Ο ποδηλάτης της Ελπίδας και συναντήσεις!

Ξεκίνησε το ταξίδι του από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας την 1η Απριλίου 2012...
Μετά από 12.000 χιλιόμετρα σε τρεις ηπείρους(Αυστραλία-Αμερική-Ευρώπη), διασχίζοντας επτά χώρες,ακούραστος,με δύναμη ψυχής και ελπίδας,το Σάββατο το απόγευμα κατέληξε το ταξίδι του στην Ερμιόνη...με το ποδήλατό του!!

Σας μιλάω για τον Ελληνοαυστραλό Τομ Κοκκόρη,έναν άνθρωπο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για έναν ιερό σκοπό.Να συγκεντρώσει χρήματα για το "Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο-ΕΛΠΙΔΑ" που φροντίζει για την θεραπεία από την επάρατη νόσο.

Ήμασταν όλοι εκεί,να τον δούμε,να τον θαυμάσουμε,να διδαχτούμε και να λάβουμε το μήνυμα,ότι παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε,υπάρχει ανθρωπιά,ελπίδα και αλληλεγγύη μεταξύ μας!
Παρακολουθήσαμε μια μικρή και όμορφη γιορτή για την υποδοχή  του κύριου Κοκκόρη,με βραβεία και πολλές ευχαριστίες από αξιόλογους ανθρώπους ,μεταξύ αυτών και της συμπατριώτισσάς μας Μαριάννας Βαρδινογιάννη που είναι και η πρόεδρος του συλλόγου και εμπνευστής της όλης προσπάθειας του ογκολογικού νοσοκομείου "ΕΛΠΙΔΑ"!
Η κυρία Βαρδινογιάννη με την πρέσβειρα της Αυστραλίας!
Η παρουσίαση της γιορτής έγινε από τον δημοσιογράφο Γιώργο Αμυρά!

Φύγαμε με χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς!
Μια χαρά που στην συνέχεια μεγάλωσε πολύ και έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για την Κατερίνα μας!
Την συνάντησα στην έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε στην Ερμιόνη και την θαύμασα από την πρώτη στιγμή που την είδα!Για το ταλέντο της και τον ευχάριστο χαρακτήρα της!!


Όμως εκεί με περίμενε μία ακόμα έκπληξη...
Ήταν εκεί η Ελένη και η Τζένη ,η μαμά της,που έχουν κι εκείνες blog!Η Ελένη με χειροποίητα αξεσουάρ και η μαμά της με συνταγές μαγειρικής!Δεν είχα ιδέα ότι ήμασταν τόσο κοντά κι όμως,
η δύναμη των bloggs μας έφερε ακόμα πιο κοντά!!
Η Ελένη,εγώ και η Κατερίνα!
Η Ελένη,διηγείται στο blog της ένα ονειρεμένο ταξίδι που έκανε στις αρχές του χρόνου...εγώ είχα την αίσθηση καθώς την διάβαζα ότι ήταν ακόμα εκεί...Να την επισκεφτείτε και θα καταλάβετε!!

Τις χαιρέτησα με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που τις γνώρισα και από κοντά και πήγα να συναντήσω τα καμάρια μου!!Για δεύτερη χρονιά πήραν μέρος στην έκθεση των επαγγελματιών που διοργανώνεται κάθε χρόνο το καλοκαίρι στο λιμάνι τις Ερμιόνης!
Η μασκότ της έκθεσης,δίπλα στους επαγγελματίες,πουλούσαν τα βραχιολάκια που έφτιαχναν μήνες πριν!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τον ενθουσιασμό  και την λαχτάρα τους να φτιάξουν τον δικό τους πάγκο...Το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους και είδη τους λείπει που όλο αυτό τελείωσε και δεν θα έχουν σήμερα...να στήσουν!!
Αγγελίνα,Βασιλική,Γεωργία,Έλενα!!!!
Στον χώρο της έκθεσης συνάντησα και την Βενετία,μια γλυκύτατη νέα bloger που πρόσφατα έμαθα για το blog της και χάρηκα πάρα πολύ!!Με τον υπέροχο τρόπο που γράφει είμαι σίγουρη ότι θα σας κάνει πολύ καλή παρεούλα,θα το διαπιστώσετε όταν την επισκεφτείτε!!!

Δεν ξεχνάμε ποτέ να υποστηρίξουμε τους συντοπίτες μας και τα τοπικά μας προϊόντα!
Πήραμε τα αμυγδαλωτά μας,τις μαρμελάδες μας και τα κρασιά μας και επιστρέψαμε!

Ήμουν γεμάτη,χαρούμενη,πολλές εμπειρίες μέσα σε λίγες ώρες!
Ελπίδα,μεγαλείο ψυχής,γνωριμίες,χαρά,δημιουργίες,αγάπη!

Να είστε όλοι καλά!
Καλή συνέχεια.

14 σχόλια

  1. Μπράβο στον ποδηλάτη, ιερός ο σκοπός!! Πολύ ωραίες εικόνες μας έδειξες Λαμπρινή μου, να περνάς πάντα όμορφα!! Πολλές γνωριμίες με bloggers!!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ !!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!ΤΖΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aχ... τι υπέροχη μέρα ήταν αυτή που πέρασες!!! Τόση σημαντικοί άνθρωποι γύρω σου!!! Ανάσα δροσιάς τις λέω εγώ αυτές τις ημέρες κι ας έχει καύσωνα!!! Καλή συνέχεια στο καλοκαιράκι σου!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαμπρινή μου, δεν έχω λόγια... ευχαριστώ πολύ!! Η παρουσία σας γέμισε την έκθεση με θετική ενέργεια!! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε κι από κοντά!!!

    Υστερόγραφο: μ' αρέσει ο τρόπος που παρουσίασες τα event της περιοχής μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΚΚΟΡΗ!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!!ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον ποδηλάτη για την προσπάθειά του και ειδικά για το ότι αφιερώνεται σε σημαντικό σκοπό. Η ημέρα σου ήταν πραγματικά υπέροχη και οι εικόνες σου τέλειες!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α! Ήμασταν κι εμείς εκεί! Ε, την επόμενη φορά που θα έχει event να συννενοηθούμε! Φιλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαμπρινή μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.. Πολύ όμορφη η ανάρτηση και είχε απ΄ όλα! Πολύ συγκινητική η εκδήλωση για τον ποδηλάτη μας... Με εξέπληξε η απλότητα του χαραχτήρα του και η δύναμή του... Μπράβο του... Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα συγχαρητήρια μου στον ποδηλάτη!!!! Είχατε μια μέρα όμορφη και πολυδιάστατη!!!! Πάντα να περνάτε τόσο όμορφα σου εύχομαι!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σε όλους! Εξαιρετική προσπάθεια, εξαιρετικές και οι εκδηλώσεις. Χαίρομαι όταν το ίντερνετ λειτουργεί τόσο θετικά, τόσο όμορφα!

    Να είσαι πάντα καλά Λαμπρινή μου. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαμπρινή μου, πέρνα από το σπιτάκι μου... έχεις βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στον ποδηλάτη και σε σένα που κάνεις την ανάρτηση γιατί άνθρωποι σαν αυτόν και τετοιες κοινωνικές εκδήλώσεις πρέπει να παρουσιάζονται με κάθε τρόπο...Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο του! Στη δύναμη που έδειξε,στη θέληση του..
    τις τελευταίες φωτογραφίες δεν μπορώ να τις δω..δεν τις εμφανίζει..

    (χαίρομαι που σου άρεσε η πρόκληση των 24 days..)
    ακόμη δεν μπορω να βρω άκρη με το blog μου..όταν μπαίνω απο google,δεν μπορώ,όταν μπαίνω απο mozilla ή απο το κινητό μου,κανένα πρόβλημα..δεν ξέρω τι συμβαίνει..:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πωπω!!!!!Υπέροχα πράγματα και υπέροχες φώτο!!!Σούπερ η ανάρτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή