Φθινοπωρινή διακόσμηση βάζου με φύλλα

 Πώς να μεταμορφώσεις ένα απλό βάζο σε φαναράκι, με αποτύπωμα φύλλων, για την φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σου.

Από τις ελάχιστες φθινοπωρινές μου πινελιές για φέτος,είναι τα βαζάκια που θα σας δείξω σήμερα.Φαίνεται κρατάω δυνάμεις για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές...το ελπίζω δηλαδή!
Ελπίζω να βρω και φέτος το περσινό μου κέφι και δημιουργικότητα και να φτιάξουμε πολλά όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια!
 Ας δούμε όμως πρώτα αυτά τα βαζάκια, τα οποία μεταμόρφωσα σε φθινοπωρινά φαναράκια και που είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε κι εσείς και να διακοσμήσετε τον χώρο σας.
Φθινοπωρινή διακόσμηση βάζου, φαναράκι με φύλλα.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε οι περισσότεροι τα έχετε ήδη στο σπίτι σας,οπότε ξεκινάμε!Βαζάκια καλά πλυμένα,να μην έχουν κόλλες και χαρτάκια πάνω τους.Αν δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε τις κόλλες που αφήνουν τα αυτοκόλλητα πάνω τα βάζα,δοκιμάστε να τις τρίψετε με λίγο ασετόν σε βαμβάκι.Θέλουμε ένα χρώμα σε σπρέι,σε φθινοπωρινό-ζεστό χρώμα και τέλος,ένα κομμάτι αυτοκόλλητο χαρτί που ντύνουμε τα βιβλία.
Πως να μεταμορφώσεις ένα βάζο σε φθινοπωρινό φαναράκι.

 Η διαδικασία για την κατασκευή μας είναι πολύ απλή και εύκολη.Θα σχεδιάσουμε ένα φύλλο πάνω σε ένα απλό χαρτί (για να είμαστε σίγουροι πρώτα ότι το πετύχαμε) και μετά θα το κόψουμε γύρω γύρω.Ύστερα αντιγράφουμε το φύλλο στο αυτοκόλλητο χαρτί μας.(Αν είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας,σχεδιάζουμε ένα φύλλο απευθείας στο αυτοκόλλητο χαρτί και το κόβουμε περιμετρικά.)
Οδηγίες μεταμόρφωσης βάζου σε φθινοπωρινό φαναράκι.

Ξεκολλάμε το αυτοκόλλητο φύλλο που μόλις φτιάξαμε και το κολλάμε στο βάζο.
Φτιάχνουμε φθινοπωρινό φαναράκι.

 Τότε παίρνουμε το βάζο αγκαλιά,μαζί και το σπρέι και βγαίνουμε στο μπαλκόνι ή στον δρόμο και ψεκάζουμε το βάζο με το χρώμα μέχρι να το καλύψουμε ολόκληρο.Οι γείτονες και οι περαστικοί μας κοιτάνε περίεργα αλλά εμείς τους χαμογελάμε και συνεχίζουμε!
 Μόλις στεγνώσει το βαζάκι μας,αφαιρούμε προσεκτικά το αυτοκόλλητο και το φύλλο θα έχει σχηματιστεί πάνω στο γυαλί.
Φθινοπωρινή διακόσμηση βάζου-φαναράκι με φύλλα.

 Όμορφο?Και εύκολο!Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι σχέδιο θέλουμε και να το αποτυπώσουμε σε οποιαδήποτε επιφάνεια!
Φτιάχνουμε φθινοπωρινό φαναράκι με φύλλα.

 Μετά,για να κάτσει στα μαλακά ένα κεράκι ρεσό,μπορούμε να βάλουμε διάφορα όσπρια που θα δώσουν κι αυτά τον δικό τους χρωματισμό και θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο την κατασκευή μας. Άλλωστε στην φθινοπωρινή διακόσμηση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με μεγάλη ευκολία τα όσπρια γιατί ταιριάζουν πολύ!
Φθινοπωρινή διακόσμηση βάζου με φύλλα και κεράκι.

Φθινοπωρινή κατασκευή-βάζο φαναράκι με σχέδιο φύλλο.

 Και φυσικά,με αναμμένα τα κεράκια,η ατμόσφαιρα γίνεται πιο όμορφη και πιο γλυκιά!Τώρα ειδικά που στρώσαμε και τα χαλιά και χουχουλιάζουμε στους καναπέδες,αυτές οι φλογίτσες δίνουν στον χώρο ένα αίσθημα θαλπωρής και ζεστασιάς!
Μεταμόρφωση βάζου σε φθινοπωρινό φαναράκι.

Συμπληρώστε την φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σας φτιάχνοντας ένα φθινοπωρινό μόμπιλε, διακοσμήστε τον τοίχο με μια πολύ εύκολη κατασκευή από ρολά χαρτιού υγείας, φτιάξτε μια όμορφη φθινοπωρινή σύνθεση για την διακόσμηση του τραπεζιού και φυσικά να φτιάξετε κολοκύθες από ύφασμα για την διακόσμηση του τζακιού και όχι μόνο!

Καλή συνέχεια αγαπημένοι μου. Επέστεψα και λέω να παραμείνω! Σας φιλώ γλυκά ♥


24 σχόλια

  1. Πολύ ωραία τα βάζα σου και η φωτογράφιση τους καταπληκτική! Και εγώ σκέφτομαι πότε επιτέλους θα μου έρθει η όρεξη να φτιάξω κάτι Χριστουγεννιάτικο.. :) Καλή εβδομάδα Λαμπρινή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελεάνα!Η όρεξη θα έρθει,αυτό είναι σίγουρο!!

      Διαγραφή
  2. Welcome back Λαμπρινή μου! Στο ΥΠΕΡΟΧΑ ανανεωμένο blog σου που το λάτρεψα στην κυριολεξία και με μία κατασκευή πανέμορφη!!! Καλή σου εβδομάδα κορίτσι μου και σε θέλουμε εδώ να μας δείχνεις υπέροχα πράγματα!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου!!Για όλα τα καλά σου λόγια!!♥

      Διαγραφή
  3. πανεμορφα τα βαζα σου Λαμπρινη μου!! μια μεγαλη αγκαλια απο μας!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μπορούμε να φτιάξουμε ότι σχήμα θέλουμε μπροστά! Πολύ ωραία ιδέα Λαμπρινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,εννοείται,ότι μας αρέσει!Ευχαριστώ Ελευθερία μου!

      Διαγραφή
  5. So glad u r back! πανέμορφα τα βαζάκια σου! αυτό το χρυσό σπρει πολυ μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρομαι που εισαι και πάλι εδώ με τόσο ομορφες και πρακτικές ιδέες. Μας ελειψες πολύ. Πολλά φιλιά και να εισαι χαρουμενη και δημιουργικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω Μαρία μου..κι εμένα το ίδιο μου λείψατε!Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  7. Μας έλειψες Λαμπρινή,μην απουσιάζεις τόσο,θέλουμε τις ιδέες σου.Τα βαζάκια σου τέλεια όπως κάθε κατασκευή σου,φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Γεωργία μου...Κι εμένα μου λείψατε!Σε φιλώ και σ'ευχαριστώ πολύ!♥

      Διαγραφή
  8. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή ιδέα με τα φύλλα, το χρυσό είναι τόσο φθινοπωρινό, αλλά νομίζω ότι θα το δοκιμάσω και με ένα χάλκινο που έχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,το χάλκινο θα είναι τέλειο!Αν είχα θα τα είχα κάνει τέτοιο χρώμα!Σε φιλώ Δεσποινάκι μου!

      Διαγραφή
  9. Λαμπρούκο μου!!!! βαζάκια!! ε ναι!! υπέροχα τα έκανες!!!
    Να μας δείχνεις πιο συχνά αυτά που φτιάχνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτικό!! Ενθουσιάστηκα Λαμπρινή μου! Το κόλπο με το αυτοκόλλητο με ενθουσίασε αλλά κυρίως μου άρεσε το αποτέλεσμα και η φωτογράφιση νομίζω πως το ενέδειξε!
    Φιλιά! Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ Κατερίνα μου που σου άρεσε!Πολλά φιλιάαα!!

      Διαγραφή
  11. τα βάζα έγιναν εκπληκτικά και η φωτογράφιση σου τα απογείωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες με πόσο εύκολο τρόπο μπορούν να μεταμορφωθούν αυτά τα βαζάκια που όλοι έχουμε?Δεύτερη ευκαιρία το λένε αυτό και αξίζει!Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι!!!!

      Διαγραφή
  12. Καλώς το το κορίτσι!! Μας έλειψες !! Πολύ μου αρέσουν!! Τα έχω δει και εγώ για τα Χριστούγεννα και το βρίσκω εξαιρετική ιδέα!! Έγιναν σούπερ!! Αναμένουμε τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνάκι μου καλό,κι εμένα μου λείψατε πολύ!Σ'ευχαριστώ πολύ ♥

      Διαγραφή