Τάρτα με φρέσκα κεράσια και crumble

Συνταγή για μια καταπληκτική τάρτα με γέμιση φρέσκων κερασιών και crumble.

Με αυτήν την γυναίκα έχουμε πολλά κοινά και όσοι μας παρακολουθείτε και τις δύο το έχετε καταλάβει. Όταν την συνάντησα πριν από χρόνια στα πρώτα της βήματα στον κόσμο των blogs, κατάλαβα αμέσως ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα!
Τάρτα με φρέσκα κεράσια και τραγανή ζύμη από πάνω.

Πέρασε ο καιρός και η ίδια εξελίχθηκε πολύ στον χώρο μας, μοιράζοντας απλόχερα τις γνώσεις,τις συμβουλές και τις ιδέες της, σε ότι αφορά την διακόσμηση,τις κατασκευές και τις μεταμορφώσεις, τρία από τα χαρακτηριστικά που μας δένουν!
Κερασόπιτα συνταγή.

Η εξέλιξη αυτή έφερε και μια καινούρια στήλη στο blog της, τους Bloggers στην κουζίνα και ο λόγος φυσικά για την Χριστίνα του Art decoration crafting. Στο κάλεσμα της σε αυτήν την στήλη για συνταγή με γλυκό, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη!
Συνταγή για κερασόπιτα.

Έφτιαξα λοιπόν μια τάρτα με φρέσκα κεράσια, με τραγανή βάση και επίσης τραγανά κομμάτια ζύμης πάνω από την γέμιση κερασιών!
Συνταγή για τάρτα με φρέσκα κεράσια.

Ένα αντιπροσωπευτικό γλυκό του καλοκαιριού, που τρώγεται όλες τις ώρες, για πρωινό με τον καφέ ή για απογευματινό με ένα ποτηράκι λικέρ κεράσι!Ιδανικά γευτείτε το με μια μπάλα παγωτό βανίλια!
Τραγανή κερασόπιτα.

Την συνταγή μου για την  Τάρτα με φρέσκα κεράσια και crumbe θα την βρείτε στο blog της Χριστίνας, όπου είχα την χαρά να με φιλοξενήσει και φυσικά να μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις υπόλοιπες αναρτήσεις της, με τα αναλυτικά Diy και τις ιδέες διακόσμησης που μας προτείνει!


Βρείτε την Χριστίνα :

Στο blog της Αrt decoration crafting
Στο Instagram @artdecorationcrafting
Στην σελίδα της στο Facebook @Artdecorationcrafting

Σας φιλώ ♥

5 σχόλια

  1. Με συγκίνησες Λαμπρινή μου με τα τόσα καλά σου λόγια που δεν ξέρω καν αν τα αξίζω όλα!!! Σ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά γι αυτή την παρουσίαση και σε ευχαριστώ ακόμη μία φορά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μου! Καλή μας συνέχεια και από τον επόμενο μήνα και συνοδοιπόροι... ξέρεις εσύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να ξέρεις θα ξανάρθω στους bloggers της κουζίνας και την επόμενη φορά με φαγητό γιατί όπως λες κι εσύ,δεν κάνουμε μόνο κατασκευές,τρώμε κιόλας!!!Σίγουρα θα έχουμε καλή συνέχεια...ανυπομονώ!!Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία τάρτα Λαμπρινή μου.
    Το φρούτο με την βουτυρένια ζύμη είναι απίστευτος συνδυασμός.
    δεν πιάνουν μόνο κι εσένα τα χέρια σου στις κατασκευές, και το αποδεικνυεις κάθε φορά με τις συνταγές σου.

    Για την Χριστίνα τι να πεις...τα λέει η ίδια με αυτά που δημιουργεί ;)

    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφτιαξα δεν ξέρω κι εγώ ποσα κιλά μαρμελάδα βερίκοκο και δεν έχω βρει χρόνο να φτιάξω μια τάρτα με βερίκοκα και μαρμελάδα!!!Τέλειος ο συνδυασμός όπως λες κι εσύ ,της ζύμης με το φρούτο!!!Επίσης κι εσύ που είσαι ειδική στην μαγειρική,μας έχεις δείξει ότι με τις κατασκευές και την διακόσμηση το'χεις και με το παραπάνω!!Σε φιλώ!!

      Διαγραφή
  3. Απίστευτη τάρτα, για όποιον θέλει να βρει φθηνά crumble κοιτάξτε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή