Cook,Craft,Create το χριστουγεννιάτικο τεύχος!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλα τα ωραία και δημιουργικά πράγματα μου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό!Μέσα στον πυρετό τον προετοιμασιών μου για τα γενέθλια της Στεφανίας που είναι σήμερα,έχω και την χαρά να σας ανακοινώσω ότι το καινούριο τεύχος του Cook,Craft,Create είναι έτοιμο και σας περιμένει για μια χορταστική ανάγνωση!
Είναι τόσο απολαυστικό και γεμάτο χριστουγεννιάτικες ιδέες που ακόμα κι αν δεν έχετε μπει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς,θα σας ξεσηκώσει!

Εγώ σας προτείνω μια υπέροχη ζεστή σοκολάτα και σοκολατένια μπισκοτάκια για τις μέρες αυτές τις γιορτινές που θα καλέσετε τους φίλους σας στην ζεστή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας και όχι μόνο!



Φτιάξτε αυτά τα μπισκότα,μπορείτε και σπιτάκια και διάφορα σχέδια με αυτή τη ζύμη,τυλίξτε τα όμορφα σ' ένα κουτί ή μια πιατέλα και χαρίστε τα με όλη σας την αγάπη σε αυτούς που αγαπάτε.

Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από αυτό που είναι φτιαγμένο με τα δικά σας χέρια!
Τα καταπληκτικά κορίτσια μου,έχουν να σας δώσουν κι άλλες ιδέες για γλυκίσματα αλλά και για πολύ όμορφες κατασκευές που μπορούν εύκολα να συμμετέχουν και τα μικρά σας!

Διαβάστε μας και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!Θα είναι μεγάλη μας χαρά ♥

5 σχόλια

  1. Πολύχρονη, πολύχρονη!!όσο για τα μπισκότα και τα σπιτάκια τι να πω? Πέρα από την σοκολατένια νοστιμιά τους είναι και όμορφα! Συμφωνώ πως ως δώρο είναι το καλύτερο!Πάω να δω το νέο σας τεύχος! Και του χρόνου Λαμπρινή μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά, να τη χαίρεσαι! Τα σπιτάκια φαίνονται λαχταριστά, θα τα δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά.
    Πολύ όμορφα όλα
    Φλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να την χαίρεσαι Λαμπρινη μου!!! Είδα το τεύχος και μου άρεσαν παααααρα πολύ αυτές οι φωτογραφίες σου και τα μπισκότα εννοείται!!!! :)) Οι φωτογραφίες λες και είναι βγαλμένες από ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι γεμάτο μπισκότα, στολίδια και λαμπάκια!!!!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να εισαι καλα Λαμπρινη και νσ χαιρεσε την κορουλα σου! το νεο τευχος φανταστικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή