6 χρόνια Λαμπρούκα (διαγωνισμός)!

Και να λοιπόν που πέρασαν 6 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ...Ποιος το περίμενε...ούτε κι εγώ η ίδια δεν το φανταζόμουν! Περνάν και γρήγορα τα χρόνια...6 ενεργά χρόνια δημιουργίας και μοιράσματος σε έναν χώρο που αγάπησα πολύ.
6 χρόνια Λαμπρούκα

Που μπήκα τόσο δειλά και με τόση άγνοια, με ντροπαλότητα και ενδοιασμούς αλλά και με πείσμα να συνεχίσω. Μου πήρε 6 χρόνια για να τσαλακωθώ και αυτό είναι καλό σημάδι γιατί μάλλον το "πάω"αργά οπότε έχω ψωμί μπροστά μου!
Το αγάπησα πολύ το blogging, έγινε το χόμπι μου, η συνήθειά μου, η παρέα μου.
Κι εσείς αγαπήσατε την Λαμπρούκα! Μου το δείχνετε κάθε φορά που έρχεστε και σας ευχαριστώ πολύ γι'αυτό φίλοι αναγνώστες μου! Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας, για την εμπιστοσύνη και την παρουσία σας!
Σήμερα λοιπόν έχουμε γενέθλια και το γιορτάζουμε! Είναι παράδοση στην Λαμπρούκα κάθε χρόνο τέτοια μέρα να κάνω ένα διαγωνισμό και να χαρίζω ένα δωράκι και αυτή τη φορά είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί τα δώρα είναι δύο και τα καλύτερα για εσάς εν όψη του Πάσχα!
Δύο καλούπια περιμένουν να γίνουν δικά σας για να φτιάξετε μόνοι σας τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά για τα παιδιά σας, τα βαφτιστήρια σας ή όπου αλλού θέλετε να τα χαρίσετε!
Και φυσικά, αν δεν ξέρετε πως να τα φτιάξετε μην ανησυχείτε γιατί σας έχω δώσει όλες τις οδηγίες για να φτιάξετε φανταστικά χειροποίητα πασχαλινά σοκολατένια αυγά αλλά και μια ακόμα ιδέα για σοκολατένια αυγά με έκπληξη!
 
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook.
2) Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
3) Προαιρετικά,χαρίστε ένα like στην σελίδα μου στο facebook για να μην χάνετε τα νέα μου!

Όροι του διαγωνισμού:

1) Έγκυρη θα θεωρηθεί μόνο μία συμμετοχή ανά λογαριασμό facebook.
2) Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα στο e-mail του ή στον λογαριασμό facebook που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Αν δεν μου απαντήσει ο νικητής εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
3) Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα 10/4/16 και θα λήξει 16/4/16.

Καλή επιτυχία σε όλους!Η Λαμπρούκα κι εγώ σας ευχαριστούμε πολύ!Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!
♥♥♥

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και έχουμε τις 2 νικήτριες!
Συγχαρητήρια στις δύο τυχερές του διαγωνισμού της Λαμπρούκας! Σας εύχομαι καλές δημιουργίες με τα καλούπια και να φτιάξετε τα πιο σούπερ πασχαλινά σοκολατένια αυγά! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή σας! Καλό Πάσχα ♥


15 σχόλια

  1. Το blogging μας κρατάει σε εγρήγορση και είναι το "μέσον"που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι έχεις να προσφέρεις τόσα πολλά.Εύχομαι κάθε χρόνο να τα πηγαίνεις και καλύτερα και πάντα έτσι με ενδιαφέρουσες αναρτήσεις...φιλάκια και την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Λαμπρούκα, πάντα γεμάτη ενέργεια ,καλή διάθεση και ιδέες που μας ξεσηκώνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΩ ΔΩΡΟ!! ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ <3 Πολυχρωμο και χαρυμενο το σπιτι σου Λαμπρινη μου!! Δημιουργικό και γεμάτο ομορφιες!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα εκατοστήσετε Λαμπρινή μου! Σου εύχομαι πολλά χρόνια, δημιουργικά, πολύχρωμα και φωτεινά! φιλιά Ευχαριστούμε για το χρήσιμο πασχαλινό δωράκι! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά στη Λαμπρούκα λοιπόν που δεν τσαλακώθηκε όπως είπες, αλλά άλλαξε, βελτιώθηκε, ενέπνευσε και χάρισε όμορφες ιδέες! Ευχαριστούμε για το όμορφο δωράκι!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ♥♥♥♥♥ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ FB=STELLA MALITI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο δώρο 🎁🎁🎁🎁🎁
    Σας ευχαριστούμε πολύ 💕💕💕💕💕
    Καλή επιτυχία σε όλους 🍀🍀🍀🍀🍀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέροχο δώρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστουμε πολυ θα δημιουργήσουμε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να'σαι καλά να μεγαλώνεις με υγεία και να γιορτάζεις κάθε χρόνο με χαρά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειο δώροοοοοοοοοοοοοοο!! Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά, "Λαμπρούκα" μου, καλή κι' αγαπημένη διαδικτυακή μου φίλη που μου κρατάς συντροφιά έξι χρόνια τώρα. Σε διαβάζω, έχω μάθει ένα σωρό όμορφα πράγματα από σένα και σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις σ' αυτή την γλυκιά και φιλόξενη γειτονιά.
    Φιλάκια πολλά
    ΥΓ. Σε παρακαλώ, αν κερδίσω (λέμε τώρα!) να μου στείλεις email γιατί μπορεί να έχω σελίδα στο facebook αλλά δεν ξέρω να το "δουλεύω" και μάλλον θα το κλείσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύχρονο το blog σου Λαμπρινή κι εσύ μαζί.
    Πάντα με δημιουργίες και όμορφα πράγματα :)

    Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τα εκατοστήσει το ιστολογιό σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή