Πάρτυ μπαλαρίνα

Ετοίμασε κι εσύ ένα πάρτυ με θέμα την μπαλαρίνα, με πολλές χειροποίητες κατασκευές, διακόσμηση, πινιάτα και τούρτα γενεθλίων.

Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για πάρτυ στην εξοχή ή γενικά σε εξωτερικούς χώρους και σήμερα θα σας δείξω ένα πάρτυ με θέμα την μπαλαρίνα που δεν το ετοίμασα εγώ αλλά η φίλη μου Ειρήνη!Η κόρη της Ειρήνης "αυτοκόλλητη" με την Στεφανία μου και εγώ φυσικά δεν χάνω τέτοιες ευκαιρίες για να συμμετέχω λίγο πιο δυναμικά με τον δικό μου τρόπο και με την ιδιότητα της blogger!

Πάρτυ με θέμα την μπαλαρίνα.

Στα πάρτυ γενικά,εμείς οι μαμάδες έχουμε πάντα ένα προβληματισμό.Μήπως το θέμα που διάλεξε το παιδί μας είναι πολύ αγορίστικο ή πολύ κοριτσίστικο για του αντίθετου φύλλου καλεσμένα παιδάκια.
Η εορταζόμενη Ελένη όμως ήταν ξεκάθαρη!Το θέμα του πάρτυ της ήθελε να είναι μπαλαρίνα!Εκεί προβληματίζονται οι μαμάδες και σκέφτονται πως να ταιριάξουν την μπαλαρίνα με τα αγοράκια. Άδικος προβληματισμός!Το κορίτσι είχε γενέθλια,το πάρτυ θα είχε το θέμα που της άρεσε και όλοι θα περνούσαν υπέροχα με την έκπληξη-δωράκι που θα λάβαινε το κάθε παιδί με το που θα ερχόταν στον χώρο του πάρτι!Μπάλες για τα αγόρια και tutu φουστίτσες για τα κορίτσια!Δίκαια πράγματα!
Η μικρή μπαλαρίνα Στεφανία.

Η διακόσμηση για το πάρτυ της μπαλαρίνας είναι εύκολη! Οι χάρτινες μπάλες είναι πολύ οικονομικές για να τις αγοράσετε αλλά μπορείτε να τις φτιάξετε και μόνοι σας όπως σας δείχνω στο παραπάνω link.
Χάρτινες διακοσμητικές μπάλες.

Διακόσμηση πάρτυ μπαλαρίνα.

Διακόσμηση πάρτυ με χάρτινες μπάλες.

Η Ειρήνη έφτιαξε ένα μόμπιλε με εκτυπώσιμες μπαλαρίνες,τούλι και κορδέλες! Πολύ όμορφη κατασκευή και εύκολη!
Μόμπιλε με μπαλαρίνες για πάρτυ.

Μπαλαρίνες από χαρτόνι για διακόσμηση πάρτυ.

Το πάρτυ έγινε πρωινές ώρες και έτσι ετοίμασε μερικά γλυκά για τα παιδάκια αλλά  και τις μαμάδες για να συνοδέψουν τον καφέ τους.Μερικές εκτυπώσιμες ταμπελίτσες συνόδευσαν αυτές τις πιατέλες.
Γλυκά κεράσματα για πάρτυ.

Γλυκά κεράσματα για πάρτυ.

Κεράσματα για πάρτυ.

Επίσης με εκτυπώσιμα χαρτιά έντυσε τα μπουκαλάκια του νερού και τα καπάκια τους!
Διακόσμηση μπουκαλιών για πάρτυ μπαλαρίνα.

Άλλη μια κατασκευή που έκανε η Ειρήνη είναι μια βάση για τα κουταλάκια που τα στόλισε κιόλας για να μοιάζουν με μπαλαρίνες. Πέρασε το κουτάλι μέσα από ένα χαρτάκι cup cake για να μοιάζει με φούστα μπαλαρίνας και κόλλησε και ένα φιογκάκι!
Κουταλάκια με θέμα την μπαλαρίνα.

Μπουφές για πάρτυ μπαλαρίνα.

Η πρόσκληση και αυτή χειροποίητη με την βοήθεια της μικρής Ελένης!
Πρόσκληση για πάρτυ μπαλαρίνα.

Το παιχνίδι των παιδιών,ειδικά όταν το πάρτυ είναι σε ανοιχτούς χώρους,δεν έχει περιορισμό!Τα αγόρια είχαν τις μπάλες τους και έπαιξαν ποδόσφαιρο μέχρι τελικής πτώσεως ενώ τα κορίτσια με τις φουστίτσες τους,τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και με πολλή χάρη και χαρά,πόζαραν αμέτρητες φορές μπροστά στον φακό μου!
Πάρτυ μπαλαρίνα.

Η μπαλαρίνα Στεφανία με το σπασμένο χέρι...Και θα έλεγε κανείς ότι το έσπασε στο μπαλέτο αλλά δεν πάει μπαλέτο!!!Παίζοντας ποδόσφαιρο το έσπασε!
Η μπαλαρίνα Στεφανία.

Την ώρα της φωτογράφισης των κοριτσιών,μου ήρθε μια ιδέα,να αξιοποιήσουμε την πινιάτα και με έναν άλλο τρόπο πριν αυτή καταστραφεί!Έβαλα όλα τα κοριτσάκια να την κρατάνε μπροστά τους σαν να έχουν το σώμα της μπαλαρίνας!Μα πόσο χαρά έκαναν όλα με αυτό!!
Πινιάτα μπαλαρίνα.

Να και η πινιάτα μπαλαρίνα πριν γίνει χίλια κομματάκια!
Πινιάτα μπαλαρίνα για πάρτυ.

Πινιάτα με θέμα την μπαλαρίνα.

Πάρτυ μπαλαρίνα,το σπάσιμο της πινιάτας.

Το σπάσιμο της πινιάτας είναι η πιο ωραία στιγμή του πάρτυ!
Πάρτυ μπαλαρίνα,το σπάσιμο της πινιάτας.

Και τέλος πάμε να δούμε και την τούρτα! Χειροποίητη κι αυτή από την μαμά της Ειρήνης και πεντανόστιμη έχω να σας πω! Η συνταγή θα μπει στο blog σίγουρα κάποια στιγμή.
Τούρτα μπαλαρίνα.

Η διακόσμηση της τούρτας,εύκολη κι αυτή! Ζαχαρόπαστα σε δύο αποχρώσεις του ροζ,κορδέλες και παπουτσάκια μπαλαρίνας στολισμένα από την Ειρήνη με μικρές περλίτσες και κορδέλα. Απλά πράγματα, εύκολα και εντυπωσιακά!
Χειροποίητη τούρτα μπαλαρίνα.

Ας δούμε και το εσωτερικό της και με αυτήν την γλυκιά εικόνα να ολοκληρώσω την περιγραφή μου για το πάρτυ μπαλαρίνα!
Τούρτα μπαλαρίνα.

Ελπίζω να σας δώσαμε μερικές ιδέες για αυτό το θεματικό πάρτυ μπαλαρίνα που μας άρεσε πάρα πολύ και το ευχαριστηθήκαμε με την καρδιά μας! Καλή συνέχεια σας εύχομαι και καλές διακοπές σε όσους κάνετε και σε όσους ετοιμάζεστε να πάτε!
Σας φιλώ♥

12 σχόλια

  1. Αυτά τα parties σε ανοικτούς χώρους πόσο τα ζηλεύω! πάλι έκανες θαύματα κοπελιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη η διακόσμηση και οι ιδέες που είχατε! Λάτρεψα την πινιάτα, τα κουταλάκια με το τούτου τους, το mobile, το οτι είχες εκτυπώσεις ακόμα και στην επιφάνεια των καπακιών του νερού, την τόσο όμορφη τούρτα..ΟΛΑ! χαχαχαχα Και του χρόνου λοιπόν! Να χαίρεσαι την μπαλαρίνα σου!!! Φιλιά xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο πάρτι!! Να τα εκατοστήσει η μικρούλα και περαστικά της Στεφανίας (πόσο μεγάλωσε!!!)
    Η χαρά είναι διπλή οταν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο και μπορού να ευχαριστηθούν το παιχνίδι τους! Να πεις μπράβο και στη μαμά που τα ετοίμασε!
    Φιλιά, να περνάτε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρούςα οτι το παρτι με θέμα την μπαλαρίνα ήταν δύσκολο μέχρι να δω την ανάρτησή σου! Με απλές και εντυπωσιακές κινήσεις το πάρτι έγινε φανταστικό ! Εύγε στη μαμά αλλα και σε σενα που τα φωτογραφήσεις τόσο ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους ξαναγυρησες!φανταστικο τ παρτυ της φιλης σας!να περνατε παντα τ ιδιο ομορφα!χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και το επομενο πάρτι μας θα είναι αγορίστικο πηρα κάτι ιδεες. Τι ομορφα που σχεδιαστηκαν όλα. Περιμένουμε και τη συνταγη της τουρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωρέ Λαμπρινή!!!!! μωρέ!!! τι υπερπαραγωγή πάρτι ήταν αυτό!!!!!
    Τι γλυκά Θεέ μου είδα η δόλια που δε τρώω..... όλα τα θέλω!!!!
    Εγώ κόρη δεν έχω.... αλλά θα το δείξω αυτό στον καλό μου και θα του πω στα γενέθλια μου που πλησιάζουν να μου κάνει τέτοιο πάρτι!!!!!
    Τα φιλιά μου κορίτσι!!!!!
    Μας έλειψες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά της! είναι πολύ ωραία τα πάρτυ όταν γίνονται σε εξωτερικούς χώρους.. (κρίμα που η δικιά μου έχει γενέθλια το Νοέμβρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια!Ένα πάρτυ που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φανταζομαι ποσο θα ξετρελαθηκε η μικρη μπαλαρινα με ολα αυτα που ετοιμασε η μαμα της!!κ του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στη φίλη σου που έκανε τέτοια ονειρεμένη ετοιμασία!Τα παιδιά είναι πάντα ευτυχισμένα όταν βρίσκονται στη φύση πόσο ακόμα όταν τα parties γίνονται σε κήπους και αυλές!!Να περνάτε πάντα ονειρεμένα!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τα πιο όμορφα πάρτυ που έχω δει τελευταία!!! Εύγε σε όλους όσους κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή