Ιδέες και οδηγίες για ένα πετυχημένο χριστουγεννιάτικο πάρτι

 Οδηγίες και συμβουλές για να οργανώσεις το πιο τέλειο και πετυχημένο χριστουγεννιάτικο πάρτι γενεθλίων.

Αυτό το πάρτι θα μείνει αξέχαστο, τόσο σε εμάς αλλά και στους μικρούς καλεσμένους μας!
Το είδα στο πρόσωπο της Στεφανίας και των φίλων της και αυτή ήταν η δική μου ικανοποίηση! Ήταν το ωραιότερο πάρτι που έχουμε πάει της είπαν και αυτό δηλώνει επιτυχία. Αυτό ήθελα...ένα πάρτι με τους αγαπημένους της φίλους να γιορτάσει και να χαρεί, να διασκεδάσει και να θυμάται με μια γλυκιά νοσταλγία τα ένατα γενέθλιά της!

Χριστυγεννιάτικο πάρτι.

Δυο εβδομάδες πριν ξεκίνησα τις προετοιμασίες, με ένα σημειωματάριο σταθερά ανοιχτό να σημειώνω όλες τις ιδέες που θέλω να υλοποιήσω, τις λεπτομέρειες, τις αγορές, μέχρι και σχεδιάγραμμα για το στήσιμο του μπουφέ. Οργάνωση για να μην ξεχάσω τίποτα και να προλάβω τους χρόνους ώστε να τα έχω όλα έτοιμα την κατάλληλη στιγμή!
Οπότε, συμβουλή πρώτη για την διοργάνωση ενός πάρτι: Σημειωματάριο!
Από τα πρώτα πράγματα που έκανα, αφού ήξερα ακριβώς τι ήθελα, ήταν να παραγγείλω κάποια πράγματα που δεν βρίσκω εδώ, θέλουν και τον χρόνο τους να έρθουν.
Εντωμεταξύ πήρα τα κατάλληλα χαρτιά και έκοψα σημαιάκια, εκτύπωσα τις ταμπελίτσες για τα φαγητά-γλυκά, τις προσκλήσεις, την συνταγή για τα μπισκότα και τα διακοσμητικά αστέρια και δεντράκια της τούρτας (Θα μιλήσουμε όμως για την τούρτα σε ξεχωριστή ανάρτηση!) Είναι από αυτά που μπορείς να κάνεις με την ησυχία σου μέρες πριν γιατί όσο πλησιάζει η μέρα του πάρτι έχεις πολλή δουλειά στην κουζίνα και δεν μπορείς να τα έχεις όλα μες στην μέση.
Το σκηνικό του "γλυκού"μπουφέ μας στήθηκε μια εβδομάδα πριν.
Μπουφές για χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Τα χειροποίητα δεντράκια με αληθινά κλαδιά  που έφτιαξα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση και πως θα γινόταν διαφορετικά αφού το θέμα μας ήταν άκρως χριστουγεννιάτικο και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δέντρα. (Δείτε πως έχουν διατηρηθεί τόσες μέρες ολόφρεσκα στο ειδικό σφουγγάρι!)
Χριστουγεννιάτικος μπουφές με γλυκά για παιδικό πάρτι.

 Στον τοίχο έχω κολλήσει χαρτί με το μέτρο και με μπλου τακ έχω στερεώσει τα σημαιάκια. Οι κορμοί των δέντρων δίνουν όμορφη διακόσμηση στον μπουφέ και έπαιξαν τον ρόλο του σταντ για την τούρτα και τα γλυκά μας. Ένα κόκκινο ράνερ έδωσε χρώμα και οπωσδήποτε φωτάκια για να δώσουν λάμψη και φως στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό μας!
Χριστουγεννιάτικο πάρτι και διακόσμηση μπουφέ.

Μερικά cup cakes και cheesecakes σε ποτηράκια είναι αρκετά για ένα επιπλέον γλυκάκι στα πάρτι. Προτιμήστε τα κεκάκια να βγουν μικρά και να μην έχουν από πάνω μεγάλες ποσότητες βουτυρόκρεμας. Τα παιδιά μπουχτίζουν και δεν τα τρώνε ολόκληρα. Αρκεστείτε στο άλειμμα με λίγη μερέντα ίσα για να "κάτσει"η τρούφα.
Cup cakes για χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Δείτε την συνταγή των σούπερ σοκολατένιων cup cakes.
Cup cakes σοκολάτας.

Τα cheesecakes είναι κι αυτά σε μικρές ποσότητες και σε μικρά ποτηράκια. Το κόκκινο χρώμα του βύσσινου μας ταίριαξε πολύ!
cheesecakes σε ποτήρια για παιδικό πάρτι.

Θα βρείτε πλαστικά διάφανα ποτηράκια σε διάφορα μεγέθη, όπως και κουταλάκια. Άλλη μια ιδέα εύκολη και γρήγορη είναι οι κρεμούλες βανίλιας που φτιάχνονται με βράσιμο ή χωρίς. Με λίγη μαρμελάδα φράουλα από πάνω μπορούν να συμπληρώσουν τον χριστουγεννιάτικο γλυκό μπουφέ σας. Ήθελα κι εγώ να τις φτιάξω αλλά μου φάνηκαν υπερβολικά πολλά όλα μαζί και τις απέρριψα.
cheesecakes σε ποτήρια.

cheesecakes σε ποτήρια για πάρτι.

Χριστουγεννιάτικος μπουφές με γλυκά.

Με τα γλυκά ασχοληθείτε μια μέρα νωρίτερα για να είναι φρέσκα και ζουμερά. Τα κεκάκια διατηρούνται εκτός ψυγείου αντίθετα από τα ποτηράκια με το cheesecake. Καλύψτε τα με μεμβράνη και φυλάξτε τα.
Χριστουγεννιάτικος μπουφές με γλυκά για παιδικό πάρτι.

Δείτε πως έφτιαξα την χριστουγεννιάτικη τούρτα αλλά εκτός από τις χάρτινες κατασκευές με τα δεντράκια και τα αστέρια που έφτιαξα για να την διακοσμήσω, έφτιαξα και τα σπιτάκια που βλέπετε. Είναι από μπισκότο και ασχολήθηκα μ' αυτά λίγες μέρες πριν γιατί αυτά μπορούν να διατηρηθούν μέχρι την ημέρα των γενεθλίων.
Δείτε επίσης όλες τις οδηγίες για να φτιάξετε αυτά τα σπιτάκια από μπισκότα σοκολάτας.
Χριστουγεννιάτικη τούρτα.

Τα δωράκια ήταν χριστουγεννιάτικες κούπες για το γάλα τους που μέσα έβαλα ένα καλαμάκι χρωματιστό και ένα σακουλάκι με σοκολατένια μπισκοτάκια. Φτιάξαμε αρκετά μπισκότα που κόψαμε με χριστουγεννιάτικα κουπάτ και βάλαμε μερικά σε κάθε σακουλάκι.
Δωράκια για χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Εκτύπωσα την συνταγή και την κρέμασα στο χερούλι της κούπας (δωράκι για τις μαμάδες!)
Συνταγή για χριστουγεννιάτικα μπισκότα σοκολάτας.

Έτσι αν αρέσουν στα παιδάκια, θα κάτσει η μαμά μαζί με τα παιδιά φυσικά να φτιάξουν κι άλλα πολλά μπισκότα για τα Χριστούγεννα!
Χριστουγεννιάτικα δωράκια για πάρτι.

Μαζί με την συνταγή κρέμασα κι ένα μικρό στολιδάκι και έγραψα το όνομα της Στεφανίας και την ημερομηνία του πάρτι σαν ενθύμιο από την φίλη τους και της ημέρας των γενεθλίων!
Αναμνηστικό δωράκι για πάρτι γενεθλίων.

Χριστουγεννιάτικα δωράκια για πάρτι.

Να τα όλα τα δωράκια μαζεμένα! Να και η πινιάτα μας!
Χριστουγεννιάτικη πινιάτα.

Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν αφού τα σπιτάκια με τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά κυριάρχησαν σ' αυτό το πάρτι?
Χριστουγεννιάτικη πινιάτα σπιτάκι.

Την ετοίμασα δύο εβδομάδες πριν για να μου φύγει αυτό το μεγάλο άγχος της κατασκευής της και μου πήρε δύο μέρες μέχρι να την ολοκληρώσω.
Πινιάτα για χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Είχε πολλές μικρές λεπτομέρειες και ζωγραφική στο χέρι και τσόχινα αξεσουάρ... Με βοήθησε πολύ και η Στεφανία να την διακοσμήσουμε!
Χριστουγεννιάτικη πινιάτα σπιτάκι με κορδέλες.

Είναι να λυπάσαι να την σπάσεις αλλά όπως ξέρετε και γι' αυτό υπάρχει λύση! Η πινιάτα φτιάχτηκε με πορτάκι και κορδονάκια που ένα τυχερό το άνοιξε!
Χριστουγεννιάτικη πινιάτα.

Έτσι έμεινε άθικτη και ετοιμάζεται να γίνει κάτι άλλο...σύντομα θα την δούμε ξανά στο blog!
(Δείτε τελικά πως μεταμορφώθηκε και έγινε ένα χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με φωτισμό)
Χριστουγεννιάτικη πινιάτα.

Οι μικροί μας καλεσμένοι όταν πήραν την πρόσκληση στα χέρια τους, ήξεραν και πολλές λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες του πάρτι. Τα έλεγε όλα η πρόσκληση που έφτιαξα με μια δόση χιούμορ για να αποφύγουμε λίγο τα συνηθισμένα.
Πρόσκληση για χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Όταν μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά, ξεκινήσαμε γράφοντας το γράμμα στο Άγιο Βασίλη. Θα βρείτε πολλά σχέδια για γράμμα στο ίντερνετ για να εκτυπώσετε.
Γράμμα στον Αγιο Βασίλη.

Και μετά ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε!
Φτιάχνουμε μπισκοτόσπιτα μαζί με τα παιδιά.

Το τραπέζι ήταν έτοιμο με πολλά σπιτάκια και ζαχαρωτά και γλάσσο και περίμενε τα παιδάκια να στρωθούν στην δουλειά! Μια στιγμή του πάρτι αξέχαστη, γεμάτη χαρά και διασκέδαση όλο γλύκα!!
Οδηγίες και συμβουλές για ένα πετυχημένο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Εδώ πρέπει να σταθώ και να σας περιγράψω τις λεπτομέρειες που ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για τα σπιτάκια. Τα έφτιαξα δύο μέρες πριν. Είναι τα γνωστά μπισκότα που τα "κόλλησα" μεταξύ τους με καραμέλα (ζάχαρη με νερό σε αντικολλητικό τηγάνι και μερικές σταγόνες λεμόνι στο τέλος) δίνοντας το σχήμα του σπιτιού με την σκεπή. Το σπιτάκι κολλήθηκε πάλι με καραμέλα πάνω σε 4 μπισκότα για βάση. Τοποθετήθηκε πάνω σε μακετόχαρτο που έκοψα ακριβώς στις διαστάσεις του σπιτιού και πάνω σε μεμβράνη φυσικά. Μετά τύλιγμα όλο με μεμβράνη για να διατηρηθεί φρέσκο το μπισκότο μέχρι την ώρα του πάρτι.
Πως να φτιάξεις χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από μπισκότο.

Το κάθε παιδάκι είχε μπροστά του από ένα σπιτάκι και ένα μπουκαλάκι με γλάσσο. (Ασπράδια καλά χτυπημένα με ζάχαρη άχνη και βανίλια).
Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με μπισκότα και γλάσσο.

Τα μπουκαλάκια αυτά θα τα βρείτε στο φαρμακείο. Είναι το μεσαίο μέγεθος και είναι αρκετό για να στολίσει ένα σπιτάκι. Τα γέμισα πολύ εύκολα με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μεγάλη μύτη.
Σπιτάκια από μπισκότα και γλάσσο.

Κλείνει και με το καπάκι του και δεν έχει πρόβλημα να ξεραθεί το γλάσσο. Τα γέμισα μια μέρα πριν το πάρτι.
Σπιτάκια από μπισκότα και γλάσσο.

Για τα ζαχαρωτά δεν χρειάζονται συστάσεις. Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά! Και άλλα τόσα να είχαμε θα τα είχαν βάλει πάνω στα σπιτάκια! Χώρια αυτά που έτρωγαν όλη την ώρα!!
Ζαχαρωτά για να στολίσουμε τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.

Ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντιλο και κόκκινα ράνερ στο κέντρο του τραπεζιού για τα ζαχαρωτά και τα σπιτάκια, παρέα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα παιδιά μεταφέρθηκαν σ' ένα παραμύθι, στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής του Άγιου Βασίλη!!
Οδηγίες για ένα πετυχημένο χριστουγενιάτικο πάρτι.

Λίγο πριν έρθουν στο σπίτι φρόντισα και έβγαλα την μεμβράνη από τα σπιτάκια για να είναι έτοιμα!
Σπιτάκια από μπισκότα για πάρτι.

Και τότε έγινε ο μεγάλος χαμός! Τι χαρά και τι γέλια!! Εγώ μια να τα βοηθάω και μια να φωτογραφίζω, να μην χάσω καμία στιγμή! Τρούφες και ζαχαρωτά παντού, τα σπίτια υπερπαραγωγές, με φορτωμένες σκεπές έτοιμες να καταρρεύσουν από το βάρος!!
Οδηγίες και συμβουλές για ένα πετυχημένο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Τα μικρά χεράκια να πιέζουν τα μπουκαλάκια να βγει η "κόλλα"όπως τους έλεγα αλλά αυτή η κόλλα τρώγεται! Και δώστου να κολλάνε πουράκια και καραμελίτσες παντού! Μία ώρα πέρασε έτσι και δεν το καταλάβαμε! Ορίστε και τα αποτελέσματα!
Φεύγοντας ο καθένας πήρε και το σπιτάκι του, μαζί με το δωράκι που του είχαμε ετοιμάσει!
Χριστουγεννιάτικο πάρτι και σπιτάκια από μπισκότα.

Ύστερα πήγαν να παίξουν μέχρι να μαζέψω και να ετοιμάσω τα φαγητά τους. Ένας μικρός μπουφές με αλμυρά μεζεδάκια ετοιμάστηκε την ίδια μέρα του πάρτι, με φαγητά που εύκολα τρώει ένα παιδί με το χέρι.
Χριστουγεννιάτικος μπουφές με αλμυρά για παιδικό πάρτι.

Φάγανε, παίξανε, ανοίξανε την πινιάτα, γράψανε το γράμμα, έγιναν ζαχαροπλάστες, είδαν μια ταινία (όχι ολόκληρη γιατί είχαν ξεμυαλιστεί και δεν παρακολουθούσαν,χαχα) και ήρθε η ώρα της τούρτας! Η στιγμή που το μικρό μου κοριτσάκι έκλεισε τα 9 της χρόνια...που έσβησε τα 9 πολύχρωμα κεράκια της! Και έλαμπε από χαρά γιατί περίμενε αυτήν την μέρα τόσο καιρό που με έβλεπε κι εμένα να προετοιμάζομαι και με βοηθούσε γιατί ήταν τα γενέθλιά της! Έλαμπαν τα μάτια της που όλα έγιναν όπως τα είχε φανταστεί και ήταν ευτυχισμένη και χαρούμενη!
Χριστουγεννιάτικη τούρτα.

"Να μου ζήσεις Στεφανάκι της ζωή μου"♥♥♥

Φίλοι μου αναγνώστες ελπίζω να σας έδωσα μερικές ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτι. Για όσα παιδάκια έχουν γενέθλια από δω και πέρα μες στο γιορτινό Δεκέμβρη, αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω και ετοιμάστε τους ένα πάρτι με θέμα τα Χριστούγεννα. Θα το ευχαριστηθούν πολύ και θα περάσουν υπέροχα! Σας φιλώ♥



41 σχόλια

  1. Καταρχάς να την χαίρεσαι την κόρη σου Λαμπρινή! Δεύτερον, ουαου!!! Δεν νομίζω ότι έχω λόγια!! Και μένα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρτυ που έχω πάει ως τώρα!!!
    fairywo-mom.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρινή μου να το χαίρεσαι το Στεφανάκι της ζωής σου, χρόνια της πολλά με υγεία και καλή πρόοδο σε ότι και αν κάνει.
    Υπερπαραγωγή το πάρτι της, όπως της αξίζει και όπως μας έχεις συνηθίσει με τις υπέροχες ιδέες και κατασκευές σου.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυχρονη η Στεφανια σας Λαμπρινη μου!! Πραγματικα τελειο το παρτι σας!! Αγαπαμε τα χριστουγεννιατικα παρτι!! Αυτο με τα σπιτακια ανυπομονω να το κανω μολις μεγαλωσει λιγο ο Νικολας !! Ελεγα για φετος αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν μπορω οποτε το αφηνω για αλλη φορα!! Σουπερ ολες οι ιδεες σου!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι πάρτι υπερπαραγωγή ήταν αυτό!!! Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!!! Τον λαχταριστό μπουφέ; Την πινιάτα υπερπαραγωγή; Τα τέλεια μπισκοτοσπιτάκια: Φανταστικές ιδέες, άψογα οργανωμένες και τέλεια εκτελεσμένες! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Χίλια μπράβο Λαμπρινή!!! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθηλώθηκα.Δεν ήθελα να τελειώσει η ανάρτηση!Αφού στεναχωρέθηκα που κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει γενέθλια κοντά στα Χριστούγεννα...ούτε καν ονομαστική γιορτή!Καταπληκτικά όλα!Συγχαρητήρια!Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά για το κοριτσάκι, να το χαίρεσαι. Έχω εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα, όλα τα έχεις οργανώσει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπραβο σου! Ευχαριστούμε για τις υπέροχες ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχω λόγια!! Δεν χορταίνω να βλέπω φωτογραφίες! Ότι ετοίμασες είναι υπέροχο και πόσο ωραίες δραστηριότητες
    Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Πολύχρονη και γερή <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι η γκουρού των πάρτι, πάει και τελείωσε! Λαμπρινή μου ήταν όλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Δικαίως ξετρελάθηκαν όλοι! Χρόνια πολλά στη Στεφανία σου και να χαίρεται την άξια μανούλας της! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απλα πανεμορφο..να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όνειρο το πάρτι σου, έχω γενέθλια μέσα στο Δεκέμβρη και μακάρι να μου είχαν κάνει όταν ήμουν μικρή ένα τέτοιο πάρτι!Καλά και τώρα δε θα 'λεγα όχι, αλλά το θεωρώ απίθανο πλέον!!!
    Να χαίρεσαι τις κόρες σου, ειδικά τη Στεφανία ως εορτάζουσα!
    Καλές γιορτές!Και χίλια μπράβο για όσα έφτιαξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυτεκνη μανουλαΠέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

    Αμαν βρε λαμπρουκα μου ζηλεψα.τι αναρτηση ηταν αυτη.... η δε πινιατα ευτυχως που δεν την χαλασατε ολα τελεια να την χαιρεστε και να την δειτε οπως επιθυμειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρχήν να την χαίρεσαι Λαμπρινή μου την κόρη σου! Τι να πω τώρα για το πάρτι σας; Ονειρεμένο!!!! Πάντα τέτοια να κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου Λαμπρούκα! Πραγματικά πολύ όμορφο πάρτυ. Τα τρέλανες τα μικρά :) Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσο υπέροχα φτιαγμένα όλα.. και πως να μην είναι όταν τα έφτιαξαν τα χρυσά σου χέρια!
    Να είναι πολύχρονο το κοριτσάκι σου, να το χαίρεσαι κι εσύ να είσαι πάντα έτσι καταπληκτικά δημιουργική.. φιλιά πολλά Λαμπρινή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φοβερό πάρτυ, να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα όσα εκανες και θα περιμένω και την ανάρτηση της τούρτας (ελπίζω να μας πεις που προμηθεύτηκες τη βάση)! Μπράβο σου, και του χρόνου με υγεία, τόσα και άλλα τόσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια Πολλά στη γλυκιά Στεφανία!!!! Τι φανταστικά πράγματα έφτιαξες πάλι! Το τραπέζι με την τούρτα έγινε τόσο ωραίο, η τούρτα, τα δεντράκια! Πωπώωω τρελάθηκα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταπληκτικά όλα όπως πάντα Λαμπρινή! Μπράβο! Να χαίρεστε τη Στεφανία σας! Πάντα ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήθελα να σχολιάσω την πινιάτα και το ξέχασα. Απίθανη, φανταστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Uθα πρέπει να άγνωστες πολλες μαμάδες με αυτό σου το πάρτι! Τι να κάνεις για το παιδί σου όταν όλα τα ρ´χεις κάνει εσυ!! Χρόνια πολλά στη Στεφανία σου!!! Είναι πολύ τυχερή που σε έχει για μαμά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να το χαίρεσαι το κορίτσι σου Λαμπρινή μου! Τι φανταστικό πάρτι της ετοιμασες;;; καταπληκτικό!!! Και τόσο πρωτότυπα όλα! Εύγε για πολλοστή φορά! Περιμένω να δω τι θα κάνεις με την πινιατα αν και κάπου πάει το μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να τη χαίρεσαι Λαμπρινή μου! Να είναι γερή, ευτυχισμένη και να είσαι κι εσύ καλά να την καμαρώνεις! Μα, ήταν όλα υπέροχα! Δίκιο είχαν τα παιδιά! ;) Στο μεταξύ, ξενυχτάω γιατί ετοιμάζω πάρτι για μεθαύριο της κόρης μου και πριν πέσω για ύπνο, λέω δε μπαίνω λίγο internet? και βλέπω την ανάρτησή σου. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παραμυθένιο, γιορτινό, υπέροχο πάρτι! Τι να πρωτοπώ και τι να πρωτοθαυμάσω; Είσαι μοναδική!!!
    Να ζήσει το κοριτσάκι σας, πολύχρονο κι ευτυχισμένο!
    Ιδέες κλέβω πολλές αλλά να δω τι τελικά θα κάνω... Ευτυχώς που δεν καταστρέψατε αυτή την υπέροχη πινιάτα!
    Φιλιάαα!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λαμπρινή μου αναμφισβήτητα είσαι η καλή νεράιδα!!! Είμαι σίγουρη ότι κάπου κρύβεις το μαγικό σου ραβδί και τα κάνεις όλα υπέροχα!!! Να χαίρεσαι το κοριτσι σου και ότι καλύτερο εύχομαι στη ζωή της! Πάντα αξία σαν τη μαμά της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να τη χαίρεσαι τη νεράιδα σου, πανάξια μανούλα.... Να τα χιλιάσει και να είναι γερή κι' ευτυχισμένη κι' εσύ να καμαρώνεις.
    Κάθε φορά που μας παρουσιάζεις έργα για τα παιδιά σου (πάρτι, διακόσμηση δωματίων...) αισθάνομαι πολύ "λίγη" μαμά.
    Το πάρτι σίγουρα ήταν τέλειο, τα έργα σου όλα φανταστικά και οι ιδέες σου για την απασχόληση των μικρών εξαιρετικές!!!
    Χίλια μπράβο...
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να χαίρεστε το παιδάκι σας!! Το πάρτι σας μοναδικό!!! Ενθουσιάστηκα!!! Τα μικρά μου έχουν γενέθλια 6/12 και το δικό μας πάρτι θα γίνει την Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντάξει υπερπαραγωγή το πάρτυ σας! Πάντα τέτοια Λαμπρινή! Να την χαίρεσαι την μικρή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!
    Κι εκείνο να χαίρεται τη μαμά του που είναι τόσο δημιουργική και με αστείρευτη φαντασία!...
    Σου βγάζω το καπέλο , είσαι αξιέπαινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να το χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!! Δε θα σχολιασω ποσο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ειναι ολα για ακομη μια φορα αλλα θα πω πως ουτε επαγγελματιας δε θα εκανε τετοιες ετοιμασιες!!! Ακομη κ δικη του 'κολλα' ειχε το καθε παιδι! Πολλα ΜΠΡΑΒΟ χρυσοχερα!!! Οχι μονο μας δινεις ιδεες αλλα τα κανεις να φαινοντε τοσο ευκολα που μπαινουμε στον πειρασμο να τα φτιαξουμε!!! Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!! 💖💖💖 ♡♥♡♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου, Λαμπρινή! Το Xmas πάρτι σας πολύ πολύ όμορφο! Και οι δραστηριότητες που ετοίμασες για τα κορίτσια, πολύ όμορφες! Ειδικά με τα μπισκοτοσπιτάκια, ξετρελάθηκαν τα κορίτσια! Και η πινιάτα, φανταστική! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Να την χαίρεσαι την μικρούλα σου Λαμπρινή μου νάναι γερή και δυνατή και εσύ επίσης για να της ετοιμάζεις τέτοιες ομορφιές. Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ουάου!!!!!
    Μπράβο σου ρε κορίτσι!!! Όλα υπέροχα!!! Να την χαίρεσαι τη μικρή σου και είμαι σίγουρη ότι το παρτυ έμεινε αξεχαστο σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πανέμορφα και προσεγμένα ολα! Φαντάζομαι ποσο το ευχαριστήθηκαν τα μικρα ξωτικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καταρχην χρονια πολλα!!! να τη χαιρεστε! οσο για το παρτυ...ενταξει...σκετη απολαυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να την χαίρεστε την Στεφανία σας να είναι χιλιόχρονη!! Καλά όταν είδα την πινιάτα είπα όχι μην την χαλάσουν (φιου ευτυχώς που το σκέφτηκες και εσύ για ήταν πραγματικά κρίμα!!) Το πάρτυ σας έγινε φ α ν τ α σ τ ι κ ό !! Μπράβο Λαμπρινή μου που χάρισες μία τόσο όμορφη ανάμνηση στο κοριτσάκι σου! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...ΤΏΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!
    ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΠΙΣΗΣ..(ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ)
    ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. υπέροχο πάρτυ!!! όλα τόσο προσεγμένα και όμορφα!!! καλές γιορτές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Υπεροχες οι ιδεες σου!!μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω τα σακουλακια αη βασιλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή