12 ιδέες περιτυλίγματος δώρου για το Cook,Craft,Create!

Το καλοκαιρινό τεύχος του Cook,Craft,Create είναι ήδη στον αέρα!
Για ακόμα μία φορά η ομάδα του περιοδικού έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και σας έχει ετοιμάσει ένα τεύχος με πολλές ιδέες και γεύσεις καλοκαιρινές που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες!
Η δική μου πρόταση για το καλοκαίρι,καθώς αυτήν την εποχή θα έχουμε την χαρά να καλεστούμε σε πολλά σημαντικά γεγονότα,όπως γάμους,βαπτίσεις και πάρτυ,είναι μερικές ιδέες περιτυλίγματος των δώρων που θα χαρίσουμε.Όμορφες είναι και οι συσκευασίες που διαθέτουν τα καταστήματα,δεν λέω,όμως ένα χειροποίητο περιτύλιγμα σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη αξία για τους αγαπημένους μας παραλήπτες!
Το φρουτένιο περιτύλιγμα απλά σου έρχεται να το φας!Με τρέλανε με το θέμα του,το χρώμα του και τα αξεσουάρ του!Το λάτρεψα!
12 ιδέες περιτυλίγματος δώρου λοιπόν και δεν σας κρύβω ότι στην προετοιμασία τους το διασκέδασα και το ευχαριστήθηκα με την καρδιά μου!Στο περιοδικό θα τα δείτε όλα και θα διαβάστε τις λεπτομέρειες για την δημιουργία του καθενός.

Ενδεικτικά όμως θα σας δείξω μερικά,ίσως τα πιο αγαπημένα μου αλλά πως να ξεχωρίσεις κάποιο απ' αυτά?Το καθένα είναι τόσο διαφορετικό και για διαφορετική περίπτωση καλέσματος!!
Τι να πω για το vintage περιτύλιγμα?Το αγαπάς με την πρώτη ματιά!

Στο λουλουδάτο ποιος μπορεί ν' αντισταθεί?

Όσο για το καλοκαιρινό...ήταν η μεγάλη μου χαρά γιατί σ' αυτό το τεύχος επιλέχτηκε να είναι και το εξώφυλλο του περιοδικού και το αγαπώ λίιιιγο παραπάνω!!!

Δικό σας από σήμερα λοιπόν,διαβάστε το,ξεφυλλίστε το εδώ,χαρείτε το και μην ξεχάσετε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας που πάντα περιμένουμε με ανυπομονησία και χαρά!

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε το Cook,Craft,Create και στο pinterest εδώ!

Καλή ανάγνωση αγαπημένοι μου!

8 σχόλια

  1. Εγώ πάντως ξεχώρισα τα νο. 3, 5 & 8 :)
    Την καλημέρα μου & καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Λαμπρινή!!! Πολύ όμορφα όλα και πρωτότυπα! δικό μου αγαπημένο το vintage και το καλοκαιρινό! Πως και πως το περίμενα το νέο τεύχος σας! Πάω να το ''ξεφυλλίσω!!!''
    Βέρα από fairywo-mom.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφύλλισα το περιοδικό σας , κορίτσια !!! Πολύ ενδιαφέρον !!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!!!
    Το καλοκαιρινό περιτύλιγμα το αγαπημένο μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίνω τα ρέστα μου! Το θέμα σου με ενθουσίασε! Τόση δουλειά! Υπέροχη η φωτογράφιση! Ειδικά η φώτο του εξώφυλλου ήταν θεική! Αλλά και το καπέλο σου στην ακροθαλασσιά με τρελαίνει!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα!!! Μου άρεσε ιδιαίτερα το θαλασσινό περιτύλιγμα με τον αστερία, αλλά και το vintage, και μπορώ να πω ότι ήταν τέλεια ιδέα τα παγωτάκια με το γιαούρτι και τα oreo!!!
    Συγχαρητήρια σε όλες!!!!
    Καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα Λαμπρινή!! Πολύ ωραίες οι καλοκαιρινές και όχι μόνο!!
    Φιλιά πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το εξωφυλλο είναι υπέροχο βρε Λαμπρινη μου... Εμεινα με ανοιχτο το στομα... Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!! Οπως ακριβως μας εχεις συνηθίσει...και το αγαπημένο μου.. !! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή