Κοιτάζοντας πίσω στο 2015.

Το 2015 έφυγε και άλλος ένας χρόνος με βρίσκει στο κατώφλι του να γράφω για όλους εσάς που με ακολουθείτε,για σας που με στηρίζετε με τα σχόλιά σας και την αγάπη σας!
Όταν ξεκίνησα να γράφω στη Λαμπρούκα,δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι μετά από σχεδόν 6 χρόνια,θα βρίσκομαι ακόμα στην ίδια θέση και θα γράφω και θα μοιράζομαι τις δημιουργίες μου...Και να που αυτό το μικρόβιο που κόλλησα και λέγεται blogging είναι ακόμα μέσα μου και με τρώει,με ξεσηκώνει,μ' ενθουσιάζει,με εξιτάρει σε όλες του τις πτυχές.
Και θέλω κάθε φορά να γίνομαι ακόμα καλύτερη,στις οδηγίες που δίνω κάθε φορά για μια κατασκευή ή γλυκό,να γίνομαι καλύτερη στις φωτογραφίες που θα ανεβάσω,στα θέματά μου.Σε όλα!
Και χαίρομαι γι' αυτό γιατί ξέρω ότι χαίρεστε κι εσείς μαζί μου!
Χαίρομαι που για άλλη μια χρονιά ήμασταν εδώ παρέα και μεγαλώσαμε το δέσιμο μεταξύ μας με χαρά,με έμπνευση,με χιούμορ και αγάπη!

Έτσι σήμερα θα κοιτάξουμε ένα χρόνο πίσω και μαζί θα πάμε στον Ιανουάριο του 2015.
Θα θυμηθούμε τα γλειφιτζούρια που έφτιαξα με δική μου καραμέλα,θα δούμε πόσο εύκολο είναι να ζωγραφίζουμε τα δικά μας φλιτζάνια και να φτιάχνουμε όμορφα μικρά πακετάκια με καραμέλες.
Και βέβαια θα θυμηθούμε τους πίνακες σημειώσεων που κατασκευάστηκαν για το υπνοδωμάτιο των μεγαλύτερων κοριτσιών,ένα δωμάτιο που είχα μεταμορφώσει με μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις και το οποίο δεν σας έχω παρουσιάσει ακόμα ολοκληρωμένο,όμως θα γίνει κι αυτό!

Τον αγαπησιάρη Φεβρουάριο τον υποδεχτήκαμε με το περιοδικό μας,Cook Craft Create,που ήταν γεμάτο κόκκινες καρδιές με δικό μου θέμα μερικές ιδέες δώρων για τον Βαλεντίνο.Ένα στεφάνι μας είχε φέρει την άνοιξη λίγο νωρίτερα μες στο σπίτι
 και μια συνταγή για μπισκότα λεμονιού δωράκι για την Αθηνά του Craftaholic!
Οι οδηγίες για την  κατασκευή πινιάτας κλόουν βοήθησε πολύ κόσμο να μάθει πως φτιάχνονται οι πινιάτες και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα!


Ο δημιουργικός μου Μάρτιος είχε τις περισσότερες αναρτήσεις (μετά τον Δεκέμβρη)αλλά είναι οι μήνες που μου πάνε καλύτερα φαίνεται μιας και οι μεγαλύτερες γιορτές είναι μέσα σ' αυτούς!
Και τι σημαίνει αυτό?Ευκαιρία για πολύ diy!
Όπως το αρωματικό ζελέ για να αποφύγουμε τα χημικά αρώματα,την πασχαλινή πρασινάδα που τρέλανε κόσμο και τα γιγάντια αυγουλάκια μου που έντυσα με χαρτοπετσέτα.
Γλυκαθήκαμε κιόλας φτιάχνοντας μια πολύχρωμη τούρτα και φανταστικό παγωτό φράουλα,με αποκορύφωμα τις φωλιές πάβλοβας με παγωτό και σάλτσα φράουλας που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Τον Απρίλιο φτιάξαμε χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά σοκολατένια αυγά αλλά γιορτάσαμε και τα γενέθλια της Λαμπρούκας χαρίζοντας ένα μικρό δωράκι.

Τον Μάιο ξεσηκώθηκα με την καλοκαιρία και έβαφα ότι έβλεπα μπροστά μου!
Προετοιμασία για το μπαλκόνι μας που θα καθόμασταν εκεί περισσότερες ώρες
και μια μεταμόρφωση τραπεζιού που έδωσε έμπνευση και σε άλλους αναγνώστες να δημιουργήσουν.
Το τζάκι έβαλε τα καλοκαιρινά του και ένα αλμυρό κέικ ετοιμάστηκε για το Beer Bartender.gr.

Ο Ιούνιος επιβάλει μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι μέσα από τις οδηγίες μου και πολύ diy!
Το μικρό τραπεζάκι του μπαλκονιού μεταμορφώθηκε κι αυτό,τα μαξιλάρια βάφτηκαν με αφρό ξυρίσματος και μια παγωμένη φρουτιέρα μου έκλεψε την καρδιά με την ομορφιά της!

Και κάπου εκεί πάγωσε ο χρόνος...γιατί στην χώρα μας συνέβησαν συνταρακτικά γεγονότα που μας έκαναν να χάσουμε το χαμόγελό μας και την αισιοδοξία μας...Φόβος και ανασφάλεια και οι εξελίξεις να τρέχουν ραγδαίες,με εμάς τους ανήμπορους πολίτες να τα έχουμε χαμένα...
Που να βρεις το κέφι να δημιουργήσεις.
Δεν έκανα τίποτα άλλο παρά μόνο τούρτες γιατί η ζωή συνεχίζεται και είχαμε πολλούς λόγους για να γιορτάσουμε!
Μια πετυχημένη συνταγή,δύο τούρτες όνειρο!
Τούρτα σοκολατίνα και τούρτα candy.

Ένας ολόκληρος Αύγουστος πέρασε και δεν άγγιξα το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου.
Αφέθηκα στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και αποτύπωσα μικρές στιγμές μου στον λογαριασμό μου στο instagram,έτσι το επόμενο φωτογραφικό κολάζ είναι βγαλμένο μόνο από εκεί.

Τον Σεπτέμβρη επέστρεψα με λίγες αναρτήσεις αλλά βρισκόμουν σε μεγάλο πυρετό δημιουργίας αφού ξεκίνησα να μεταμορφώνω το υπνοδωμάτιο της Στεφανίας.
Σας έδειξα μια εύκολη ιδέα για ζωγραφική σε μαξιλάρια και φυσικά τα χρώματα και το βάψιμο του δωματίου με συμβουλές και tips για να δείτε το βάψιμο των τοίχων με άλλο μάτι!

Ο Οκτώβριος ήταν αφιερωμένος στο υπνοδωμάτιο που είχε αρχίσει ν' αλλάζει εντελώς εμφάνιση.
Σας έδειξα τα έπιπλα και πως χώρεσαν στο μικρό δωμάτιο της Στέφης με μικρές συμβουλές εξοικονόμησης χώρου,είδαμε την διακόσμηση των τοίχων και ιδέες για παιδικά καρδάκια χωρίς τρύπες στους τοίχους!Φυσικά τον Οκτώβριο είχαμε και το φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού μας και σας έδειξα πως να φτιάξετε ένα μόμπιλε με φύλλα.

Συνεχίζοντας το project για το υπνοδωμάτιο,το Νοέμβριο είδαμε και την
 μεταμόρφωση της παπουτσοθήκης αλλά κάπου εκεί σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα γιατί ξεκίνησα τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.Ξεκίνησα με τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια που χιλιοφωτογράφισα αυτές τις γιορτές και μετά έφτιαξα την μπάλα με παγιέτες που...θα το σκεφτώ πολύ αν ξαναφτιάξω άλλη μία!Και βέβαια για την λιγούρα φτιάξαμε με τα κορίτσια μου
cupcakes με διάφορες γεύσεις!

Και κάπως έτσι...τόσο γρήγορα...φτάσαμε στον αγαπημένο μου Δεκέμβρη!
Τον μήνα των γενεθλίων μου που γιόρτασα με μια καταπληκτική Sacher Torte,
με το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Στεφανίας και την χριστουγεννιάτικη τούρτα της!
Πυρετός προετοιμασιών για την μεγάλη γιορτή και το σπίτι έμοιαζε με το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη!Η πινιάτα από τα γενέθλια έγινε φωτεινή,τα χάρτινα φωτεινά σπιτάκια διακόσμησαν το τζάκι μας,πολλές ιδέες για χριστουγεννιάτικα παζάρια χαρίστηκαν με αγάπη και μια γιορτινή κορνίζα
ετοιμάστηκε για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του Cook Craft Create!
Και εκεί προς το τέλος της χρονιάς,δημοσίευσα μια αστεία ανάρτηση-ανάμνηση από τις στιγμές μου με τα παιδιά με τα μπισκότα που έγιναν κουραμπιέδες!

Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ αγαπημένοι μου αναγνώστες!
Ανυπομονώ για την καινούρια χρονιά που μπήκε,να την γεμίσω κι αυτήν με όμορφες αναρτήσεις και μαζί παρέα να την περάσουμε ήσυχα και χαρούμενα,κόντρα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Καλή δημιουργική χρονιά να έχουμε!
Σας φιλώ και επιστρέφω σύντομα!♥

9 σχόλια

  1. Λαμπρινή, είσαι μακράν από τα πιο δημιουργικά άτομα της μπλογκόσφαιρας. Ανεξάντλητη και ευρηματική, πάντα βρίσκεις αφορμές να δημιουργείς. Σου εύχομαι ένα άκρως δημιουργικό 2016 (είμαι σίγουρη ότι θα είναι), και όλα τα καλά για εσένα και τους αγαπημένους σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη Χρονια!!!Πολυ ομορφες οι αναμνησειςτης προηγουμενης χρονιας,περιμενουμε με πολυ χαρα τις αναρτησεις της καινουριας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμπρινή μου καλημέρα και καλή χρονιά! Εχω διαβάσει σχεδόν όλες τις αναρτήσεις αλλά τώρα που τις βλέπω όλες μαζί με εντυπωσιάζουν τα χρώματα, η φωτογραφίες και τα θέματα! Μπράβο σου... είμαστε φαν σου και σε αγαπάμε! Φιλιά πολλά και εύχομαι μια επίσης δημιουργική χρονιά! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι θα σκαρφιστείς και φέτος...Εύχομαι ένα όμορφο 2016 με υγεία για σένα και την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη χρονια Λαμπρινη μου!! Να ειναι γεματη χαρες και δημιουργιες!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά με υγεια και δημιουργικη διάθεση. Ανυπομονουμε για τις επόμενες κατασκευες αλλά και τις γλυκιές προτασεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμπρινή μου σου εύχομαι να γράφεις και να μας χαρίσεις πολλά ακόμη δημιουργικά πράγματα τα χρόνια που θα έρθουν. Το 2016 ας είναι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω μείνει με τη δημιουργικότητά σου.. και όλα μαζεμένα σε μια ανάρτηση.. φοβερή ιδέα.. και πολύ διάβασμα από μέρους μου... Καλή χρονιά με πολλές εντυπωσιακές ιδέες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι τόσο όμορφο να έχεις ένα σωρό φανταστικές δημιουργίες να παρουσιάσεις σαν "δράση" ενός χρόνου!
    Συνέχισε, κορίτσι μου, μας μαθαίνεις τόσα πολλά και χρήσιμα...
    Να είσαι καλά και να δημιουργείς και του χρόνου να μας παρουσιάσεις ακόμα περισσότερα!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή