Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Έχω δύο εβδομάδες να κάνω ανάρτηση και μου φαίνεται ότι πέρασε μήνας...
Έχω κάνει τόσα πράγματα όλο αυτό το διάστημα,είναι τόσο γεμάτες οι μέρες και οι ώρες μου...Μου αρέσει όμως και τόοοοσο πολύ!!!Φέτος αποφάσισα όλα τα δωράκια μου να είναι χειροποίητα και όπως καταλαβαίνετε έπεσα με τα μούτρα.
Φυσικά έκανα λίστα,γενικά,για ότι έχω να κάνω μέχρι τα Χριστούγεννα.Δεν γίνεται αλλιώς κορίτσια,κάντε κι εσείς την λίστα σας για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά!
Δεν μπόρεσα να τα συγκεντρώσω όλα μαζί για να σας τα δείξω γιατί πολλά τα έχω στείλει είδη σε αγαπημένα πρόσωπα όμως μια ιδέα θα την πάρετε !
Ξεκινώ με την καινούρια μου ασχολία...το κόσμημα!
Το λέω και δεν το πιστεύω...Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτά που μέχρι πριν λίγο καιρό αγόραζα,μπορώ τώρα να τα φτιάχνω μόνη μου!Προμηθεύτηκα τα υλικά και όλα μου φάνηκαν τόσο εύκολα,τόσο απλά...Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!Δείτε μερικά από αυτά...κρίμα που δεν τα έχω όλα στις φωτογραφίες.


Ένα δώρο κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή αν το προσφέρεις σε μια όμορφη συσκευασία.Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχεις αυτό και σας δείχνω την δική μου πολύ φτηνή και εύκολη επιλογή!
Χαρτί αφής(εγώ είχα σε κίτρινο χρώμα)το οποίο κλείνει σαν πουγκάκι με κορδελίτσα και για τις ευχές,ετικέτες χριστουγεννιάτικες σε απλό χαρτί εκτυπωμένες,στερεωμένες στην κορδέλα !Όμορφο?

Ένα δωράκι προσφέρεται πάντα και με μια καρτούλα και το δώρο παίρνει μεγαλύτερη αξία όταν αυτή η κάρτα είναι φτιαγμένη από "μικρά χεράκια"!

Άλλη μια ιδέα για δωράκι που μπορεί να χαριστεί μόνο του η μαζί με τα προηγούμενα που σας έδειξα,είναι τα γούρια.Με βάση τις κανέλες και τις κορδέλες,οι πειραματισμοί με ξετρέλαναν και έφτιαξα ένα σωρό σε διάφορα χρώματα...μεταξύ μας,το ροζ είναι το αγαπημένο μου!!!

Τέλος,έχω να σας δείξω την φετινή μου παραγωγή σε κεριά(δείτε εδώ και τα περσινά μου κεριά με τις οδηγίες κατασκευής)!


Επιτέλους βρήκα κι εγώ αυτήν την χαρτοπετσέτα με τα ρόδια που έχετε χρησιμοποιήσει οι περισσότερες και την είχα ζηλέψει!!!

Αυτά φίλες μου θα είναι για φέτος τα Χριστούγεννα τα δωράκια μου,φτιαγμένα όλα με τα χέρια μου και με πολύ ,πάρα πολύ αγάπη για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!
Θα επιστρέψω ,σύντομα ελπίζω,με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού και με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ιδέες.
Θέλω να δηλώσω και την συμμετοχή μου στην χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων μ' ένα κόσμημα(πήρα φόρα σας λέω!!)αλλά ακόμα δεν το έχω ετοιμάσει για να σας το δείξω...!
Θέλω να σας ευχηθώ  καλή εβδομάδα,να είναι χαρούμενη και εορταστική ,χωρίς προβλήματα και μόνο με ευχάριστα νέα...
Βρίσκομαι στην αναμονή ευχάριστων νέων γιατί μια"καρδούλα"πόνεσε πολύ πριν λίγες μέρες και η αγωνία είναι μεγάλη...
Σας φιλώ!

25 σχόλια

  1. Τί όμορφα που είναι όλα τα δωράκια!! Το κόσμημα είναι εκπληκτική ασχολία, με άπειρες δυνατότητες σε σχέδια και σε υλικά και προσωπική μου αδυναμία... Τώρα που το λες, αύριο μετά τη δουλειά θα κάνω τη δική μου λίστα κι ελπίζω να μην πάθω εγκεφαλικό όταν δω στο χαρτί το τί έχω να κάνω σε τόσο λίγες μέρες που απομένουν!!
    Εύχομαι και σε 'σενα μια καλή εβδομάδα, γεμάτη αγάπη και χαμόγελα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωω!!!!! Λαμπρινή μου .....τι όμορφα πραγματάκια έφτιαξες!!!!!!!!!! Φανταστικά!!!!!!!!!! Μπράβο και του χρόνου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΠΟΛΥ!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, απίθανα είναι ΟΛΑ!!!! Οι κάρτες σας πανέμορφες και πολύ παιχνιδιάρικες, όπως βλέπω....τα κεριά σου και τα γούρια όπως πάντα μοναδικά και τα κοσμήματα....πολύ καλή ιδέα θα έλεγα για δωράκι (αυτό μου 'λειπε....αλλά ζήλεψα....) Καλά, δεν το έλεγες ότι την έψαχνες τη χαρτοπετσέτα; Τι το έχουμε ολόκληρο πακέτο! Εύχομαι μόνο καλά νέα από εδώ και πέρα....αρκετά με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τουλάχιστον μη μας βρίσκουν και άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαμπρινη πολυ ομορφα ολα
    και οι ευχητήριες καρτουλες πολυ πολυ χαριτωμένες
    και του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσοχέρα Λαμπρινή να υποθέσω ότι τα κοσμήματα σου φάνηκαν παιχνιδάκι;;;Πώς και σου είχαν ξεφύγει τόοσο καιρό απορώ!!!χαχα!!τέλεια τα δώρα που ετοίμασες!αποπνέουν την αγάπη με την οποία τα έφτιαξες!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΟΛΑ!!!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν έχω τι να πω!! όλα υπέροχα και διαλεχτά ένα ένα... συσκευασίες, γούρια,κοσμήματα, κάρτες και κεριά!!! μπράβο σου και πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Λαμπρινή μου !! Πολύ όμορφα όλα όσα έκανες! Θα χαρούν πολύ αυτοί που θα τα λάβουν.
    Καλές γιορτές !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαμπρινούλι εύχομαι νάχεις χαρούμενα νέα απο την πονεμένη "καρδούλα",τόσα όμορφα έκανες εσύ για τους άλλους να μην έχεις αντίστοιχη ανταμοιβή!!!
    Και του χρόνου!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΜΠΙΖΟΥ! ΧΙΧΙΧΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πω πω καλουδια μεζεμενα!!!Μπραβο και συγχρητηρια με την νεα ενασχοληση!Αν θελεις περνα και μια βολτα απο το δικο μου σπιτακι θα χαρω πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταπληκτικά!!! Όλα έγιναν πανέμορφα!!! Μπράβο!!! Απορώ πως τα προλαβαίνεις όλα!!! πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο, μπράβο!! Πολύ όμορφες ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! SUPER! ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΙ.ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑ...ΦΟΒΕΡΗ!!! ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα!!!
    Πολύ καλές οι ιδέες σου!!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πολυ ομορφες οι ιδεες σου για δωράκια Λαμπρουκα!καλες γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πο πο ομορφιές!όλα είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαμπρινή μου τα χειροποίητα πάντα έχουν μεγαλύτερη αξια! Τα κοσμήματα σου με ενθουσιασαν! Τα κερακια σου επίσης με πολυ όμορφα χρώματα. Οι καρτούλες δε ειναι μια τρέλα αφου ειναι και απο τα χεράκια των μικρών! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λαμπρινή όλα όσα έφτιαξες είναι υπέροχα, αλλά τα κοσμήματα με ξετρέλαναν περισσότερο απ' όλα. Καλά Χριστούγεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δώρα φτιαγμένα με αγάπη συνοδευόμενα από κάρτες φτιαγμένες από παιδιά... είναι δώρα ανεκτίμητης αξίας!!!!!!!!! Και του Χρόνου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ολα πολυ ομορφες ιδεες! Και του χρονου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πήραν τα χέρια σου φωτιά στην κυριολεξία! αλλά έτσι είναι, όταν θες να δωρίσεις χειροποίητα πραγματάκια! Η ιδέα σου για συσκευασία δώρων με ξετρέλανε και ειδικά η καρτούλα που έδεσες πανω σε κάθε πουγκί. Και οι κανελίτσες τέλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ όμορφα τα δωράκια σου,φτιαγμένα με αγάπη,τυχεροί οι φίλοι σου που θα τα πάρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λαμπρινή έκανες υπέροχα πράγματα.
    Τα βραχιολάκια σου με ξετρέλλαναν.
    Γεια στα χέρια σου.
    Πολύ ιδιαίτερα τα δωράκια σου που σίγουρα θα φέρουν χαρά σ αυτούς που θα τα δώρίσεις.
    Νασαι καλά
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή