Μια παγωμένη φρουτιέρα για το καλοκαιρινό τεύχος του Cook,Craft,Create!

Πόση ομορφιά μπορεί ν' αντέξει η οθόνη του υπολογιστή...?Γιατί σήμερα η οθόνη του υπολογιστή σας και τα μάτια σας θα χορτάσουν ομορφιά!


Δεν συνηθίζω να περιαυτολογώ,με ξέρετε,αλλά να!Όταν ετοίμασα το θέμα μου για το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού μας,χάζεψα πραγματικά στην οθόνη μη μπορώντας να διαλέξω ποιες φωτογραφίες να μοιραστώ μαζί σας...Σκεφτόμουν πόσο χαρά θα δώσω και σε σας όταν θα το δείτε και όταν θα διαβάσετε πόσο,μα πόσο εύκολο θα είναι να φτιάξετε κι εσείς μια παγωμένη φρουτιέρα που θα εντυπωσιάσετε και θα ξετρελάνετε τους δικούς σας όταν την δουν!


Όταν δε το περιοδικό ετοιμάστηκε και το ξεφύλλισα,αυτή η ομορφιά εξαπλώθηκε παντού.Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση και χαρά γιατί όλη η ομάδα έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερό της εαυτό και θα το διαπιστώσετε κι εσείς γιατί αυτό το τεύχος τα έχει όλα!Έχει πολλές ιδέες για να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα με καλοκαιρινές πινελιές,έχει φρουτένιες συνταγές,έχει αεράκι δροσερό,χρωματιστό με άρωμα καλοκαιριού!

Το καλοκαιρινό τεύχος του Cook,Craft,Create μόλις κυκλοφόρησε και πατώντας εδώ(κλικ) θα μεταφερθείτε εκεί για να το ξεφυλλίσετε!

Η συγγραφική ομάδα του περιοδικού,σας εύχεται ένα υπέροχο,δροσερό και αξέχαστο καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί σας για το Φθινόπωρο!
Σας φιλώ με αγάπη!♥

10 σχόλια

  1. Το σημερινό σας περιοδικό είναι απίστευτο! Χρώμα και ιδέες τρελές! Η φρουτιέρα πανέξυπνη, πολύχρωμη και άκρως καλοκαιρινή. Μπράβο Λαμπρινή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ήξερα ότι θα γίνονταν θαύματα φέτος σε αυτό το μπαλκονάκι σου. Μα πόσο υπέροχο αυτό το μπολ. Αυτή την ιδέα την είχα δει πρώτη φορά σε ξενόγώσσο περιοδικό πριν χρονια και μου είχε φανεί πολύ σούπερ, αλλά ομολογώ ότι η δική σου εκδοχή είναι by faaaar πιο καλαίσθητη και προσεγμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω χρώματα ζωντανά και καλοκαιρινά!! Πολύ εντυπωσιακή η πρότασή σου Λαμπρινή μου!! Τέλεια! Και γεμάτο λαχταριστά δροσερά καλοκαιρινά φρουτάκια! Τί αλλο να ζητήσει κανείς; Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολλη ομορφη αναρτηση και καταπληκτικη ιδεα οντως! μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο Λαμπρινη μου!! Και πάλι έγραψες!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάμε ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που είχα κολλήσει στην οθόνη και χάζευα!!! Φανταστική, δροσερή, πρωτότυπη και χαρούμενη φρουτιέρα!!!! Χίλια μπράβο Λαμπρινούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ εντυπωσιακό το μπωλ!! Μπράβο!!!!
    Το καλοκαιρινό τεύχος είναι πολύ δροσερό, καλοκαιρινό και γεμάτο ιδέες, χρώματα και συνταγές!!! Συγχαρητήρια σε όλες!!!
    Καλό απόγευμα!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α δεν ειχα παρει ειδηση οτι βγηκε αλλά αν κρινω απο τις φωτο θα λιωσουμε!!!Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. This looks realy fantastic. Sommer fresh!!! Perfect for now!!!
    Thank you for your lovely visit. Wonderful to have you around.
    Happy happy days
    Elisabeth

    ΑπάντησηΔιαγραφή