Στεφάνι με χάρτινα λουλούδια από γκοφρέ χαρτί

Θα σας δείξω πως να φτιάξετε ένα στεφάνι με χάρτινα λουλούδια από γκοφρέ χαρτί, που μπορεί να είναι χρονοβόρο μέχρι να το ολοκληρώσετε αλλά το αποτέλεσμα είναι φανταστικό! 

οδηγίες για να φτιάξεις μόνος σου ένα στεφάνι με λουλούδια από γκοφρέ χαρτί

[~~~Βρείτε μας στην ομάδα μας στο Facebook "Φτιάξτο αλλιώς - Πριν & Μετά" για να μοιράζεστε μαζί μας και τις δικές σας δημιουργίες για οτιδήποτε έχετε μεταμορφώσει από τα πιο απλά αντικείμενα μέχρι ολόκληρα δωμάτια!~~~]

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι ένα στεφάνι από φελιζόλ, διάφορα χρώματα από γκοφρέ χαρτί, οδοντογλυφίδες και πολλή υπομονή!

φτιάξε ένα στεφάνι με λουλούδια από γκοφρέ χαρτί

Εγώ το δικό μου αυτό στεφάνι το ξεκίνησα την παραμονή της πρωτομαγιάς με μεγάλη όρεξη για να το τελειώσω μέχρι την επόμενη που θα ήταν η πρωτομαγιά και να το κρεμάσω κι αυτό μαζί με το άλλο στεφάνι που φτιάχνω κάθε χρόνο, με τα αληθινά λουλούδια.

οδηγίες για να φτιάξεις ένα στεφάνι με χάρτινα λουλούδια

Όμως ήθελε πολλή δουλειά μέχρι να το τελειώσω και δεν είχα φανταστεί πόσο χρόνο θα μου έτρωγε μέχρι να το ολοκληρώσω!

Έκοψα λοιπόν μικρά χαρτάκια από τα διάφορα χρώματα του γκοφρέ χαρτιού και τα τύλιξα γύρω-γύρω για να μοιάζουν με τριαντάφυλλα μικρά. Μετά πέρασα στο καθένα από μια οδοντογλυφίδα κολλώντας με λίγη κόλλα ατλακόλ για να μην φεύγει.
Ύστερα τοποθετούσα το τριανταφυλλάκι με την οδοντογλυφίδα πάνω στο φελιζολένιο στεφάνι και με λίγη κόλλα το στερέωνα εκεί.

χάρτινα λουλούδια-τριανταφυλλάκια

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας μέχρι να το ολοκληρώσω. Δεν είναι δύσκολη κατασκευή αλλά θέλει πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί και χρειάζεται υπομονή φυσικά μέχρι να το δεις έτοιμο.

Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε θα σας συμβούλευα να πάρετε ένα μικρότερο στεφάνι από φελιζόλ γιατί έτσι θα τελειώστε πιο γρήγορα! Επίσης, αν θέλετε όπως έκανα κι εγώ, μπορείτε να το διακοσμήσετε ακόμα περισσότερο αν του κρεμάσετε μερικές χάντρες στο τελείωμα ή να κολλήστε πάνω μικρές ή μεγάλες πεταλούδες.

στεφάνι με λουλούδια

Το αποτέλεσμα παρόλη την γκρίνια μου είναι καταπληκτικό και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα! Τώρα, μετά από τόσο καιρό, το στεφάνι μου με τα χάρτινα λουλούδια από γκοφρέ χαρτί θα διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο των μεγαλύτερων κοριτσιών μου, το οποίο είναι βαμμένο σε αυτά τα χρώματα και ταιριάζει πολύ.

οδηγίες για να φτιάξεις ένα στεφάνι με χάρτινα τριαντάφυλλα

Καλή επιτυχία αν το φτιάξετε και καλή υπομονή φυσικά!

10 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τέλειο!!!Τα τριανταφυλάκια είναι σούπερ!!!
    Φαίνεται ότι έχει πολύ δουλειά!Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι κα-τα-πλη-κτι-κο!Μπραβο μπραβο μπραβο!Σου ειπα μπραβο;!!!Σε ευχαριστω και για το σχολιο σου στο μπλογκ μου.Καλες δημιουργιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαμπρούκο σ΄ευχαριστώ πολύ που μ΄εκανες αντ και μπορώ έτσι να παρακολουθώ τις όμορφες δημιουργίες σου, το στεφανάκι είναι υπέροχο όπως και τα υπόλοιπα που έχεις φτιάξει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι πολύ που γνωριστήκαμε Λαμπρουκα.Μου αρέσει το μπλόγκ σου, πολύ ροζουλί, δείχνει τρυφερότητα και ρομαντισμό.Παρα πολύ όμορφες οι κατασκευές σου.Οι ρίγες στο δωμάτιο πανέμορφες.Θα μου άρεσαν να ήταν μέχρι το ταβάνι,τώρα νομίζω πως το "κόβουν"λίγο το δωμάτιο.Πάντως είναι υπέροχο, καθαρά για πριγκιπησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λΑΜΠΡΟΎΚΑ , έλα και ψάξε στο blog ου στις αναρτήσεις για την γιορτή της 50ης ανάρτησης , έχω κρύψει ένα βραβείο ειδικά για σένα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφο το στεφάνι σου, άξιζε την ταλαιπωρία του μήνα. Αλλωστε ό,τι καλό θέλει το χρόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΕΡΟΧΟ το στεφάνι!!! Καταπληκτικά χρώματα! Πω πω φαντάζομαι πόση δουλειά έριξες! Φαίνεται απλό αλλά είναι πολύ χρονοβόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα το φτιάξω κι αυτό!!! Εχω ξεμείνει από γκοφρέ αυτη την στιγμή γιατι το εξάντλησα σχεδόν όλο στην διακόσμηση της πινιάτας για τα γεννεθλια της κόρης μου και στην ευρύτερη διακόσμηση του χώρου. Το λατρεύω αυτό το χαρτί! Κάνεις θαύματα μαζί του!!! Οταν το φτιάξω θα σου πω εντυπώσεις! Πάντως δείχνει ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Χρυσοχέρα είσαι!!! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή