Διακοσμητικός δίσκος από χάρτινο κουτί συσκευασίας

Μετέτρεψε ένα απλό χάρτινο κουτί συσκευασίας, σε έναν πολύ όμορφο διακοσμητικό δίσκο, για την διακόσμηση του σπιτιού σου.

Δεν χρησιμοποιώ συχνά δίσκους στην καθημερινότητά μου στο σπίτι κι ας έχω πολλούς καταχωνιασμένους στα ντουλάπια.Δεν τους έχω καν βγάλει έξω για να διακοσμήσω το σπίτι που είναι πολύ όμορφοι πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού,με διάφορα μικρά αντικείμενα μέσα,κεριά και ανθοδοχεία με λουλούδια.Κάτι σαν αυτό που θα σας δείξω σήμερα δηλαδή,με την διαφορά ότι αυτόν τον δίσκο τον έφτιαξα και τον διακόσμησα με το δικό μου γούστο.Είναι χαζό να έχεις ασημένιους δίσκους να κάθονται αλλά πως να μην μπεις στο πειρασμό της δημιουργίας όταν πέφτει στα χέρια σου αυτό το χάρτινο κουτί που μοιάζει με δίσκο?
Διακομσητικός δίσκος από χάρτινο κουτί συσκευασίας.

Δεν ξέρω από που προέρχεται και τι ήταν συσκευασμένο εκεί μέσα, πάντως σίγουρα είναι ένα χάρτινο κουτί συσκευασίας. Μου το χάρισαν γιατί...με ξέρουν!Ίσως το έχετε δει κι εσείς κάπου.Δεν πιστεύω να μην το μαζέψατε???
Χάρτινο κουτί συσκευασίας μετατρέπεται σε διακοσμητικό δίσκο.

Το έβαψα λοιπόν με λαδομπογιά,ναι αυτή που βάφουμε ξύλο,σίδερο κτλ.Βάφει και χαρτόνι!Με ένα χεράκι πέρασμα ήταν σούπερ.Το χρώμα δεν φαίνεται καθαρά αλλά είναι ένας συνδυασμός γαλάζιου με γκρι.Την βάση την έβαψα με λευκό πλαστικό χρώμα.Αμέ!Βάφει και χαρτόνι!
Βάφουμε το κουτί συσκευασίας που θα γίνει δίσκος.

Κόλλησα σελοτέιπ δημιουργώντας ρίγες και κάλυψα με εφημερίδα όλο το πάνω μέρος και τα πλαϊνά χερούλια από μέσα.
Διακόσμηση χάρτινου δίσκου.

Το ψέκασα με ασημί σπρέι και το άφησα να στεγνώσει.Ύστερα αφαίρεσα τα σελοτέιπ και την εφημερίδα και ήταν έτοιμο!Άλλη επιλογή θα ήταν να βαφούν οι ρίγες με χρώμα και πινέλο.
Μετατροπή κουτιού συσκευασίας σε διακοσμητικό δίσκο.

Την βάση δεν την έβαψα τυχαία λευκή γιατί έκανα ντεκουπάζ με χαρτοπετσέτα.Μου πήρε ακριβώς ένα ολόκληρο φύλλο και σιγά σιγά και με προσοχή την κόλλησα στην βάση του δίσκου.Δεν είναι και το καλύτερο ντεκουπάζ που έχω δει όμως δεν έχει και τόση σημασία γιατί ομόρφυνε και στόλισε τόσο πολύ τον δίσκο!Πέρασα και ένα γερό στρώμα ατλακόλ για να γίνει πιο αδιάβροχο και σταθερό σε χτυπήματα.
Χάρτινος διακοσμητικός δίσκος από κουτί.

Λίγα όμορφα πραγματάκια μέσα στον δίσκο και κυρίως λουλούδια,δίνουν την πρώτη εντύπωση ότι η Άνοιξη είναι εδώ και αυτό με τρελαίνει από χαρά!
Χάρτινος διακοσμητικός δίσκος από κουτί συσκευασίας.

Και πως να μην σου ανοίξει η όρεξη για ανοιξιάτικες κατασκευές,για να φυτέψεις καινούρια λουλούδια στο μπαλκόνι σου,έρχεται και το Πάσχα!Αγαπημένη εποχή,γεμάτη χρώμα και έμπνευση!
Φτιάξε ένα δίσκο για διακόσμηση από χαρτόνι.

Παρόλα αυτά, το δισκάκι αυτό προορίζεται για αλλού...όχι για το σπίτι μου αλλά για το σπιτάκι στο βουνό που αυτόν τον καιρό ανανεώνεται ολοκληρωτικά! Έχω πολλά να σας δείξω αλλά θα κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να είμαι έτοιμη και να μοιραστώ μαζί σας μια πραγματικά πολύ μεγάλη αλλαγή!
Δείτε επίσης τα κουτιά αποθήκευσης από χαρτόκουτα που φτιάχτηκαν για τον ίδιο χώρο.
Διακοσμητικός δίσκος από κουτί συσκευασίας.

Παρασκευή σήμερα και έρχεται κι ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο!Ας το εκμεταλλευτούμε δημιουργώντας και δίνοντας χρώμα στο σπίτι μας και στις ζωές μας!
Σας φιλώ ♥

~~Βρείτε μας στην ομάδα μας στο Facebook "Φτιάξτο αλλιώς-Πριν & Μετά" για να μοιράζεστε μαζί μας και τις δικές σας δημιουργίες για οτιδήποτε έχετε μεταμορφώσει από τα πιο απλά αντικείμενα μέχρι ολόκληρα δωμάτια!~~~

12 σχόλια

  1. φοβερο Λαμπρινη μου!! Μα τι καταπληκτικα πραγματα φτιααχνεις βρε κοριτσι μου!!! τελειος ο δισκος!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια μεταμόρφωση και η χαρτοπετσέτα πανέμορφη!!! Ο συνδυασμός μπλε με κίτρινο είναι φοβερός για αυτή την εποχή και δε ξέρω γιατί αλλά δε το έχω τολμήσει ποτέ. Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω λόγια!!!!! Απλά υπέροχο!!!!!! Ανυπομονώ να δω της αλλαγές στο μικρό σπιτάκι σου.Την καλημέρα μου και καλό μήνα καλή σαρακοστή.....Βικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη δημιουργία!!! Θα το δοκιμάσω κι εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφη μεταμόρφωση!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφος δίσκος που έγινε! Δεν θα το πίστευα οτι ειναι απο χαρτόνι έτσι όπως τον βλέπω στις φωτο! Καλο Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρεσει που λες δεν τον μαζεψατε αυτον τον χαρτινο δισκο;Τι ωραια ιδεα!.το εσωτερικο ειναι πανεμορφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό,τι πιάνουν εσένα, παιδί μου, τα χεράκια σου το μετατρέπεις σε αριστούργημα. Τέλειο το δισκάκι!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα
    ΥΓ. Περιμένω το μικρό σπιτάκι στο βουνό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή