Ένα αλμυρό κέικ για το Beer Bartender.gr

Το καλοκαίρι οι βραδιές μπαλκονιού είναι οι αγαπημένες μου!Δεν τις συγκρίνω και δεν τις αλλάζω με καμιά άλλη έξοδο και ευκαιρία για να βρεθούμε με την παρέα μας.
Μου αρέσει καταρχήν η άνεση που νιώθουμε όταν είμαστε σπίτι μας.
Ξέρετε...να περπατάμε ξυπόλυτοι,να γελάμε με την ψυχή μας,να βολευόμαστε στους καναπέδες του μπαλκονιού όπως μας αρέσει.
Έπειτα,μου αρέσει πολύ να ετοιμάζω εύκολα μεζεδάκια να τσιμπολογάμε καθώς πίνουμε την μπύρα μας.Γιατί καλοκαίρι χωρίς μπύρα δεν γίνεται παιδιά!
Φανταστείτε λοιπόν!
Καλοκαιρινές βραδιές στο μπαλκόνι με καλή παρέα,παγωμένη μπυρίτσα στο χέρι και μεζεδάκια άλλοτε πικάντικα και άλλοτε πιο ελαφριά,για να περάσουμε σούπερ όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!
Αν αγαπάτε την μπύρα χειμώνα-καλοκαίρι (άλλωστε η μπύρα δεν έχει εποχή) θα σας συστήσω έναν διαδικτυακό χώρο που εκεί μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά μ' αυτήν.
Για την ιστορία της,τις νέες και παλιές κυκλοφορίες μπύρας,τα συστατικά της...
Μην νομίζετε ότι όλες οι μπύρες είναι ίδιες!Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές και για όλα τα γούστα μπύρες.Επίσης θα βρείτε και συνταγές που σχετίζονται με την μπύρα,γλυκές και αλμυρές!
Έτσι λοιπόν σήμερα,είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μια δική μου αλμυρή συνταγή φιλοξενείται στο
 Beer Bartender.gr!


Αλμυρό κέικ μπύρας με πιπεριές και μπέικον(κλικ για να δείτε τη συνταγή).


Είναι από αυτές τις συνταγές που δεν χρειάζεται να είσαι πολλή ώρα στην κουζίνα είναι όμως ένα σνακ πολύ νόστιμο και για όλες τις ώρες και φυσικά για τις αγαπημένες μας βραδιές μπαλκονιού!
Το Beer Bartender θα το βρείτε και στο facebook.

Σας φιλώ ♥

10 σχόλια

  1. σουπερ η συνταγη!! μπραβο Λαμπρινη μου!! οτι πρεπει για μπυριτσα στο μπαλκονι!! Αντε να καλοκαιριασει επιτελους!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμμ.... θα το επιχειρήσω! Καλημέρα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λαχταριστό που δείχνει...αυτή η κοντινή φωτο είναι τόσο ζωντανή, λες και μπορείς να το αρπάξεις να το φας! Ευχαριστούμε Λαμπρινή για τη συνταγούλα! Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία η νέα σου εμφάνιση, πάω να δω και τη συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραίο και λαχταριστό φαίνεται από τις φωτογραφίες.Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε.Πολύ εύκολο στην παρασκευή και σχετικά γρήγορο.
    Κωνσταντίνα από http://uniquecreationsbykm.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπύρα με νόστιμα μεζεδάκια στο μπαλκόνι είναι το must του καλοκαιριού!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμπρούκα πόσο τέλειο το μπλογκ! Καταπληκτική ανανέωση, μπράβο. Λάτρεψα το μενού on top. Είναι τόσο… εσύ!
    Ευχαριστούμε και για τη συνταγή. Να σου πω την αλήθεια, έχω φύγει τελείως από την εποχή της μπύρας που τη θυμάμαι με μεγάλη αγάπη καθώς μου θυμίζει χρόνια φοιτητικά και διανύω την περίοδο του κρασιού πια χαχα. Νομίζω ομως οτι ταιριάζει εξίσου καλα και με κρασί το κεκάκι. ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτα ειναι! μπυριτσα εχω...κατσε να φτιαξω και το κεικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχες οι δημιουργίες σου Λαμπρινή!!
    Το blog σου είναι άψογο και ενδιαφέρον!! Έκανα μια μικρή βόλτα στα προηγούμενα... χρόνια πολλά επί ευκαιρίας για τα πέντε χρόνια που έκλεισε και ελπίζω να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό, γιά άλλα τόσα...& άλλα τόσα!!!!
    Χαίρομαι που σε βρήκα... :)) (δεν το είχα πάρει είδηση οτι δεν σε ακολουθούσα)

    Καλό Σαββατοκύριακο!!

    Υ.Γ. Μου άρεσε και η συνταγή και την βρήκα απαραίτητη για το καλοκαίρι!!!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχη συνταγή την έχω κάνει ήδη pin αλλά και το μπλογκ σου έγινε τέεεεεεεεεεεεελειο! Τόσο αέρινο, τόσο ευανάγνωστο! Μπράβο Λαμπρινή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή