνή που δεν έχει.....εχετε την συμπαραστασή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ακριβως το ειπες.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.Γιατι οπως κι εμεις ετσι και τα ζωακια ειμαστε πλασματα του.Τι να πω!Ευχομαι να το ξεπερασετε γρηγορα.Οσο γι'αυτους που το εκαναν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι ανθρωποι κι αν ειναι δεν εχουν τιποτα μεσα τους και αυτο ειναι η τιμωρια τους!!!!Λιπαμαι κοριτσακι μου λιπαμαι ειλικρινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σας...Θεωρώ πως είναι πιο ζώα αυτοί παρά το ζώο που πιστεύουν πως εξολόθρευσαν...Αν σε παρηγορεί σκέψου πως μας πυροβόλησαν το καναρίνι μας μέσα στο κλουβί του με αεροβόλο από μπαλκόνι σε μπαλκόνι...με τον κίνδυνο να βγεί κάποιο από τα παιδιά μου έξω!!!
    Τα συμπεράσματα ...δικά μας....Η καρδιά μου πονάει και μόνο στη σκέψη πως θα μπορούσε να μου πειράξει κάποιος τη Μπιάνκα μου...σε καταλαβαίνω δεν ξέρεις πόσο...Και είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά....Φαντάζομαι αυτά τι έπαθαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Λαμπρινή μου και χρόνια πολλά!!!Έχω ζήσει και εγώ τέτοια κατάσταση και καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις!!Δεν ξέρω τι να πω γι'αυτούς τους ανθρώπους....Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ.......
    ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΥΔΕΙΛΟΙ! ΕΓΩ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ. ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ......
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!
    ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!
    ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστέ μου!!!!Λαμπρινή μου πόσο λυπάμαι!!!!!το έχω περάσει και σε καταλαβαίνω!!!είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου!!!είναι κακόψυχοι και απάνθρωποι!!!!ας τους κρίνει ο Θεός....φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα... Όμορφες εικόνες,όμορφες στιγμές για να θυμάστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πωπω τι κρίμα..Τον ξερω αυτό τον πόνο Λαμπρούκα, τον πέρασα 2 φορές σαν παιδι και πονάει πολύ η απώλεια αυτού του φιλου..Υπάρχουν κάποιοι που ζουν ανάμεσα μας και αρέσκονται να κάνουν τέτοια εγκλήματα' δυστυχώς λέγονται άνθρωποι...Εύχομαι τα κορίτσια να ειναι καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψυχούλα μου... τι κρίμα ρε γαμώτο. Κάποιοι άνθρωποι είναι ζώα κωλόζωα για την ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι πολύ κούκλα μου... Δεν έχω λόγια.. Καταλαβαίνω τον πόνο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. :((((
    τι να πω πια...
    τα ζώα μας φταίνε!!!
    έχουμε γάτο και δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε τη στιγμή που θα πεθάνει απο φυσικά αίτια με τα χρόνια του..
    δεν μπορώ να φανταστώ τι οργή θα ένοιωθα αν μου το δηλητηριάζανε!!
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
    γιατί τέτοιοι άνθρωποι να μην καταπίνουν το ίδιο τους το δηλητήριο...
    και ήταν και ένας κούκλος απ'ότι βλέπω :)
    πολύ πολύ κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σας.Στεναχωρήθηκα μόλις διάβασα την αναρτηση σου.Σχετικά με το γιατί η μόνη μου απάντηση είναι οτι πιστεύω πως αυτοί που κάνουν κάτι τέτοιο είναι ψυχικά άρρωστοι και οχι απλά απάνθρωποι.Τον Ρήνο σας δεν τον ήξερα αλλά εχω σκυλάκι και σε καταλαβαίνω.Και πάλι λυπάμαι πολύ για τη απώλεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ βρε Λαμπρινούλα, δε λείπουν τελικά από κανένα τοπο αυτοί οι <<>> ,ο θεός να τους κάνει ανθρώπους...
    Κι άντε τωρα να το εξηγήσεις αυτό στα παιδια...
    Μια αγκαλιά σε όλους σας από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γλυκιά μου!! Λυπάμαι τόσο πολύ! Απίστευτο, πραγματικά απίστευτο...Κουράγιο εύχομαι σε εσάς και στα κορίτσια σας...τι να πει κανείς...Είμαστε τέρατα οι άνθρωποι...Να πάθει ότι του αξίζει.Κανένα έλεος για τέτοια φριχτά πλάσματα! Λυπάμαι ειλικρινά...μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σας στέλνω την αγάπη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λαμπρούκα μου...κοπέλα μου..τί κάνανε οι άρρωστοι...λυπάμαι πολύ...πάρα πολύ..και νιώθω τον μεγάλο σας πόνο..είναι πολύ σκληρό αυτό που κάνουν...τους σιχαίνομαι...πραγματικά τους σιχαίνομαι...
    Λυπάμαι πολύ.......:ο((...κουράγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πωωω πωωωω Λαμπρινή μου
    Άλλη μία απάνθρωπη πράξη
    Χάνεις πραγματικά ένα μέλος της οικογένειας
    όπως το έγραψες
    Στεναχωρέθηκα αφάνταστα
    Λυπάμαι ειλικρινά για το ζωάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ εύχομαι να το νιώσουν στο πετσί τους όσο πιο επώδυνα!!
    Η οργή με πνίγει κάθε φορά που ακούω ή διαβάζω κάτι τέτοιο.
    Ειλικρινά λυπάμαι και νιώθω τον πόνο σας.
    :_(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε θα βρείς απάντηση ποτέ σ' αυτό το γιατί...Όχι δεν είναι άνθρωποι, δεν έχουν καρδιά, δεν τρέχει αίμα στις φλέβες τους, δε σέβοναι τη ζωή και κοιμούνται ήρεμοι το βράδυ...
    Όπως το είπες, ο Θεός θα τους κρίνει και το πιστεύω ειλικρινά αυτό πως όποιος κάνει τέτοιο κακό σε μια ψυχούλα που δεν τον πείραξε σε τίποτα θα το βρεί μπροστά του και πολύ σύντομα.
    Είμαι σίγουρη πως θα ακούσεις και πολλά ειλικρινά συλλυπητήρια Λαμπρινή! Μην στέκεσαι σε όσους δεν καταλαβαίνουν τον πόνο που σας προκάλεσε ο άδικος χαμός του... Είναι άνθρωποι που δεν ένιωσαν ποτέ πως είναι να αγαπιέσαι από κάποιον χωρίς να ζητάει τίποτα για αντάλλαγμα.
    Λυπάμαι πολύ για τον Ρήνο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kαλημερα.Κριμα,κριμα,κριμα.Αυτο το πραγμα ειλικρινα δεν το αντεχω.Εγω αν τον ειχα στα χερια μου αυτον θα τον σκοτωνα!!!!!Πραγματικα,αυτοι θελουν σκοτωμα γιατι ολα τα ζωντανα εξαρτουνται απο εμας και υπαρχουν κτηνη-ναι κτηνη-που τα σκοτωνουν η τα βασανιζουν.Λυπαμαι πολυ,καταλαβαινω απολυτα τον πονο σας,γιατι κι εγω εχω σκυλο και τον λατρευουμε και ευχομαι κουραγιο μεσα απ'την καρδια μου!!!!!Κριμα και παλι κριμα το ζωντανο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορώ να σου γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο για το θέμα αυτό. Το έχω πει χιλιάδες φορές και σε άλλα blog - site που έτυχε να μπω και να διαβάσω. Ο "άνθρωπος" που σκοτώνει και βασανίζει ένα ζώο, επειδή δεν του "κάθισε" στο μάτι ή επειδή "εγώ δεν ενέχομαι τα ζώα" ή " με ενοχλεί μόνο που υπάρχει" φράσεις πολύ της μόδας, Ο "άνθρωπος" αυτός είναι επικίνδυνος όχι μόνο για τα ζώα, αλλά και για τον ίδιο τον άνθρωπο. Όπως με τόση ευκολία αφαιρεί μια ζωή από ένα ζώο με τόση ευκολία μπορεί να αφαιρέσει και μια ανθρώπινη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ♫♫°º
    Olá, amiga!
    Passei uma visitar o seu blog.
    Concordo com você é desumano envenenar uma criaturinha dessas.
    Uma vez envenenaram os meus dois cães, mas o veterinário os salvou.
    Bom domingo!
    Bom início de semana!
    Beijinhos.
    Brasil.
    °º✿
    º° ✿¸.•°❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καταλαβαίνω τη θλίψη που σκόρπισε στην οικογένειά σου ένα τέτοιο γεγονός. Έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση με ένα λυκόσκυλο που το είχαμε σαν παιδί μας.Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι, αλλά δεν είναι.Πάντα να θυμάστε με αγάπη τον Ρήνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πώ.. Ξέρω όμως πώς είναι να χάνεις ένα ζωντανό πλάσμα που το μόνο που δίνει είναι απέραντη αγάπη, χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα απλώς και μόνο γιατί "ενοχλούσε" κάποιον.. Δυστυχώς οι άνθρωποι είναι ικανοί για πολύ περισσότερο κακό απο όσο όλα τα υπόλοιπα πλάσματα τις γής μαζεμένα.. Τα δικά μου συλλυπητήρια είναι μέσα απο την καρδιά μου.. να το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οσοι δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τα ζώα δεν μπορούν να καταλάβουν την αξία τους. Ευτυχώς μεγαλώσαμε ανάμεσα σε σκυλιά, γατιά και όλα τα οικόσητα και μάθαμε να τα αγαπάμε. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις να κανεις όλους τους ανεγκέφαλους να σκεφτούν με τη δική σου λογική. Δυστυχώς, υπάρχει τεράστια έλλειψη παιδείας στην Ελλάδα σχετικά με τα ζώα. Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γλυκιά μου Λαμπρινή την ίδια απορία την έχω κι εγώ!! Μου έχει συμβεί πάνω από μία φορές, με γατάκια που κατά καιρούς είχα, σε σημείο που πλέον δε θέλω να έχω ζωάκι στο σπίτι μου γιατί φοβάμαι για την κατάληξη που θα έχει... Δυστυχώς, υπάρχουν και τέτοιοι "άνθρωποι"!! Δεν έχω πολλά να σου πω, παρά μόνο ότι λυπάμαι ειλικρινά για την απώλειά σας :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. auto to giati me vasanizei polles fores apo otan eimoun mikri ...mia pou 2 apo ta 3 skulia pou eixame(oxi tautoxrona pirame 1 afou mas to dilitiriasan pirame allo pou mas arrostise kai meta ena trito )dilitiriastikan....dustixos den uparxei KAMIA logiki eksigisi....exeis dikio na nio8eis stenaxoria k 8umo se katalavaino...to duskolo einai oti osoi den exoun katikoidio den katalavainoun giati upofereis TOSO k lene ,suni8os...:an8ropoi xanonte...entaksei ena zoo itan...alla k autoi den to katalavainoun giati den exoun er8ei se autin tin 8esi...telos panto kali dunami k kalo kouragio sou euxomai...kali sunexeia ...lupi8ika polu molis to diavasa ilikrina...
    polla filia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γνώρισα τον άνθρωπο κι αγάπησα τα ζώα... Δεν ειπώθηκε τυχαία. Τα ζώα, κι ιδιαίτερα τα σκυλάκια, σου χαρίζουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους, χωρίς να περιμένουν κανένα απολύτως αντάλλαγμα κι είναι πιστά μέχρι τέλους. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, πιστεύω όμως πως όποιος δεν είναι ικανός να αγαπήσει τα ζώα, είναι αδύνατον να αγαπήσει οποιονδήποτε αληθινά.
    Είχαμε κι εμείς ένα μποξεράκι, από μωρό, τη Μαλού, που έφυγε ήσυχα έπειτα από 8 χρόνια.
    Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια, απ' την ψυχή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν ξέρεις πόσο πολύ σε καταλαβαίνω!!!!!! Πάντοτε στο σπίτι μας είχαμε κατοικίδια (όχι ένα, αλλά πολλά) και όταν ''έφευγε'' κάποιο από αυτά κλαίγαμε σαν παιδιά όλοι οικογενειακώς!!!!! Είναι μέλος της οικογένειας και αξίζει να του φερόμαστε ανάλογα.
    Δυστυχώς κάποιοι, δεν θα τους πω ανθρώπους, νομίζουν ότι κάνουν κάτι ιδιαίτερο δηλητηριάζοντας αυτές τις ψυχούλες. Και δυστυχώς όλοι αυτοί (γιατί είναι και πολλοί) τις περισσότερες φορές έχουν προβλήματα ψυχολογικά και ξεσπούν πάνω στα ζώα......
    Λυπάμαι πάρα πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Μέσα από τις όμορφες στιγμές, ο Ρήνος θα εξακολουθεί να ζει μαζί σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ λυπάμαι για την απώλειά σας (γιατί είναι πραγματική απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς σας!) Αυτοί οι άνθρωποι πολύ απλά δεν έχουν ψυχή Λαμπρινή μου, τι να νιώσουν;;; Δε μπορούν!
    Να έχετε πάντα στην καρδιά σας τις όμορφες αναμνήσεις μαζί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι να πω...κι αυτό θα περάσει καλή μου. Ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λαμπρινη μου, αχ ποσο πολυ στενοχωρηθηκα!
    Τι κακια υπαρχει σ'αυτον τον κοσμο!!! Πραγματικα τι ψυχη σκληρη μπορει να εκανε κατι τετοιο!
    Λυπαμαι πολυ γλυκια μου! Παρα πολυ πονεσα με την αναρτηση σου και βλεποντας τις φωτογραφιες του πανεμορφου Ρηνου σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αχ Λαμπρίνή μου, πώς σε καταλαβαίνω... νιώθω τον πόνο σου και όλης της οικογένειας ασφαλώς!!! Ούτε ξέρω πόσο καιρό μου πήρε να συνειδητοποιήσω πως η Τάρα μου έφυγε... Είναι τόσο μεγάλο το "δέσιμο" με τα σκυλιά, άνθρωποι είναι!!!!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ κρίμα Λαμπρινη μου. Τι τους έφταιγε το σκυλάκι?
    Δεν μπορείτε να βρειτε ποιος το έκανε?
    Τι να πεις για μερικούς ''ανθρωπους''.

    Κρίμα. καταλαβαίνω πως νοιώθετε γιατι όπως λες ήταν μέλος της οικογένειας .

    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όσοι έχουν στο σπίτι τους φίλους και συντρόφους σκυλιά έχουν νιώσει παρόμοια απώλεια και είναι τραγική!
    Δυστυχώς για τους ανήθικους δεν υπάρχει τιμωρία, παρά το γράμμα του νόμου (πάντα ανεφάρμοστος) και την καινούρια Αρχή του Εισαγγελέα Προστασίας Ζώων...Αυτοί παραμένουν ατιμώρητοι!

    Λυπάμαι για το χαμό του και για τη στεναχώρια που περνάτε.
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ.....
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ..ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΜΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ!
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αχ βρε κορίτσι σε καταλαβαίνω..όποιος έχει σκυλούμπι σε καταλαβαίνει..πόσο κρίμα είναι..όταν ακούω για τέτοιες περιπτώσεις σχεδόν κλαίω..είναι φοβερό..κι εμείς τον δικό μας στο τσακ τον γλιτώσαμε μια φορά..
    Φιλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράστασή.
    Τον Ρήνο τον είχαμε στο σπιτάκι που έχουμε στην εξοχή.Τον αφήσαμε για λίγο ελεύθερο,όπως πολύ συχνά γινόταν και πάντα επέστρεφε γρήγορα.Εκεί δεν υπάρχουν άλλα σπίτια παρά μόνο το δικό μας κι ένα ακόμα...και βρέθηκε έξω από αυτό το σπίτι σε άθλια κατάσταση,σπαρταρούσε...πέθαινε...
    Μόλις τον βρήκε ο Βαγγέλης με πήρε αμέσως τηλέφωνο,έτρεξα στο φαρμακείο,πήρα φάρμακα και άφησε πίσω την πεθερά μου να τον προσέχει για να έρθει να με πάρει από το χωριό.Μόλις φτάσαμε άφησε την τελευταία του πνοή...Δεν προλάβαμε να τον σώσουμε.Όλα έγιναν πολύ πολύ γρήγορα...Η πεθερά μου φώναζε τον κύριο που μένει σ'εκείνο το σπίτι για βοήθεια...Δεν της απάντησε ποτέ..και ήταν εκεί...Δεν εμφανίστηκε ούτε για μια στιγμή.
    Μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για κάτι?Τον είδαμε ??Όχι.Οπότε σιωπή...
    Σκεφτόμουν πως να το πω στα παιδιά...Γύρισα σπίτι και τους τα είπα όλα,έπρεπε να ξέρουν την αλήθεια και να ζήσουν την απώλειά του..Ήταν πιο δύσκολο απ'ότι το φανταζόμουν.Δεν θα σας πω τις αντιδράσεις τους,καταλαβαίνετε ...
    Σήμερα πήγαμε όλοι εκεί μαζί...Δεν υπάρχει χειρότερο..Νιώθαμε μοναξιά,κενό,προσπαθούσαμε όλοι να το δεχτούμε...δύσκολο...είναι σαν να λείπει ένα μέλος της οικογένειάς μας..και λείπει.
    Κουράγιο παίρναμε από την Σαββίνα μας,το άλλο σκυλί μας και το κουταβάκι της.Μα νιώθω ότι και σ'αυτήν λείπει ο Ρήνος...Θα το ξεπεράσουμε,το ξέρω αλλά θα μείνει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας...
    Να προσέχετε τα ζωάκια σας σαν τα μάτια σας.
    Σας ευχαριστώ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν το πιστεύω! Τι σαδιστές υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο! Λυπάμαι ειλικρινά! Εύχομαι ποτέ να μην ακούγαμε για τέτοιες πράξεις ανθρώπων προς ανυπεράσπιστα ζωάκια! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συλυπητήρια γλυκιά μου!!Δεν το πιστεύω ότι ακόμα και σήμερα γίνονται αυτά!!!Παλιά ναι , αλλά και τώρα; θα μου πεις δεν υπάρχει σήμερα κακία;!!ναι μόνο κακία μπορώ να το πω αυτό, γιατί δεν είχε τίποτα να κερδίσει!!Σίγουρα θα σας λείπει, αλλά ευτυχώς που έχετε και τα άλλα!!Θα ξεχνιούνται λίγο τα παιδιά! φιλάκια γλυκούλα μου! φιλάκια και στα παιδάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λυπάμαι πολύ Λαμπρινή μου. Φαντάζομαι τα κορίτσια....Τι να πω,άλλα τους φταίνε και αλλού ξεσπάνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ,
    ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΝΤΑΝΑ.....ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΩ ΠΕΙΡΑ...
    ΚΡΙΜΑ Ο ΡΗΝΑΚΟΣ.......ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αχ, κοριτσάκι μου... Ότι και να σου πω θα είναι λίγο...είναι όπως το λες...χάσατε ένα μέλος της οικογένειάς σας... Μια μέρα είχε εξαφανιστεί η Μίκρα μου, η γατούλα μου, και κόντεψα να τρελλαθώ... Τα συλληπητήριά μου... Καλή δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι να πω?Συγκινήθηκα πολύ για το ''παιδάκι'' σας.Σου δίνω και εγώ τα ειλικρινή μου συλληπητήρια αυτή τη φορά. Ο Θεός να δώσει δύναμη στις ψυχές σας. Έχεις και τη δική μου συμπαράσταση.Κάποιοι καταραμένοι άνθρωποι σου κόβουν την ευτυχία σου εκεί που δεν πειράζεις κανένα. Ο Θεός θα τους κανονίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βρε κουκλιτσα μου.....
    Μπηκα να σου πω χρονα πολλα και Χριστος ανεστη με χαμογελο και παγωσε στα χειλη μου! Καταφαρμακωθηκα.... Το μαναρακι βρηκαν να φολεψουν οι αχρηστοι?
    Νιωθω την θλιψη και την στενοχωρια σας.... Εχω χασει κι εγω το αγαπημενο μου σκυλακι ξαφνικα και λιγο "αδικα"...
    Οι σκεψη μου μαζι σας!
    Καλη δυναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Λυπάμαι Λαμπρινή μου...Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι ανεγκέφαλοι τύποι...Να το θυμάστε όμορφα το σκυλάκι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λαμπρινη μου, ευχομαι πολλη δυναμη και στις μικρες σου! Ειναι πολυ ασχημο να συνειδητοποιουν την κακια του ανθρωπινου ειδους με τετοιο τροπο!
    Βουρκωσα με το σχολιο σου και την περιγραφη των τελευταιων στιγμων του μικρου Ρηνου...
    Ο,τι εδωσαν θα λαβουν...Αλλος κανονιζει!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΜΠΟΞΕΡ ΗΤΑΝ? ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ! ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΝΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ , ΜΕΤΑ ΑΜΟΙΒΗΣ) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΗΔΕΙΑ! Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ !!! ΣΕ ΦΙΛΩ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Λυπάμαι Λαμπρινη μου για το σκυλάκι σας και καταλαβαίνω πως νοιώθουν τα παιδιά σου τωρα ...το ειχα περάσει και γω κι οσα χρονια κι αν περασουν δεν το ξεχνω το ζωακι μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ επικίνδυνοι σε όλη την κοινωνία κι όχι μόνο στα ζώα. Πρόσεχε Λαμπρινή μου τους κήπους σας μην τυχόν σας πετάξει τίποτα σε φυτά, η τίποτα άλλο που θα σκεφτεί.

    Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ!!!! ξέρω καλά από αγάπη ζώων, νοιώθω τον πόνο σας, είναι σαν να χάνεις στενό σου άνθρωπο!! Δυστυχώς διαβάζω καθημερινώς το πόσο σκληροί και βάναυσοι είναι πολλοί Έλληνες σε αυτά, και στην κυριολεξία ντρέπομαι!!!

    Τα συλλυπητήριά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λυπάμαι! Σε νοιώθω! Είναι πολύ δύσκολο!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προφανως ο κυριος ενοχλειτε και εαν εχει κοτες ριχνει φολες για να μην πλησιαζουν τα σκυλια...και για να μην μαζευονται στην γειτονια..δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα..θυμωνω και στεναχωριεμαι...εχω ενα σκυλακο 14 χρονια τον Μελιο μου...απο την στιγμη που μπαινω σπιτι ειναι διπλα μου..και στην τουαλετα με περιμενει απ'εξω..σας καταλαβαινω απολυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θλίψη και αγανάκτηση, πόνος και οργή είναι λίγα από τα συναισθήματα που σε πλημμυρίζουν σε κάτι τέτοιες καταστάσεις! Να είσαστε όλοι σας καλά! Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καταλαβαίνω πως νιώθεις..έχω περάσει κάτι παρόμοιο..!Λυπάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Συμμερίζομαι τη θλίψη σας. Έχω χάσει σκυλιά από φυσικό θάνατο (γηρατειά) και έχω πονέσει αφάνταστα. Πόσο μάλλον εσείς που συνέβη αυτό στο σκυλάκι σας και με αυτόν τον αιφνίδιο και βίαιο τρόπο. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ γι αυτό που συνέβη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Λαμπρινή μου πρέπει να συνεχίσεις όσο και αν ακούγεται άσχημο αυτό. Πάντα θα θυμάστε τον αγαπημένο σας φίλο και πάντα με αγάπη θα τον σκέφτεστε.
    Θέλω να περάσεις από το σπίτι μου και να πάρεις ένα βραβείο. Θέλω να προχωρήσεις . Το χρωστάς στα παιδιά σου που είμαι σίγουρη πως πονάνε περισσότερο. Προχώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Λαμπρινή μου λυπάμαι πολύ...Οι γονείς μου εδω και 2 χρόνια έχουν ένα μικρό σκυλάκι και είναι πραγματικά μέλος της οικογένειας...μέχρι και μαζί κοιμούνται,το γλυκούλι μου....!!!
    Σε καταλαβαίνω καλή μου....να προσέχετε....σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Περασα να δω αν ειστε καλα.....
    Κουραγιο! Να περασουν λιγες μερες να γλυκανει ο πονος και η στενοχωρια.....
    φιλια ! Σας σκεφτομαι πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ.Μπορεί να μην είχα ποτέ ζωάκια αλλα δεν το χωράει ο νους μου πως μπορείς να κάνεις κακό σε ένα ζωάκι.Τέτοιες πράξεις ......Κουράγιο σε σένα και την οικογένεια σου!!!Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και λεγόμαστ άνθρωποι με καρδιά και αισθήματα...και πάει λέγοντας,αλλά απ ότι φαίνεται διαρκώς αποκτηνωνόμαστε.
    Δεν ήθελα κατοικίδιο γιατι ήξερα τον πόνο της απώλειας,αλλά οταν ήρθαν στο σπίτι μας 2 αδέσποτα τα κρατήσαμε κι έγιναν οικογένεια. Είναι σαν να διώχνω τα παιδιά μου,αν τα διώξω. Δύο χρονια τώρα, ζούμε αλλιώς.
    Ξέρω οτι δε θα το ξεχάσετε το σκυλάκι σας,όπως κι εγω δε ξέχασα ο,τι ζώο πέρασε απο την αγκαλιά μου
    Φιλάκια Λαμπρινούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Λυπάμαι πολύ, είναι κρίμα πραγματικά και αμαρτία μεγάλη! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. και να μην τόξερα τούτο τον πόνο θα σε καταλάβαινα , δεν έχω απάντηση να σου δώσω για τα ανθρωποτέρατα κρατήστε στη καρδιά σας την εικόνα του τις τρυφεράδες του , τα χάδια και τις αταξίες του γιατί το αξίζει μου θύνησες την ερώτηση της Σελένας σε μια τέτοια περίπτωση " μαμά τα ζωάκια έχουν το δικό τους παράδεισο , κάπου θα πηγάινουν για να περνούν καλά έτσι δεν είναι "
    σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ Κ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΟΥ...ΛΥΠΑΜΑΙ...
    ΣΕ ΝΙΩΘΩ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

    ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ Κ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΟΜΩΣ...Η ΠΙΚΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΤΑΝ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΗς ΟΤΑΝ ΔΕΘΕΙΣ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΟΣ...

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. δεν ξέρω τι να πω...μια αδέσποτη γάτα είχαμε και προσέχαμε...και όταν μας την έπνιξε ενας σκύλος...στεναχωρέθηκα παρα πολύ... πόσο μάλλον το σκυλάκι σας...μέλος της οικογένειας... τι να πω γι αυτούς τους απ-"ανθρώπους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Lovely dog, cute fotos, greeting from Belgium, i have two dogs golden retriever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Το είδα με καθυστέρηση. Ξέρω πως είναι να χάνεις ένα τέτοιο φίλο.
    Ευτυχώς δεν ξέρω πως είναι να τον χάνεις από τέτοια χέρια.
    Να τον θυμάστε πάντα με αγάπη. Δεν σχολιάζω τα δολοφονικά χέρια.
    Δεν είναι καν άνθρωποι αλλά ούτε και ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή