Χριστουγεννιάτικη μπάλα με παγιέτες diy

Πως να φτιάξεις εντυπωσιακές και λαμπερές χριστουγεννιάτικες μπάλες με παγιέτες.

 Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την δημιουργία μιας χριστουγεννιάτικης μπάλας. Στολίδια ναι, έχουμε φτιάξει πολλά, μπάλες όμως όχι. Και δεν είχα αγοράσει ποτέ αυτό το φελιζολένιο υλικό που υπάρχει σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και πραγματικά μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις!
Χριστουγεννιάτικη μπάλα με παγιέτες diy.

Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω μερικές μπάλες για το δέντρο μας. Την ιδέα ήδη την είχα έτοιμη, ήξερα και τα υλικά (παγιέτες, χάντρες πολύ μικρές, καρφίτσες και τις μπάλες) και με φόρα ξεκίνησα να τις στολίζω!
Φτιάξε μια εντυπωσιακή μπάλα με παγιέτες.

Ο στόχος ήταν να γεμίσω τις μπάλες με τις παγιέτες και μετά ν' αγοράσω κι άλλες πολλές και να στολίσω το δέντρο μόνο μ' αυτές! Ουάου! Φαντάστηκα το δέντρο που σχεδόν ακουμπάει το ταβάνι, γεμάτο με αυτές τς μπάλες! Τέλειοοοοο!
Περνούσα στην καρφίτσα πρώτα την χαντρούλα που στέκεται στο κεφαλάκι της, μετά την παγιέτα και κάρφωμα στην μπάλα. Τόσο απλό!
Οδηγίες για να φτιάξεις χριστουγεννιάτικη μπάλα με παγιέτες.

Και γέμιζα, γέμιζα, γέμιζα την μπάλα και δεν τέλειωνε ποτέ... Και τέλειωσαν οι καρφίτσες και έτρεξα ν' αγοράσω άλλες... τουλάχιστον να ολοκλήρωνα την μία μπάλα!
Δεν μπορώ να πω...είχα και βοηθούς! Όποιος περνούσε από δίπλα μου ή ερχόταν στο σπίτι, έβαζε και την παγιέτα του! Μιλάμε για τόσο χρονοβόρα διαδικασία!
Diy χριστουγεννιάτικη μπάλα με παγιέτες.

Τρομάρα μου...ήθελα να γεμίσω και ένα ολόκληρο δέντρο μόνο με δαύτες! Με το ζόρι έφτιαξα την μία...!
Εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη μπάλα.

ΟΜΩΣ, είναι τόσο εντυπωσιακή μα τόσο, που δεν χορταίνεις να την βλέπεις! Και να την φωτογραφίζεις φυσικά! Της έδωσα την καλύτερη και αξιότιμη θέση στην διακόσμηση του σπιτιού, μόνη της να κρέμεται και να καμαρώνει!
Θα ήθελα όμως να είχα στο δέντρο μόνο τέτοιες μπάλες... Σκέφτομαι ότι για να το καταφέρω αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσω να τις φτιάχνω από την 1η μέρα του καινούριου χρόνου για να τις έχω τα Χριστούγεννα του '16, να χρησιμοποιήσω χιλιάδες καρφίτσες (σε σημείο που οι μοδίστρες θα ψάχνουν για καρφίτσα και δεν θα βρίσκουν) και να το πάρω απόφαση ότι ακόμα και στον ύπνο μου θα βλέπω παγιέτες!!!
Χριστουγεννιάτικη μπάλα diy.

Προς το παρόν, μιας και τελειώσαν όλες οι καρφίτσες, όταν χρειαστώ καμία ξέρω που θα την βρω!

ΥΓ. Βρίσκομαι σε πυρετό προετοιμασιών για το πάρτι μας που είναι το Σάββατο! Όσοι με παρακολουθείτε στο instagram θα δείτε μικρές λεπτομέρειες. Από βδομάδα έρχεται ανάρτηση με όλες τις ετοιμασίες και πολλές φωτογραφίες! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά! Σας φιλώ♥

~~~~~~~~Σημείωση 26/11/2015~~~~~~~~
Μια αναγνώστρια σήμερα κιόλας που είδε την ανάρτηση στην σελίδα μου στο Facebook με την αξιολάτρευτη και μοναδική μου μπαλίτσα με παγιέτες, μου έστειλε ένα μικρό (!) δείγμα από τις δικές της! Είναι απλά φανταστικές!! Δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ Στέλλα!
Στολίδια με παγιέτες.



19 σχόλια

  1. Μια αλλα μοναδικη!! χαχαχα... Πραγματικα πανεμορφη Λαμπρινη μου.. αλλα θελει πολλη δουλεια!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρα στην υπομονη σου, στο ξαναλέω! απαπαπαα δεν ειναι για εμενα αυτα αλλα αν θες να μου στειλεις μια δεν θα πω οχι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοναδική δημιουργία, πραγματικά! Πρέπει να είσαι τέρας υπομονής. Μπράβο σου Λαμπρινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω δουλειά που είχες!!! Χαλάλι όμως γιατί είναι πολύ εντυπωσιακή Λαμπρινή μου! Υπέροχη ιδέα, ευχαριστούμε! φιλιά και καλές προετοιμασίες για το πάρτι σας! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oh my!!! Χαρά στην υπομονή σου!!! Σε δικαίωσε βέβαια το αποτέλεσμα δε λεω αλλά.... Έγινε τέλεια πάντως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τέλεια!!! Μου έδωσες ιδέα για δωράκια! Ευτυχώς δεν είναι πολλά.. άντε να πάρω και λίγο μικρότερες μπάλες και έτοιμες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaxaxaxaxaxa... πλάκα κάνεις!!! θα την είχα πετάξει απ' το παράθυρο .. χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά, δεν παίζει ούτε μία να φτιάξω, κι ας δείχνει υπέρλαμπρα εντυπωσιακή! Το μαρτύριο της σταγόνας μεταφρασμένο σε μαρτύριο της καρφίτσας είναι αυτό! χαχαχα... Μπράβο για την υπομονή σου. Μου αρέσουν πολύ και τα χρώματα που επέλεξες. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πλουμιστη πλουμιστη και γεματη χρωμα. Γι αυτο αν και μονη, οντως της αξιζει μια θεση να την βλεπουν ολοι! και τωρα καταλαβα...οι κατασκευες ενωνουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι πολύυυυυ εωντυπωσιακή και γιορτινή αλλά σιγουρα θέλει πολύ υπομονη! Πάντως αυτά τα χρώματα είναι σούπερ και ευχομαι να της φτιάξετε έστω μια μικρή παρέα! Να περασετε καλά στο πάρτυ σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρομερη!!!! Καθε τι χειροποιητο θέλει κοπο τροπο και φυσικά πολύ πολύ χρόνο!!! Και η αξία αυτων...ανεκτιμητη!!! Εσύ το ξέρεις καλυτερα απο τον καθένα Λαμπρινάκι!!! Μια χαρα είναι η μια μπαλα δειχνει την αξία της όταν καμαρωνει μονη της και ολα τα βλεματα στρεφονται πανω της. Σου ευχομαι του χρόνου να το γεμισεις. Καλες ετοιμασιες για το παρτυ σου . Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λαμπρινή μου, γέλασα έτσι όπως τα περιγράφεις τα παγιετοβασανιστήρια που πέρασες! Όμως, θα σου πω, πως ξέρω πάααααρα πολύ καλά την αντίφαση να ευχαριστιέσαι να περνάς παγιέτες αλλά και να σε πιάνει η ψυχή σου την ίδια στιγμή που δεν τελειωνεις. Όταν είχα πρωτοξεκινήσει τις κατασκευές, είχα τρελό κόλλημα με τις χάντρες και τις παγιέτες. Μετά από τόσα χρόνια, ακόμη έχω σε σακουλάκι παγιέτες και δεν τις αγγίζω εύκολα!!!!! :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χα χαααααα...... Εμ' τι νόμιζες, πως θα γέμιζες ολόκληρο δέντρο; Για να το καταφέρεις, ούτε ένας χρόνος δεν φτάνει. Άσε που θα σου σπάσουν τα νεύρα. Είναι πάντως, φανταστική, πολύ εντυπωσιακή! Το προσπάθησα πέρσι, ούτε στη μισή μπαλίτσα δεν έφτασα και κόντεψα να πηδήξω απ' το παράθυρο!!!! Τα νεύρα μου...................
    Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία στο πάρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοίτα όπως το δει κανείς!! Αν έχεις χρόνο είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας!! Αλλά έχει δίκιο είναι πολύ χρονοβόρα !! Πάντως το αποτέλεσμα είναι φανταστικό !!! Πολλά πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφη η μπάλα.
    Έχω κάνει και εγώ παρόμοια.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει ακόμη κι εγώ που φημίζομαι για την υπομονή μου δεν νομίζω πως θα είχα υπομονή να φτιάξω μια τέτοια μπάλα... θα έμενε στο συρτάρι και θα έκανα λίγο καθε που θα το θυμόμουν. Εύγε για την υπομονή σου, έγινε υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι πάρα πολύ όμορφη και νομίζω άξιζε τον κόπο!! Καλές γιορτές Λαμπρινή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή