4 ιδέες διακόσμησης για πάρτι Μονόκερος-Unicorn

 4 εύκολες και οικονομικές κατασκευές για να φτιάξεις και να διακοσμήσεις μόνος σου ένα πάρτι με θέμα τον μονόκερο-unicorn.

Ο μήνας που μας πέρασε ήταν ο μήνας των πάρτι μιας και είχα να ετοιμάσω δύο τούρτες και την διακόσμηση για το ένα πάρτι με θέμα το Unicorn. Αυτήν την διακόσμηση θα σας δείξω σήμερα που είναι 4 πανεύκολες ιδέες και πραγματικά της τελευταίας στιγμής γιατί σας καταλαβαίνω πολύ εσάς την μανούλες που τα ετοιμάζετε όλα μόνες σας και δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε πολλές ώρες!

4 ιδέες διακόσμησης για πάρτι με θέμα τον μονόκερο.

Ούτε προγραμματισμένο να το είχα αυτό το πάρτι και ήρθε κι έδεσε με τις Creative bloggers την κατάλληλη στιγμή γιατί το θέμα μας για τον μήνα Οκτώβριο είναι το πάρτι!Έξι δημιουργικές γυναίκες έχουν ετοιμάσει να σας δείξουν πολλές ιδέες με θέμα το πάρτι γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι όλη την εβδομάδα!

creative-bloggers-party


Πάμε λοιπόν να δούμε πόσο εύκολα μπορείτε να διακοσμήσετε το πάρτι σας χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο αλλά ούτε και χρήμα!

Μπαλόνια Unicorn!
Το πιο οικονομικό και διακοσμητικό παιχνίδι των πάρτι!
Τα υλικά είναι απλά και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμα, να τα εκτυπώσετε και να τα κόψετε.Κάντε μια αναζήτηση για free printables unicorn στο internet ή συγκεκριμένα στο pinterest.Θα βρείτε πολλά για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.

Φτιάξε μπαλόνια μονόκερος για να διακοσμήσεις το πάρτι σου

Φουσκώστε το μπαλόνι και μ' ένα κορδόνι δέστε από κάτω ένα ξύλινο καλαμάκι.Έτσι το μπαλόνι θα στέκεται όρθιο.

Πως να φτιάξεις διακοσμητικά μπαλόνια μονόκερος

 Κολλήστε με ατλακόλ το εκτυπώσιμο και τα ματάκια.

Διακοσμητικό μπαλόνι μονόκερος για πάρτι

Βάζο με χρυσόσκονη!
Δεν υπάρχει πιο απλή διαδικασία από αυτήν κι όμως δείχνει τόσο εντυπωσιακό το απλό γυάλινο βαζάκι με την χρυσόσκονη να λαμπυρίζει! Περάστε με πινέλο λίγη ατλακόλ στο βάζο και ψεκάστε την χρυσόσκονη.Τινάξτε να φύγει η περιττή και έτοιμο!

Διακόσμηση για πάρτι μονόκερος

Στερεώστε με λίγη σιλικόνη το καλαμάκι με το μπαλόνι πάνω στο βάζο και διακοσμήστε λίγο ακόμα βάζοντας και στο βαζάκι μερικές κορδέλες.

Φτιάξε διακοσμητικό μπαλόνι μονόκερος

Τσάντα δώρου Unicorn.
Σε πολλά πάρτι συνηθίζεται οι καλεσμένοι να φεύγουν με ένα μικρό ευχαριστήριο δωράκι για την παρουσία τους στα γενέθλια.Είτε σας αρέσει να το κάνετε κι εσείς,είτε απλά θέλετε να πάτε ένα δωράκι σε πάρτι που έχει θέμα το Unicorn ,κρατήστε την ιδέα γιατί είναι πολύ εύκολη και πολύ όμορφη!
Θα χρειαστείτε μια τσάντα δώρου,εκτυπώσιμα με θέμα Unicorn (εκτυπώστε περισσότερα αν φτιάξετε και τα μπαλόνια) και αφρώδες χαρτόνι.

Διακοσμητική τσάντα μονόκερος για δωράκια

Κόψτε το εκτυπώσιμο και με βάση αυτό κόψτε και το χαρτόνι.

Φτιάξε τσάντα δώρου για πάρτι με θέμα μονόκερος

Κολλήστε το εκτυπώσιμο στο χαρτόνι και μετά στην τσάντα.Κολλήστε και τα ματάκια.Αν έχετε χαρτί αφής τοποθετήστε το μέσα στην τσάντα κι εκεί βάλτε το δώρο σας.Αν θέλετε διακοσμήστε λίγο ακόμα με κορδέλες.

Τσάντα δώρου μονόκερος

Αυτιά και κέρατο Unicorn.
Αυτά τα αξεσουάρ τα έφτιαξα για να διακοσμήσω την τούρτα και δεν είναι απαραίτητα για κάθε πάρτι.Ωστόσο αν σας αρέσουν μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα στερεώσετε σε διάφορα σημεία του μπουφέ.
Για τα αυτιά θα χρειαστείτε αφρώδες χαρτόνι σε λευκό και ροζ με γκλίτερ,κόλλα και ξύλινα καλαμάκια.

Φτιάξε αυτάκια μονόκερου για διακόσμηση πάρτι

Πολύ απλά σχεδιάστε αυτάκια,σε μεγάλο μέγεθος το λευκό και σε μικρότερο το ροζ,κόψτε τα και ανάμεσα κολλήστε το καλαμάκι.

Πως να φτιάξεις αυτάκια μονόκερου για πάρτι

Για το κέρατο,ανοίξτε δύο κομμάτια από πηλό σε ρολά και μετά ενώστε τα.Περάστε ένα καλαμάκι όσο είναι ακόμα μαλακός ο πηλός και αφήστε το μια μέρα να στεγνώσει.

Φτιάξε κέρατο μονόκερου με πηλό

Βάψτε το κέρατο είτε με χρυσό χρώμα,είτε με σπρέι.

Φτιάξε αυτιά και κέρατο μονόκερου για πάρτι.

Όπως σας είπα έφτιαξα αυτά τα αξεσουάρ για να διακοσμήσω την τούρτα για το ίδιο πάρτι και δεν πρέπει να την χάσετε! Δείτε την δυόροφη τούρτα μονόκερος με πολλές συνταγές για παντεσπάνι και κρέμες, οδηγίες για διακόσμηση και συμβουλές για να φτιάξετε κι εσείς μια πετυχημένη δυόροφη τούρτα μονόκερος.

Φτιάξε αυτιά και κέρατο μονόκερου για διακόσμηση τούρτας

Και επειδή τον μονόκερο σαν θέμα τον έχουμε αγαπήσει πολύ, έχω φτιάξει και παλιότερα μια
τούρτα μονόκερος με φανταστική διακόσμηση με μαρεγκάκια! Δείτε την κι αυτήν για να πάρετε ιδέες!

Τούρτα μονόκερος-unicorn.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας που είναι η διακόσμηση του πάρτι με θέμα τον μονόκερο, η γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα να είναι ακριβή ή πολύπλοκη...Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να φτιάξεις και να διακοσμήσεις τον χώρο με πολύ απλά υλικά που μπορεί ήδη να τα έχεις στο σπίτι σου,οικονομικά γιατί αυτό παίζει μεγάλο ρόλο όταν έχεις συγκεκριμένο μπάτζετ που δεν πρέπει να ξεπεράσεις και φυσικά όταν δεν έχεις χρόνο για όλες τις προετοιμασίες, οι γρήγορες κατασκευές σε γλυτώνουν από χρόνο αλλά και κόπο!

Εύκολες κατασκευές για πάρτι μονόκερου.

Για ακόμα περισσότερες ιδέες για πάρτι μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και τα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν ετοιμάσει πολύ όμορφα πράγματα που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα!

-Δευτέρα          Art decoration and crafting από την Χριστίνα
-Τρίτη               Lamprouka
-Τετάρτη           Violet mimosa από τις Κατερίνα και Λένα
-Πέμπτη            Two boys and hope από την Ελπίδα
-Παρασκευή     Creative moments από την Κική
-Σάββατο          Μy home my memories από την Ελεάνα

Να έχετε έναν όμορφο και καλό Οκτώβρη κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα!Σας φιλώ♥


7 σχόλια

  1. Κι επειδή τα παιδιά χαίρονται περισσότερο με τα απλά και φυσικά με όσα περνούν από τα χέρια της μαμάς κια τα δικά τους, έχω να πω πως τα κρατώα όλα σε pin για το πρώτο πάρτυ της μπουμπούς μου!!! Τέλεια κι εύκολα, ό,τι ακριβώς λατρεύω!!! Χρόνια σας πολλά Κοριτσάκι, γερά και δυνατά να είναι τα μπουμπούκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου φάνηκαν χρήσιμα Κική μου και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!♥

      Διαγραφή
  2. Απόλαυσα πάρα πολύ αυτή την ανάρτηση και νιώθω ενθουσιασμό. Μου αρέσει πολύ το θέμα unicorn ,αλλά κ;ι αυτό με τις κουκουβάγιες. Πολύ θα ήθελα το θέμα της μικρης μου να είναι unicorn στα πρώτα της γενέθλια, οπότε το κρατάω. Σε ευχαεευχα πάρα πολύ για αυτή την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις φίλη μου!Είναι πολύ όμορφο θέμα και πάει σε όλες τις ηλικίες!Τα κοριτσάκια τρελαίνονται με το unicorn.Έχει ωραία χρώματα και είναι πολύ γλυκούλι!Εγώ σ'ευχαριστώ,χαρά μου να μοιράζομαι ότι φτιάχνω για να δίνω ιδέες!

      Διαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν έχω μικρά παιδιά για να το εφαρμόσω σπίτι μου αλλά έχω εγγόνια... οπότε είναι μια χαρά για τα δεύτερα γενέθλια της εγγονής μου τον Μάρτιο! Ευχαριστούμε για τις ιδέες Λαμπρινή μου & καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσίστικο, γλυκό και επίκαιρο το θέμα! Περνάμε και εμείς την φάση "μονόκερος"! Οπότε να ξέρεις Λαμπρινή, οι ιδέες σου θα αξιοποιηθούν σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή