Ένα βάζο στον τοίχο για το Cook,Craft,Create!

Οι περισσότεροι το ξέρετε,το έχετε διαβάσει και σας άρεσε πολύ!
Όταν το είδα κι εγώ πριν τρεις μήνες για πρώτη φορά,σκέφτηκα ότι ήταν ότι πιο όμορφο είχε γίνει στην γειτονιά των bloggs τον τελευταίο καιρό και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!
Μιλάω φυσικά για το περιοδικό Cook,Craft,Create και αυτό που δεν ξέρετε όσοι δεν προλάβατε να το διαβάσετε ακόμα είναι ότι από αυτόν τον μήνα θα συμμετέχω κι εγώ με τις ιδέες και τις κατασκευές μου!
Η δική μου πρώτη συμμετοχή στο διαδικτυακό περιοδικό είναι μια κατασκευή με ένα βάζο κρεμασμένο στον τοίχο για να φιλοξενεί μικρά μπουκετάκια λουλουδιών και να ομορφαίνει το σπίτι μας!Οι οδηγίες για την κατασκευή του βήμα-βήμα και με εικόνες βρίσκονται στο περιοδικό.

Η χαρά μου είναι απερίγραπτη,το ίδιο και ο ενθουσιασμός μου γιατί θα συνεργάζομαι με την αξιοθαύμαστη Αθηνά που είναι και η δημιουργός του περιοδικού αλλά και με τις υπόλοιπες φίλες bloggers που εκτιμώ πολύ!

Αυτό που επίσης μπορεί να μην ξέρετε είναι πως μπορείτε κι εσείς αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο περιοδικό ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες! 

Το νέο τεύχος λοιπόν που κυκλοφόρησε μόλις εχθές,μας φέρνει την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά γιατί είναι πολύχρωμο και λουλουδάτο,γεμάτο ιδέες για ανοιξιάτικες κατασκευές και νόστιμες λιχουδιές!
Για να το διαβάσετε,καθώς και τα προηγούμενα δύο τεύχη κάντε κλικ εδώ ή στην σελίδα του στο facebook εδώ !

Θα χαρώ πολύ να το διαβάσετε και να μου πείτε τις εντυπώσεις σας!
Καλή ανάγνωση!

25 σχόλια

  1. Λαμπρινή μου, χαιρόμαστε πάρα πολύ που είσαι μαζί μας, αυτό είπαν όλα τα κορίτσια μόλις τους το ανακοίνωσα! Είσαι καταπληκτική :)
    Περιμένω εναγωνίως τα υπόλοιπα θέματά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρινή μου είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να είσαι μαζί μας στο περιοδικό! Πραγματικά το περιοδικό γίνεται όλο και καλύτερο και ελπίζω να το χαίρεται και ο κόσμος! Σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί και πραγματικά σου λέω ότι το θέμα σου μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ... όπως και όλα όσα κάνεις,χιχι!
    Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Λαμπρινή μου για την πρώτη σου συμμετοχή στο περιοδικό! Το επισκέφθηκα χθες βράδυ και είδα όλες τις δημιουργίες των κοριτσιών και τη δική σου φυσικά! Πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου! Μακάρι να ταίριαζε στο ύφος του σπιτιού μου να το φτιάξω... ίσως όμως για το πατρικό μου στο χωριό να ταίριαζε περισσότερο! Τι τον έχω τον μπαμπά ξυλουργό, ένα μαγαζί με εργαλεία και ξύλα στη διαθεσή μου!
    Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες ιδέες σας!
    Φιλιά,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ όμορφα όσα κάνετε κορίτσια! Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ ξαδελφούλα μου πόσο προχωρημένη είσαι τελικά! φοβερό ...και το περιοδικό και τα θέματά του το ξεφύλλισα ηλεκτρονικά ...συγχαρητήρια ...θέλω να δω και άλλα καλλιτεχνήματά σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, πολύ ωραία η ιδέα και η κατασκευή! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμπρούκα μου εσύ αγάπη μου είσαι ένα περιοδικό από μόνη σου. Πραγματικά όμως ειναι πολύ όμορφο αυτό της Αθηνάς. όσο για την ιδέα με το βάζο ... απίθανη !. Μπράβο ρε κορίτσι και να ξέρεις πως κι εμένα μου ...έλειψες. Καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα με το περιοδικό!! Πολύ όμορφο το περιοδικό και η συμμετοχή σου μου άρεσε πολύ!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο βρε κορίτσι!! όσο για τη κατασκευή σου την βρήκα πολύ όμορφη και με φαντασία!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Λαμπρινή μου!!! φοβερή ιδέα αλλά και εκτέλεση!!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδιάβαστη είμαι αλλά βρίσκω την ιδέα εξαιρετική , την δημιουργία σου επίσης , θα δω και τα υπόλοιπα
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α, το ξεφύλλισα ήδη το καινούριο τεύχος και πραγματικά αυτό και μόνο αρκεί για να σου φτιάξει η διάθεση! Πολύ ωραίες ανοιξιάτικες ιδέες, όπως και το βαζάκι σου!
    Από ό,τι είδα και στην προηγούμενη ανάρτηση εκεί έφτασε κιόλας η άνοιξη - εδώ ακόμα αργεί, ο Μαρτης ήρθε με χειμωνιάτικη διάθεση!
    Φιλάκια πολλά κούκλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι ωραία ιδέα! πολλά μπράβο για τη συμμετοχή σου στο περιοδικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμορφη ιδέα.
    Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο σου κοριτσι μου τελεια ιδεα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπραβο κοριτσι εισαι φοβερη καλη συνεχεια ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια πολλά για την συμμετοχή σου στο περιοδικό! 'Οσο για την κατασκευή ε το ξέρουμε τι χρυσοχέρα είσαι!!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ καλή κίνηση και με μεγάλο ενδιαφέρον το περιοδικό!
    Μπράβο και σε σένα για την όμορφη ιδέα που παρουσίασες!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαμπρινή μου, καλή αρχή σου εύχομαι. Σίγουρα η παρουσία σου στο περιοδικό έχει να προσφέρει πολλά. Όλη η ομάδα είστε αξιοθαύμαστη! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή αρχή στο περιοδικό και κάθε επιτυχία και για τα επόμενα τεύχη! Καλημέρα & καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λαμπρινή, να σε (ξανά)καλωσορίσω και εγώ στην ομάδα του CCC! Χαρήκαμε όλες οι κοπέλες όταν μάθαμε για την ενεργή συμμετοχή σου σε αυτό :) Έχω αδυναμία στα βαζάκια, μεταξύ άλλων, οπότε μου άρεσε ιδιαίτερα το θέμα σου. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλή επιτυχία στη συνεργασία σου με το περιοδικό. Η ιδέα σου για το βαζάκι στον τοίχο με ζωντανά λουλούδια υπέροχη, Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήθελα από μέρες να έρθω να σου πω συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στο περιοδικό Λαμπρινή. Ήρθες και συμπλήρωσες την ομάδα. Η συμμετοχή σου ήταν πολύ καλόγουστη και πρωτότυπη.
    Είσαι μια ταλαντούχα και δημιουργική γυναίκα και ότι κι αν μας παρουσιάζεις είναι μοναδικό και πανέμορφο.
    Συνέχισε έτσι. Σου εύχομαι καλή αρχή λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή