Χάρτινες τουλίπες για το Cook Craft Create


Το καινούριο και ανανεωμένο τεύχος του περιοδικού μας είναι ήδη στο αέρα από την περασμένη Παρασκευή!Ασυνήθιστο για εμένα αλλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να σας το ανακοινώσω νωρίτερα. Αυτό δεν έχει σημασία βέβαια. Σημασία έχει ότι οι περισσότεροι το διαβάσατε, σας άρεσε και το ευχαριστηθήκατε αφού είναι σούπερ πασχαλινό και ανοιξιάτικο, με πολλές ιδέες για κατασκευές, χειροτεχνίες και συνταγές ζαχαροπλαστικής!
τουλίπες Λαμπρούκα

Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε γενικά να βγάλουμε στον αέρα το νέο τεύχος μας. Όμως υπήρχε λόγος και αυτός είναι η ολόφρεσκη και ανανεωμένη εμφάνισή του την οποία χρωστάμε στην Ειρήνη Σταυριανού! Η Ειρήνη είναι γραφίστρια και θα την βρείτε στο lifestoryprints.gr όπου αναλαμβάνει και δημιουργεί εντυπωσιακά εκτυπώσιμα για κάθε είδους εκδηλώσεις! Θα την βρείτε επίσης και στην σελίδα της στο facebook!
life

Για όσους το ξεφύλλισαν,εύχομαι να σας δώσαμε πολλές δημιουργικές ιδέες για το Πάσχα και την Άνοιξη! Όσοι δεν το είδαν διαβάστε εδώ το νέο τεύχος του Cook,Craft,Create!
ccc

Όλη η συγγραφική ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό από τις δημιουργίες μέχρι τα κείμενα και τις φωτογραφίες! Εγώ σας δείχνω βήμα βήμα πως να φτιάξετε όμορφες χάρτινες τουλίπες για να αντικαταστήσουν τα φυσικά λουλούδια στο ανθοδοχείο, όταν αυτά δεν υπάρχουν!
χάρτινες τουλίπες

Καλή ανάγνωση αγαπημένοι μου! Σας φιλώ ♥


6 σχόλια

  1. Πολύ ωραία ιδέα οι χάρτινες τουλίπες!
    Τις έχω σταμπάρει στο περιοδικό και αναμένω να δώ πότε θα βρώ λίγο χρόνο ώστε να δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα το διαβάζω το περιοδικό σας και έχω "κλέψει" αρκετές ιδέες για κατασκευές. Αυτό θα κάνω και φέτος αν και καθυστέρησα κι' εγώ να το δω. Όμως ποτέ δεν είν' αργά!!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι τουλίπες, μου αρέσουν τα χάρτινα λουλούδια για να μη μένει άδειο το βάζο όταν δεν έχω φρέσκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Πάσχα Λαμπρινή μου! Να τα περάσεις όμορφα ό,τι και αν κάνεις!
    Φανταστικές οι χάρτινες γκοφρέ τουλίπες σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα.
    Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nenhum caminho é longo demais quando um amigo nos acompanha.
    (Johann Goethe)
    Uma lindo e abençoado final de semana!
    Um doce abraço, Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή