Οι γιορτινές μας μέρες και ανασκόπηση του 2014

Είμαστε στο κατώφλι της νέας χρονιάς και την υποδεχόμαστε με χαρά και ελπίδα! Ας είναι για όλους μας το 2015 μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη, ας χαρίσει στον καθένα μας ξεχωριστά αυτό που επιθυμεί, αυτό που του λείπει και αυτό που θα τον κάνει δυνατό και ευτυχισμένο!♥
Σήμερα θα κάνω ποδαρικό στο blog μου με μια ανάρτηση-ανασκόπηση της "μπλογκοχρονιάς" που πέρασε, για να την αποχαιρετήσουμε μαζί και να θυμηθούμε τι είδαμε, τι μας άρεσε και τι όχι, τι ζήσαμε και τι μοιραστήκαμε εδώ μαζί παρεούλα για ακόμα μία χρονιά!

Πρώτα απ' όλα όμως θέλω θα σας δείξω εικόνες από τις γιορτινές μέρες που περάσαμε. Νομίζω πρώτη φορά δεν είχα αγκαλιά την φωτογραφική για να φωτογραφίζω το καθετί που δημιουργούσα, γι' αυτό και δεν σας έδειξα  πολλούς στολισμούς στο σπίτι. Μερικές από τις κατασκευές μου τις είδατε, άλλες πάλι όχι. (Έτοιμα θέματα για τα επόμενα Χριστούγεννα χε χε ♥ )
Όμως τα τραπέζια στολίστηκαν για να μαζευτούν οι αγαπημένοι μου και δεν μπορούσα να μην τα φωτογραφίσω και να μην σας τα δείξω. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά να...ετοιμάστηκαν με πολλή αγάπη και πολύ καλή διάθεση!
Στολισμούς χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα ακόμα τραπέζι στολίστηκε, φόρεσε τα καλά του και με ένα γούρι στο κάθε πιάτο περίμενε τον καλεσμένο του!
Στρώσιμο χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και με την κουμπαρούλα μου να μας μαγεύει με τις νότες της!♥
Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε και φέτος πολύ αργά τη νύχτα μες στον χιονιά και άφησε τα δωράκια του! Τι καλόοοος!!♥
Τα δώρα του Άγιου Βασίλη κάτω από το δέντρο.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρεθήκαμε σ' ένα λευκό τοπίο που σπάνια συναντάμε στον τόπο μας! Τι ομορφιά, τι χαρά και τι κρύοοοοο!!
Λαμπρούκα στα χιόνια.

Πάμε να δούμε τώρα την χρονιά που πέρασε μέσα από εικόνες που μοιράστηκα μαζί σας το 2014!

Χειμώνας
Προετοιμασίες για τα περσινά Χριστούγεννα και ένα φωτογραφικό κολάζ είναι αφιερωμένο σ' εκείνες τις γιορτινές μέρες που πέρασαν και στις κατασκευές μου.
Χειμώνας Λαμπρούκα 2015

Χειμωνιάτικες αναρτήσεις Λαμπρούκα 2015

Χειμωνιάτικες εικόνες από τις βόλτες μας στο βουνό.
Χειμώνας εικόνες Λαμπρούκα.

Καινούρια ασχολία το πλέξιμο, η πρώτη μου επαφή μ' ένα νέο αγαπημένο υλικό όπως η κιμωλία μπογιά και το φύτεμα των βολβών.
Χειμώνας εικόνες Λαμπρούκα

Άνοιξη
Η καλύτερη εποχή για φωτογραφίες στη φύση που την επισκεφτήκαμε πάρα πολλές φορές.
Άνοιξη αναρτήσεις Λαμπρούκα.

Χρώμα και φως και προετοιμασίες για το Πάσχα. Αυγά κεράκια για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού μας, πικ νικ (αξέχαστο!) για το τεύχος Μαΐου και πασχαλινή διακόσμηση!
Πάσχα Λαμπρούκα

Πασχαλινά γλυκά Λαμπρούκα.

Πάσχα.
Πάσχα Λαμπρούκα 2015

Καλοκαίρι
Ελάχιστες αναρτήσεις μιας και το καλοκαίρι αφήνομαι και δεν δημιουργώ αλλά περνούσα πολλές ώρες στο μπαλκόνι μας. Ένας πίνακας για φωτογραφίες και περιτυλίγματα δώρου για το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού (το αγαπημένο μου!)
Καλοκαίρι αναρτήσεις Λαμπρούκα

Θάλασσα, βραδιές με πανσέληνο, ένας γάμος που επιμελήθηκα (αλλά τελικά δεν σας έδειξα!) και μια τριανταφυλλένια τούρτα (την οποία σας έδειξα όταν επέστρεψα στο blog μου!)
Καλοκαίρι εικόνες Λαμπρούκα

Φθινόπωρο
Φθινόπωρο εικόνες Λαμπρούκα.

Ανακαίνισα το δωμάτιο των κοριτσιών και ξεκίνησα να σας δείχνω μερικές κατασκευές όπως την μεταμόρφωση φωτιστικού και την γιρλάντα με τ'αστέρια. (Έχουμε και συνέχεια!)
Ένας φωτεινός πίνακας για το φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού και φυσικά γλυκάκι, λαχταριστό red velvet cupcakes!
Φθινόπωρο αναρτήσεις Λαμπρούκα.

Μια ολόκληρη χρονιά πέρασε και σας ευχαριστώ αγαπημένοι αναγνώστες μου που μου κρατήσατε συντροφιά και με "βραβεύσατε"με την αγάπη και τα σχόλιά σας!♥
happy new year lamprouka

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Καλή χρονιά σε όλους ♥♥♥

23 σχόλια

  1. Τι όμορφα όλα βρε Λαμπρούκα! Τι ωραία που ήταν στρωμένο το τραπέζι σας και πόσο ζήλεψα το χιόνι!
    Και του χρόνου με υγεία κορίτσι! Και του χρόνου με χαρά και δημιουργία. Και του χρόνου όλοι εδώ, όλοι μαζί!
    Καλό 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή χρονια Λαμπρινη μου!!! Να ειναι γεματη χαρες και δημιουργιες!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά Λαμπρινή μου! μα πόσα πράγματα έφτιαξες πάλι!!! ειλικρινά όποτε σε διαβάζω μου ρχεται να κλείσω το δικο΄μου μπλογκ! δεν χορταίνω τις αναρτήσεις και τις κατασκευές σου! περιμένω να με εκπλήξεις και το 2015 με τρομερές κατασκευές και πρωτότυπες ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσιμου τι χρονια.Ποσα πολλα και δημιουργικα πραγματα, ποσες στιγμες εζησες και μοιραστηκες μαζι μας...και του χρονου λοιπον Λαμπρουκα αγαπημενη....με υγεια πανω απο ολα κι εσωτερικη γαληνη. Καλα τα τραπεζι σου το ορωτοχρονιατικο απλα ονειρο...ειπαμε εισαι η γυναικα μαμα προτυπο....Σε γλυκοφιλω αγαπημενη μου. Καλη ιντερνετικη και οχιμονο...χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή Χρονιά Λαμπρινή!! Εύχομαι υγεία και ακόμα περισσότερες δημιουργίες !! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σου χρυσοχέρα!! Εύχομαι κατά τη διάρκεια του Νέου Χρόνου να ξεχειλίζεις από έμπνευση, δημιουργικότητα και διάθεση να τα μοιράζεσαι μαζί μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφη η ανασκόπηση που έκανες και την μοιράστηκες μαζί μας!!!! Να έχεις όλη τη χρονιά τη γλυκειά γεύση των γιορτινών σου τραπεζιών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή Χρονιά Λαμπρινή!! Πάντα υγεία στην οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά και πάντα υπέροχες δημιουργίες!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη Χρονια Λαμπρινη!Ηταν οντως μια γεματη και δημιουργικη χρονια!Και το 2015 σου ευχομαι να εχεις εξισου πολλες και ομορφες εικονες να αιχμαλωτισεις με το φακο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια Πολλά Λαμπρινή & Καλή Χρονιά! Είθε το 2015 να είναι ένα έτος που θα σε γεμίσει με γλυκές αναμνήσεις και θα εμπνεύσει ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή χρονιά, δημιουργική πάντα κια καλότυχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφη αναδρομή!!!Εύχομαι κάθε ευτυχία για το 2015 και πάντα όμορφες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία, δημιουργικότητα, ικανοποίηση και πολλά πολλά χαμόγελα!
    Πόση "ζωή" έχουν οι φωτογραφίες σου! Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας όλες αυτές τις εμπειρίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή χρονιά, Λαμπρινή μου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου, πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά! Ωραία η αναδρομή σου!
    Εύχομαι το 2015 να είναι ακόμα καλλίτερο σε δημιουργίες και όμορφες στιγμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο μα πόσο σε χαίρομαι !!!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από όλα τα καλά είχε η χρονιά σου!Και το γιορτινό σου τραπέζι ήταν τέλειο!Εύχομαι ν νέα χρονιά να σου φέρει υγεία, καλή τύχη και χαρά!Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το 2015 να σου φέρει μόνο χαρές, χαμόγελα και πολλά κιλά αγάπης, Λαμπρινή!!!! Να'σαι πάντα καλά τόσο εσύ όσο και η οικογένειά σου!!! Και του χρόνου η αναδρομή σου να 'ναι γεμάτη πάλι από όμορφες στιγμές και δημιουργίες!!
    Φιλιά πολλά, καλή χρονιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές όμορφες δημιουργίες! Πολύ μου άρεσε η ανασκόπηση σου, μας γέμισες όμορφες εικόνες! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλά Λαμπρινή μου γεμάτα υγεία, πολλές χαρές και δημιουργίες! Τέλεια η ανασκόπηση σου σαν παρουσίαση, μια ολόκληρη χρονιά πέρασε από μπροστά μας! Τα καλύτερα κορίτσι μου εύχομαι...Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ όμορφα όλα
    Καλή χρονιά με υγεία
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν κρίνω από τις φωτογραφίες της ανασκόπησης του 2014 και μόνο, τότε έχω να πω ότι ήταν μία υπέροχη χρονιά Λαμπρινή μου! Μακάρι έτσι να συνεχίσει και το 2015, να 'ναι όμορφο, ευτυχισμένο, λαμπερό και ακόμα πιο δημιουργικό! Να είσαι πάντα καλά, καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. A grandeza dos amigos são como as flores raras: sua magnitude fica para sempre.
    (Cristina Beloni)
    Obrigada por compartilhar comigo este 2º aniversário do blog Algodão Tão Doce !!!!
    Um doce abraço, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή