Φθινοπωρινή διακόσμηση

Τι  κάνετε κοριτσάκια μου?
Σαββατόβραδο και βρίσκομαι στην γνωστή μου θέση!Ο αέρας έξω φυσάει σαν τρελός,χειμώνιασε αλλά το ήθελα,καιρός ήταν! Δίπλα,στο σβηστό ακόμα τζάκι γιατί δεν έχουμε προμηθευτεί ακόμα ξύλα,με το κρασάκι μου(άλλαξα μάρκα και μ' αρέσει...!)και ησυχίααααα!Σοκολατίτσα πάντα κοντά και αγκαλιά με τον υπολογιστή  σκέφτηκα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από την φθινοπωρινή μου διακόσμηση γιατί σε λίγο καιρό όλα θ' αλλάξουν μορφή...Σειρά θα πάρουν τα πράσινα,κόκκινα και χρυσά χρώματα,φωτάκια θ'αναβοσβήνουν παντού και η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο γιορτινή,πιο στολισμένη,ακόμα πιο χαρούμενη!
Μ' αρέσουν τα Χριστούγεννα...και σε ποιον δεν αρέσουν...τα περιμένω πως και πως!
Σήμερα τα κορίτσια μου ζήτησαν υλικά για να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές!Τις άφησα το μεσημέρι στο δωμάτιό τους με όλα τα σχετικά και το μόνο που ζήτησα ήταν λίγο ησυχία να ξεκουραστώ λιγάκι...να ισιώσω το κορμί μου βρε κορίτσια...!Ε...ησυχία είχαμε απόλυτη,δεν μπορώ να πω,αλλά οι χρυσόσκονες ήταν ΠΑΝΤΟΥ!!!Δεν πειράζει!Μου έφτιαξαν καρτούλες πολύ όμορφες,στολισμένες, που...έλαμπαν πολύ!!!!!!
Στο θέμα μας.
Πρώτα απ' όλα θέλω να σας δείξω μια πολύ εύκολη και γρήγορη κατασκευή που έκανα μέσα σ' ένα πρωινό.Είναι πολύ εντυπωσιακό,πολύ οικονομικό(τζάμπα δηλαδή!)και όλοι ρωτούν και ξαναρωτούν τι όμορφο πράγμα είναι αυτό!!Τα υλικά που χρειάστηκα ήταν τα ρολά από το χαρτί υγείας ή κουζίνας,κόλλα σιλικόνη,και σπρέι με χρώμα.
Έχω δείξει άλλη φορά πάλι αυτήν την διαδικασία,με τον καλοκαιρινό πίνακα,όμως θα σας ξαναπώ γιατί είναι πολύ εύκολο.
Θα κόψετε τα ρολάκια σε λεπτές ροδέλες που να έχουν όλες το ίδιο πάχος.Αν σας ξεφύγει και κανένα μικρότερο ή μεγαλύτερο,δεν έγινε και τίποτα...Αφού θα έχετε μπροστά σας όλα τα πεταλάκια έτοιμα κομμένα,δημιουργήστε λουλουδάκια με φύλλα γύρω γύρω και κολλήστε με την σιλικόνη όπου σας αρέσει.Βγάλτε το έξω και ψεκάστε με το σπρέι για να τα βάψετε.Στερεώστε τα στον τοίχο με αυτό το υλικό που είναι σαν τσίχλα...πως το λένε δεν ξέρω να σας πω.Πάντως είναι ελαφρύ και δεν θα σας πέσει μην φοβηθείτε και θα γλυτώσετε και από ένα σωρό τρύπες από το κάρφωμα!!
Δείτε το!




Ίσως να προσθέσω ακόμα λίγα λουλουδάκια για να γεμίσει ακόμα περισσότερο ο τοίχος αλλά και έτσι δείχνει πολύ όμορφο και με το τίποτα βρε κορίτσια!!!
Παρακάτω οι φωτογραφίες θα σας δείξουν ότι πραγματικά μπορούμε με  πράγματα που είδη έχουμε και με λίγο γούστο αν τα ταιριάξουμε μεταξύ τους, να έχουμε μια πολύ όμορφη και ζεστή διακόσμηση  στο σαλόνι μας.Με τα χρώματα του φθινοπώρου,με κεράκια που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και με όλα της φύσης τ' αγαθά ,θα δώσουμε στο σπίτι μας την ατμόσφαιρα που του ταιριάζει και που θα μας κρατήσει με αγάπη και θαλπωρή μέσα του!

Θυμάστε την κατασκευή με τα κλαδιά ?



Το γούρι μου που το  κέρδισα απ' τον διαγωνισμό της Ευθυμίας !!Δεν είναι πάρα πολύ όμορφο?



Κάπως έτσι φτάσαμε και στο τέλος αυτής της ανάρτησης...
Να έχετε μια πολύ όμορφη Κυριακή,να κάτσετε σπίτι να χουχουλιάσετε,να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να χαρείτε όσο μπορείτε!!Ότι κι αν κάνετε, να είστε καλά κοριτσάκια μου,να νιώθετε όμορφα,ήρεμα και αγαπησιάρικα!
Αυτό θέλει η ζωή!
Σας φιλώ!

39 σχόλια

  1. Τί όμορφα πράγματα είναι αυτά...! Κρίμα που θ'αλλάξουν αλλά σίγουρα και τα χριστουγεννιάτικα θα είναι τέλεια! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη η κατασκευή από τα κομμένα ρολά !!!! Πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Και ο υπόλοιπος φθινοπωρινός διάκοσμος, πολύ όμορφος. Λαμπρινή μου σου εύχομαι μιά πολύ όμορφη Κυριακή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμπρινη μου τα λουλουδια σου φοβερα εχω ξετρελαθει!! Μπορει να ειναι μια απλη κατασκευη αλλα θελει φαντασια για να σκεφτεις να την κανεις. Μπραβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Λαμπρινη.Σε συγχαιρω παρα μα παρα πολυ.Εχεις απιστευτο ταλεντο και μεγαλη διαθεση!!!! για χειροτεχνιες και τελειες δημιουργειες.Σε παρακολουθω παντα.Καλο σου βραδυ.Να εισαι παντα καλα. Γιωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και του χρόνου Λαμπρινή μου, όλα πολύ όμορφα! ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
    ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!
    Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι φοβερή Λαμπρινή!!Καλά τι σκέφτηκες πάλι!!Τέλεια η κατασκευή!!Πάω να μεζέψω κανένα ρολλό υγείας!!Χι,χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημέρα καλημέρα! καταρχήν πολύ όμορφη κι εντυπωσιακή η κατασκευή στον τοίχο και ειδικά όταν μαθαίνεις από τι αποτελείται!!! Αλλά και όλες οι άλλες διακοσμητικές προτάσεις σου είναι πανέμορφες! Ότι πρέπει για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα, μιας και από δω και πέρα, οι έξοδοι θα περιοριστούν με τόσο κρύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ζεστό και με ατμόσφαιρα το έκανες το σπίτι σου, Λαμπρούκα.
    Να το χαίρεσαι με την οικογένεια σου και να είναι πάντα γεμάτο αγάπη.
    Καλή Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ αρέσει πολύ αυτή σου η ανάρτηση,μύρισε Χριστούγεννα και όλα βεβαίως που έχεις φτιάξει είναι εκπληκτικά.Οσο για την ιδέα με το ρολό εκπληκτική Να είσαι καλά καλό υπόλοιπο Κυριακής,τρέχω γιατί έχω τη μικρή με πυρετό φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαμπρινή μου καλημέρα!! Πολύ έξυπνο, πολύ γουστόζικο!! Θα δοκιμάσω να το κάνω.Τα βάφεις με σπρέυ? Σου ευχομαι καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Λαμπρινή μου..το καλό γούστο συνάντησε τη φαντασία..μπράβο σου..ανυπομονώ να δω τα χριστουγεννιάτικα..φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΛΥΚΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφη διακόσμηση! Κρίμα που θα την αλλάξεις, αλλά φαντάζομαι ότι με τα χριστουγεννιάτικα θα είναι ακόμα πιο ωραίο το σπιτάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχη φθινοπωρινή διακόσμηση Λαμπρινή και η νέα σου κατασκευή με τα λουλούδια πάνεμορφη!!!!ΜΠΡΆΒΟ!Περιμένω και γω πως και πως τις Χριστούγεννιατικες γιορτες... να μπουν γιορτινα χρώματα στο σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κρύοοο!Ότι πρέπει για χουχούλιασμα...Ζεστό το σπιτικό σου και κάθε του γωνιά...Ανυπομονώ κι εγώ για τα Χριστούγεννα!Ευχαριστούμε που μας ξαναθυμίζεις αυτή την απλή,όμορφη και φτηνή κατασκευή.Καλή βδομάδα!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαμπρινή τι όμορφη κατασκευή! Κάτι ανάλογα λουλούδια με ρολό είχαμε φτιάξει με τον Φαίδωνα και τα κρεμάσαμε στο δωμάτιό του, αλλά εσύ έκανες υπέρπαραγωγή. Οι γωνιές σου είναι τέλειες και χουχουλιάρικες. Πολύ σημαντικό να τις έχουν τα σπίτια... Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαμπρινή μου πολύ εντυπωσιακή η πρώτη λουλουδοκατασκευή. Φυσικά και τα υπόλοιπα τέλεια!!!! Μπράβο σου!!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλα όσα έχεις στολίσει είναι υπέροχα! Μπράβο σου Λαμπρινή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Lamprinh mou to spiti sou prepei na einai panemorfo me ola auta ta paramu8enia pragmata pou ftiaxneis!! Ka8e gwnia tou spitiou 8a exei kati na pei nomizw...xixixix Filakia kalh mou, kalo apogeuma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πανέμορφη κατασκευή και χωρίς κόστος. Έδειξε υπέροχα στον τοίχο! Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λαμπρινή μου!! Καταρχήν η αλλαγή σου είναι τέλεια και τα χρώματα που διάλεξες για το μλόγκ πανέμορφα!! Με γειά την νέα εμφάνιση.Σε παρακαλώ προσπάθησε ακόμη μια φορά να βάλεις φώτογραφίες στον τίτλο.Θα είναι πανέμορφο.Θα τα καταφέρεις!!!
    Η διακόσμηση υπέροχη.Οκαθρέφτης πολύ όμορφος, τι έξυπνη ιδέα αυτή, στόλισες πολύ πολύ όμορφα!Αχ βρε μανούλα...τι μεράκι που έχεις! Μπράβο σου για το δημιουργικό χρόνο που αφιερώνεις για να φτιάξεις ένα ζεστό σπιτικό....Τέλος, το στεφάνι είναι καταπληκτικό.Τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ ΜΟΥ!
    ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥ ΤΑΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΛΕΠΤΟΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ Ε; ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!!!!!!!!!!.
    ΑΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λαμπρινη καλησπερα.Ηθελα να σε ρωτησω για τα μικροτερα φιλλαρακια που εκανες.Ειναι και αυτα απο το ιδιο (παχος)ρολο;;Σευχαριστω πολυ.Να'σαι καλα.Καλο βραδυ κ καλη εβδομαδα.Γιωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λαμπρούκα μου πολύ όμορφη η γιρλάντα με το λουλουδάκια από τα ρολά χαρτιού υγείας!!!Εχω μαζέψει και γω αρκετά αλλά να δούμε πότε θα αποφασίσω!!!
    Και οι υπόλοιπες διακοσμητικέ προτάσεις είναι πολύ όμορφες !!Τα φιλιά μου και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα!!! Όμορφες όλες οι ιδέες!!!
    Πέρασε από το σπιτάκι μου να πάρεις το βραβείο σου!!!
    Φιλιά καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πανέμορφο το έχεις το σπιτάκι σου! Άντε να παίρνουν θέση τα χρισ-κα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ταλαντούχα και ευδιάθετη όπως πάντα!!!! Το σπιτάκι σου το έχεις υπέροχο και παντού είσαι εσύ και αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό!!! Σε φιλώ γλυκά,να έχεις μια τέλεια εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ όμορφη η ανάρτηση σου,μας γέμισε θαλπωρή!!!!
    Είναι τόσο όμορφες και ζεστές οι γωνιές και πράγματι δεν χρειάζονται χρήματα για να στολίσεις όμορφα το σπίτι παρά μόνο κέφι, καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με γειά την διακόσμηση!!!
    και καλό χειμώνα κοντά στο αναμένο τζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι φοβερό το πως μεταμορφώνεις τα πράγματα!!Εντυπωσιάζομαι κάθε φόρα!!!Τέλεια!!!! Μπράβο!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΓΩΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ .ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα!!
    Τέλεια!Όλα υπέροχα!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λαμπρινή μου, τέλεια διακόσμηση γλυκιά μου! να χαίτεσαι και την καλλιτέχνιδά σου! και βέβαια τόχει! από μικρό φαινεται!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
    Γιώτα τα μικρότερα φιλαράκια είναι από μικρότερο ρολό,το συγκεκριμένο είναι από το διάφανο πλαστικό που ντύνουμε τα βιβλία.Ακόμα και του αλουμινόχαρτου είναι μικρότερο αλλά και του χαρτιού της κουζίνας είναι ιδανικό και δεν είναι πάντα το ίδιο(ανάλογα την μάρκα διαφέρουν).Ελπίζω να βοήθησα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Mania,ναι τα βάφω με σπρέι!Θέλει από κοντά και σχολαστικά βάψιμο ,να πάει παντού,γιατί έχει πολλά κομματάκια που πρέπει να βαφτούν.Αν έχεις κέφι,έτσι όπως είναι κομμένα,τα βάφεις και με το πινελάκι ένα ένα και μετά τα κολλάς.Θέλει όμως υπομονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή