Λαμπρούκα makeover

Ναι,είστε στην Λαμπρούκα (μη φύγει κανείς!) και γι' αυτήν σήμερα ο λόγος της καινούριας ανάρτησης για να σας καλωσορίσω στο ανακαινισμένο σπιτάκι μου!Την ανανεωμένη Λαμπρούκα,που άλλαξε εμφάνιση,χρώματα,εικόνες,προστέθηκαν κουμπάκια,έγινε πιο οργανωμένη και πιο ευανάγνωστη!

Χρειαζόμουν μια αλλαγή και ήταν απαραίτητη αυτή να γίνει.Χρειαζόταν το blog μου μετά από τόσα χρόνια,να περάσει σε ειδικά χέρια και να μπει μια τάξη στην οργάνωση και στον σχεδιασμό του.Γιατί καλά τα κατάφερνα και εγώ κάθε φορά και πολλά πραγματάκια έφτιαχνα και διόρθωνα για την καλή λειτουργία του,όμως δεν έχει καμιά σχέση αυτό,με το αποτέλεσμα από έναν ειδικό.Είναι τόσα πολλά τα τεχνικά θέματα που πρέπει να λύσει και να βάλει σε σωστή λειτουργία,που εμείς οι κοινοί θνητοί bloggers δεν μπορούμε γιατί δεν ξέρουμε!!
Αυτά τα μαγικά χεράκια της ειδικού ανήκουν στην Εύα,σ' αυτό το υπομονετικό,γεμάτο καλοσύνη και κατανόηση κορίτσι που με ανέχτηκε για μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα!Με συμβούλεψε,με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα που αφορούν στην καλή και σωστή λειτουργία του blog και έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά για να γίνεται η ανάγνωσή του πιο εύκολη και γρήγορη!
Όπως θα δείτε κι εσείς,ξεκινώντας από ψηλά στο σταθερό μενού,είναι τοποθετημένες ανά κατηγορίες όλες οι αναρτήσεις του blog και σε υποκατηγορίες για να βρίσκετε ακριβώς αυτό που σας ενδιαφέρει και αναζητάτε.Μια σελίδα για την ιδιωτική επικοινωνία μας βρίσκεται στην ίδια μπάρα όπως επίσης και οι όροι χρήσεις που μιλάνε ξεκάθαρα για τα δικαιώματα και τους όρους του blog για την ομαλή λειτουργία του.
Κατεβαίνοντας βλέπετε κάτω από την φωτογραφία μου την σελίδα γνωριμίας που δεν είχα ποτέ ως τώρα στο blog,με λίγα λόγια για εμένα και με το τι μου αρέσει να ασχολούμαι περισσότερο!
Προστέθηκαν πολλά κουμπάκια που πολύ τα αγαπώ,για να μπορείτε να μοιράζεστε ότι αγαπάτε και σας αρέσει,τα "Περιεχόμενα" με παιχνιδιάρικα κουμπάκια που σας οδηγούν σε ανάλογες αναρτήσεις με αυτό που αναζητάτε και το "Έχω γράψει επίσης"με πολλές και παλιότερες αναρτήσεις που κι εγώ η ίδια δεν θυμόμουν μετά από τόσα χρόνια ότι έχω γράψει!
Και φυσικά το μπάνερ μου!Το ολοκαίνουριο αυτό μπανεράκι που το φωτογράφισα 4 φορές γιατί δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα μέχρι που τελικά βρήκα αυτό που με αντιπροσωπεύει κατάλληλα!Με ξέρετε άλλωστε...τα έχουμε ξαναπεί αυτά εδώ και γελάσαμε πολύ!!
Τελειομανής εγώ,τελειομανής και η Εύα και τελικά καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα που σας παρουσίασα σήμερα και ελπίζω να αρέσει και σε σας όσο και σε εμένα!Αν αποφασίσετε κι εσείς να κάνετε μια αλλαγή στο blog σας,επικοινωνήστε με την Εύα και δεν θα χάσετε!

Με έχει συνεπάρει το καλοκαιράκι και δεν είμαι πολύ τυπική σε αναρτήσεις,όμως είμαι πάντα εδώ και θα επανέλθω σύντομα με ένα κοριτσίστικο πάρτι!
Σας φιλώ γλυκά ♥


17 σχόλια

  1. Μεγειές, μεγειέεεεεεεες!!! Τέλειο είναι, αποπνέει δροσιά και φρεσκάδα. Καλοτάξιδο Λαμπρινή μου και αυτή την φορά και με πολλές επιτυχημένες αναρτήσεις. Συγχαρητήρια και στην Εύα για την δουλειά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγιά την καινούρια εμφάνιση!!!! Ειδικά και η φωτό εξωφύλλου είναι τόσο υπέροχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα καλύτερα μέσα από αυτή την ανακαίνιση! Περάσαμε πραγματικά υπέροχα! Να είναι καλοτάξιδο το blog σου, εύχομαι και από εδώ, δημιουργικό τόσο ώστε να μην προλαβαίνεις να γράφεις τις ιδέες που σου κατεβαίνουν, κι αγαπησιάρικο! Σαν εσένα Λαμπρούκα μου, που με την τσαχπινιά σου και την υπομονή σου με βοήθησες να ξεπεράσω (από τεχνικής άποψης) τον εαυτό μου!
    Την αγάπη μου σου στέλνω, μια μεγάααααλη αγκαλιά κι ένα φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγιά, μεγιά η νέα, υπέροχη εμφάνιση του μπλογκ σου Λαμπρινή μου! Πραγματικά έγινε πολύ όμορφο το μπλογκοσπιτάκι σου! Έκανες πολύ καλά που εμπιστεύτηκες τα μαγικά χέρια της Εύας! Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και καλό καλοκαίρι! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά υπέροχο! Τόσο ωραία χρώματα και απονέει έναν αέρα νοσταλγίας και δημιουργίας! Το λάτρεψα!!! Καλές δημιουργίες και πολλές όμορφες αναρτήσεις! Φιλιά πολλά xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκρως ανανεωμένο το μπλογκοσπιτάκι σου Λαμπρινή μου.Μια ομορφιά είναι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπεροχότατα!!!!!!
    Άλλαξες εντελώς!!!!!
    Και το μπάνερ απίθανο!!!!! κι ας φωτογραφήθηκε πολύ!!! χε χε
    Όσο για την Εύα, δεν έχω λόγια!!! είναι άσσος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλειο!!! Δεν έχω λόγια!!! Με γειά σου Λαμπρινή μου, καλές δημιουργίες σου εύχομαι!!! Φυσικά πολλά πολλά συγχαρητήρια στη Εύα που έκανε υπέροχη δουλεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γεια!!
    Η ανακαίνιση είναι σούπερ!!
    Ήρθα και νωρίτερα εδώ και διάβαζα, διάβαζα...πόσα είχα χάσει πια?
    Φυσικά διάβασα και το τσαλάκωμα του μπλόγκερ...και πόσο γέλασα, αλλά και πόσο ταυτίστηκα!
    Για τα ρόμαν τι να πω, που τα δικά μου έχουν ψιλοχαλάσει και δεν μπορώ ούτε να τα επιδιορθώσω μόνη μου, όχι να φτιάξω ολοκαίνουρια!!
    Μπράβο για όλα και να είσαι πάντα καλά!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με γειές με γειές!! Πολύ ωραίο το makeover!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγιές μεγιές Λαμπρούκα μας, ωραία χρώματα και το top menu τα σπάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ομορφο!!! Η Ευα ειναι πραγματικά πολύ εξυπηρετική και ακούει τις αναγκες μας. Διαλεξατε πολύ ωραία χρώματα. Καλό ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φανταστικό καλοριζικο μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με γεια!!!ευχομαι να διαβαζουμε πολλες πολλες αναρτησεις απο εδω κ περα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mεγειά Λαμπρινή :)
    Πάντα μια ανανεωση είναι ωραία. Και από ότι βλέπω εγινε πολύ ωραίο το μπλογκ...φωτεινό, χαρούμενο και παιχνιδιάρικο..Μπράβο και σε σένα και στην Ευα βέβαια

    Να περνάς καλά

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με γεια Λαμπρινή μου, λαμπερη η νέα εμφάνιση ακριβώς όπως το όνομα σου. Έγινε υπέροχο και εύχομαι καλορίζικο αν και με καθυστέρηση το είδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή